Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Handzuš je v Chicagu. Rád by naživo videl päťstý gól Hossu

Slovenský hokejový útočník Michal Handzuš aktuálne nefiguruje v kádri žiadneho tímu a tak skoro ani nebude, definitívne sa však nechystá zavesiť korčule na klinec.

14.10.2016 13:50
Chicago, Stanley Cup parade, Hossa, Handzuš Foto:
Spomienka na rok 2013. Česko-slovenské kvarteto na oslavách zisku Stanley Cupu v Chicagu - Handzuš, Frolík, Rozsíval a Hossa.
debata

V súčasnosti je so synom a mamou v americkom Chicagu, v ktorom s miestnymi Blackhawks v minulosti získal Stanleyho pohár. „Na Slovensko sa vraciam až koncom novembra. Potom uvidím, čo bude ďalej. V kariére pravdepodobne budem pokračovať, ale uvidím, ako na to zareaguje moje telo. Zvolil som si po predchádzajúcej sezóne dlhšiu pauzu, potreboval som si oddýchnuť, najmä psychicky. Chcel som byť s rodinou,“ povedal Michal Handzuš v rozhovore pre denník Šport.

Tridsaťdeväťročný rodák z Banskej Bystrice si v stredu nenechal ujsť otvárací duel Chicaga v NHL proti St. Louis (2:5). Videl presný zásah Richarda Pánika podporený asistenciou Mariána Hossu. Veľkou motiváciou návštevy miestnej haly United Center bola možnosť, že Marián Hossa dosiahne v profilige jubilejný päťstý presný zásah.

„Keďže som v Chicagu, nemohol som si nechať ujsť tento duel. Prajem si, aby som Majov jubilejný zásah videl naživo. Verím, že sa čo najskôr presadí,“ pokračoval Handzuš. Páči sa mu, že Hossa aj ako 37-ročný na ľade lieta ako mladík. „Fascinuje ma, aký je stále rýchly. Marián nestarne, môže hrať hokej, dokedy bude chcieť,“ doda

debata chyba
Viac na túto tému: #Michal Handzuš #Marián Hossa #Chicago Blackhawks