Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

P.K. Subban hodeným pukom trafil mesačné dieťa

Mesačné dieťa na tribúne Bell Centre v kanadskom Montreale trafil do hlavy hodeným pukom ako zamýšľaným suvenírom hráč miestnych Canadiens v hokejovej NHL P.K. Subban.

23.02.2016 14:44
P.K. Subban Foto: ,
P.K. Subban.
debata

Udialo sa to počas nedeľňajšieho verejného tréningu, informácia vyvstala v pondelok.

„Na konci si hráči našli čas a obdarúvali mladých fanúšikov. Žiaľ, jedným z tých, ktorým sa puk ušiel, bolo len mesačné dieťa – schytalo ho do hlavy,“ napísala na facebooku Valérie Melocheová, mama malej Beatrice, ktorá strávila noc na pozorovaniach v nemocnici.

„Vôbec sme o tom nevedeli. Dozvedeli sme sa to až na druhý deň ráno. Informoval som P.K., nič netušil. Cítil sa príšerne a s úľavou prijal správu, že dieťatko je v poriadku. V pondelok za mnou trikrát zašiel, aby sa informoval o stave pacientky. Nevie sa dočkať stretnutia s rodinou,“ citoval web Calgary Sun Donalda Beauchampa, viceprezidenta Montrealu Canadiens pre komunikáciu.

„Zjavne to bola veľká náhoda. Po puku pôvodne išla dospelá osoba, ktorej sa však vyšmykol a ešte sa odrazil od dvoch ďalších ľudí,“ dodal Beauchamp. Predbežne nedokázal stanoviť, či klub pod vplyvom incidentu prehodnotí obľúbený rituál. Nevedel povedať, či je stanovený minimálny vek na návštevu zápasov. Upozornil, že nehoda sa stala na tréningu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Montreal Canadiens #P.K. Subban