Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Ovečkin dohrával play off so zraneniami. Jeho manželka zverejnila dôkaz

Útočník Washingtonu Capitals Alexander Ovečkin dohrával semifinále Východnej konferencie severoamerickej hokejovej NHL proti Pittsburghu Penguins (3:4 na zápasy) so zranením kolena a zadného stehenného svalu.

13.05.2017 20:00
debata
zväčšiť Zranené stehno Alexandra Ovečkina. Foto: Instagram.com/nastyashubskaya
Alexander Ovečkin Zranené stehno Alexandra Ovečkina.

Na zápasy nastupoval len vďaka injekciám a špeciálnej liečbe. Rodák z Moskvy to uviedol na tlačovej besede, ktorej témou bolo zhodnotenie uplynulej sezóny. Ovečkin pre zdravotné problémy neposilní ruský národný tím na 81. majstrovstvách sveta v Nemecku a Francúzsku.

Problémy so stehnom Ovečkin podľa vlastných slov pociťoval od tretieho stretnutia série s Pittsburghom, bolesť mu zmiernili injekcie. Zranenie ľavého kolena utrpel už v prvom kole vyraďovacej časti proti Torontu po náraze centra Nazema Kadriho. V piatom zápase série na chvíľu síce odstúpil, ale po chvíli sa vrátil na striedačku a duel dohral. Ovečkinova manželka Anastasia Šebskajová zverejnila na sociálnej sieti Instagram fotografiu zraneného stehna.

Kapitán Washingtonu Ovečkin nazbieral v 13 dueloch play off osem bodov. V minulosti štartoval na tucte svetových šampionátov vrátane roku 2013, keď dohral vyraďovaciu časť NHL s vlásočnicovou zlomeninou nohy. Megahviezda na MS chýbala naposledy v roku 2009.

debata chyba
Viac na túto tému: #Alexander Ovečkin #Washington Capitals