Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ovečkin dohrával play off so zraneniami. Jeho manželka zverejnila dôkaz

Útočník Washingtonu Capitals Alexander Ovečkin dohrával semifinále Východnej konferencie severoamerickej hokejovej NHL proti Pittsburghu Penguins (3:4 na zápasy) so zranením kolena a zadného stehenného svalu.

13.05.2017 20:00
debata
zväčšiť Zranené stehno Alexandra Ovečkina. Foto: Instagram.com/nastyashubskaya
Alexander Ovečkin Zranené stehno Alexandra Ovečkina.

Na zápasy nastupoval len vďaka injekciám a špeciálnej liečbe. Rodák z Moskvy to uviedol na tlačovej besede, ktorej témou bolo zhodnotenie uplynulej sezóny. Ovečkin pre zdravotné problémy neposilní ruský národný tím na 81. majstrovstvách sveta v Nemecku a Francúzsku.

Problémy so stehnom Ovečkin podľa vlastných slov pociťoval od tretieho stretnutia série s Pittsburghom, bolesť mu zmiernili injekcie. Zranenie ľavého kolena utrpel už v prvom kole vyraďovacej časti proti Torontu po náraze centra Nazema Kadriho. V piatom zápase série na chvíľu síce odstúpil, ale po chvíli sa vrátil na striedačku a duel dohral. Ovečkinova manželka Anastasia Šebskajová zverejnila na sociálnej sieti Instagram fotografiu zraneného stehna.

Kapitán Washingtonu Ovečkin nazbieral v 13 dueloch play off osem bodov. V minulosti štartoval na tucte svetových šampionátov vrátane roku 2013, keď dohral vyraďovaciu časť NHL s vlásočnicovou zlomeninou nohy. Megahviezda na MS chýbala naposledy v roku 2009.

debata chyba
Viac na túto tému: #Alexander Ovečkin #Washington Capitals