Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Metallica zahrala americkú hymnu, ale San Jose k výhre nepomohla

Prekvapivých interpretov mala hymna Spojených štátov amerických pri tradičnom predzápasovom ceremoniáli pred štvrtým finále Stanleyho pohára medzi San Jose a Pittsburghom.

07.06.2016 12:10
debata
zväčšiť James Hatfield a Kirk Hammett zo skupiny... Foto: Reuters, John Hefti
James Hatfield, Kirk Hammett James Hatfield a Kirk Hammett zo skupiny Metallica hrajú americkú hymnu v dresoch San Jose Sharks.

Na gitarách ju inštrumentálne zahrali James Hetfield a Kirk Hammett zo skupiny Metallica. Domácim hokejistom Sharks to však k dôležitej výhre nepomohlo.

Metalová legenda v dresoch Sharks bola v hale SAP Center v kompletnom zložení. Lars Ulrich s Robertom Trujillom otvorili dvere do šatne, aby vyzvali hráčov k nástupu na ľad. Hráčov San Jose pri ňom v domácich zápasoch rozpumpuje vždy skladba Seek and Destroy, jeden z najväčších hitov Metallicy.

Ešte pred zápasom využil situáciu obranca domácich Brent Burns a s lídrom kapely Hetfieldom sa odfotil. Pri svojej súčasnej vizáži, keď jeho rozsiahle tetovanie dopĺňa dlhá brada, vyzeral, ako keby bol jedným z členov metalovej skupiny a nie jednou z najvýraznejších postáv bojov tohtoročného play off.

Vystúpenie skupiny, ktorá už v minulej sezóne mala v aréne Sharks akciu Večer s Metallicou, sprevádzal aj charitatívny podtext. Podpísané gitary Hetfielda a Hammetta, na ktorých hymnu obaja zahrali, vydražia v aukcii do polovice júna. Výťažok rozdelia napolovicu medzi organizáciu Little Kids Rock a nadáciu Ronald McDonald House.

debata chyba
Viac na túto tému: #San Jose Sharks #Metallica