Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Crosby mohol voľne dýchať. Subban prišiel na zápas s balením ústnej vody

Hviezdny obranca Nashville Predators P.K. Subban si priniesol veľké balenie ústnej vody na pondelkové štvrté stretnutie finále play off severoamerickej hokejovej NHL proti Pittsburghu Penguins.

06.06.2017 15:18
Sidney Crosby, P.K. Subban Foto: ,
Kapitán Pittsburghu Sidney Crosby (vľavo) a P.K. Subban z Nashvillu počas štvrtého finálového zápasu NHL.
debata

Subban tak reagoval na údajnú kritiku kapitána Penguins Sidneyho Crosbyho, ktorý ho počas tretieho zápasu mal upozorniť na nedostatočnú ústnu hygienu.

„Povedal, že mi smrdí z úst. Pred zápasom som použil ústnu vodu, takže naozaj neviem, o čom hovoril,“ povedal po premiérovom triumfe Nashvillu vo finálovej sérii Subban.

„P.K. je rád centrom pozornosti a miluje všetky tie veci okolo. Nič s tým nenarobím,“ dodatočne na svoju obhajobu vyhlásil Crosby.

Obranca Nashvillu sa rozhodol pokračovať v psychologickej hre a do Bridgestone arény prišiel s igelitkou, z ktorej viditeľne vytŕčalo veľké balenie jeho obľúbenej ústnej vody Listerine a je zrejmé, že Subban chcel, aby to zaregistrovali prítomní novinári.

„Nevieme, kto zvíťazí, ale veríme, že dych P.K. Subbana bude v poriadku,“ zareagovali na twitteri predstavitelia výrobcu známej ústnej vody. Nashville v pondelok zvíťazil nad Pittsburghom 4:1 a vyrovnal stav série na 2:2.

Finále o Stanleyho pohár pokračuje vo štvrtok 8. júna piatym súbojom v PPG Paints Arene v Pittsburghu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Sidney Crosby #Pittsburgh Penguins #Nashville Predators #play off NHL #P.K. Subban