Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Do Pánikovho auta vo veľkej rýchlosti narazilo BMW. Rútilo sa vraj ako vlak

Slovenský hokejista Richard Pánik bol vo štvrtok účastníkom dopravnej nehody. Spolu s jeho klubovým spoluhráčom v tíme severoamerickej NHL Arizona Coyotes fínskym brankárom Anttim Raantom cestovali do Gila River Arény na domáci zápas proti Dallasu Stars (1:4).

03.02.2018 15:10
Richard Pánik Foto: ,
Richard Pánik.
debata

Vodič auta bol Raanta, Pánik sedel na mieste spolujazdca. Na diaľnici sa dostali do kolóny vozidiel, keď do nich zozadu narazilo vozidlo značky BMW, ktoré išlo veľkou rýchlosťou. Pánikovi sa nič nestalo a odohral stretnutie, fínsky brankár bol značne otrasený a duel sledoval zo šatne s bolesťou krku a chrbta.

„Bolo to, akoby sa na nás rútil vlak. Bol som trochu v šoku, najprv som sa uistil, či sú všetci v poriadku. Myslím si, že Pánik nevidel, že dôjde k nehode a nemal čas reagovať na to. Bol uvoľnenejší ako ja. Takisto je oveľa odolnejší ako ja, preto bol na tom zrejme lepšie,“ povedal fínsky gólman pre FOX Sports Arizona.

V piatok už so spoluhráčmi trénoval i Raanta a odcestoval s Coyotes na zápas do Los Angeles. Informácie uverejnil portál SlovakNHL.sk.

debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Pánik #Arizona Coyotes #Antti Raanta