Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nič sa nemení. Brankár Fleury chce víťaziť aj vo Vegas

Dlhé roky chytal brankár Marc-André Fleury v zámorskej hokejovej NHL za Pittsburgh Penguins a trikrát ho potiahol až k zisku Stanleyho pohára.

22.06.2017 11:59
Marc-Andre Fleury Foto: ,
Marc-Andre Fleury sa nedávno s Pittsburghom tešil zo zisku Stanleyho pohára.
debata

V stredu však zamával „tučniakom“ na rozlúčku, stal sa totiž gólmanom nováčika profiligy Vegas Golden Knights. Skúsený 32-ročný brankár to berie ako ďalšiu výzvu vo svojej športovej kariére. V stredu večer prišiel v Las Vegas počas rozširovacieho draftu priamo na pódium. „Zažil som vrelé privítanie, mám z toho radosť,“ okomentoval svoje pocity Fleury.

Je pripravený pokračovať v kvalitných výkonoch. „Vydám zo seba všetko, aby som prispel k nejakým víťazstvám nášho tímu. Pokúsim sa tiež o to, aby sa organizácii podarilo zblížiť s fanúšikmi. Tí budú určite skvelí, veď už vykúpili všetky celosezónne vstupenky,“ poznamenala draftová jednotka z roku 2003.

„Stále som nastavený tak, že chcem víťaziť. Vôbec som sem neprišiel vzdať sa a zostať napríklad brankárskou trojkou. Stále túžim po tímových úspechoch. To je najdôležitejšie,“ prezradil gólman Fleury, ktorý s manželkou Veronique plánuje stráviť niekoľko ďalších dní v Las Vegas a vyplniť ich hľadaním nového domova.

debata chyba
Viac na túto tému: #Marc-Andre Fleury #Las Vegas Golden Knights