Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Splnený sen. Na tréningu Floridy chytal namiesto Luonga predajca lístkov

Minulý piatok Roberto Luongo dostal voľno, a tak Panthers poslali počas tréningu do bránky pracovníka z oddelenia pre predaj lístkov Bobbyho Segina.

08.02.2016 17:08
Florida Panthers, Tomáš Fleischmann, Brandon Piri Foto: ,
Hráči Floridy Panthers.
debata

Hokejová Florida v tejto sezóne NHL udivuje konštantne vysokou výkonnosťou, ale v nečakane úspešnom tíme si vedia urobiť aj dobrú náladu. Minulý piatok Roberto Luongo dostal voľno, a tak Panthers poslali počas tréningu do bránky pracovníka z oddelenia pre predaj lístkov Bobbyho Segina. Bývalý gólman univerzitného tímu v Connecticute sa netajil tým, že sa mu splnil sen, keď na neho pálili víťazi Stanleyho pohára Jaromír Jágr a Brian Campbell, dvojnásobný olympijský medailista Jussi Jokinen, či mladé pušky Jonathan Huberdeau a Aleksander Barkov. Dvadsaťštyriročný Segin je rodinný priateľ výkonného riaditeľa Floridy Petera Luukka, s jeho synom Nickom spolu študovali aj dva roky hrali hokej na univerzite. Keď mu vo štvrtok večer zavolal tréner brankárov Robb Tallas, bol nadšený.

„Áno, splnený sen. Nebol som ani nervózny. Všetci v tíme boli skvelí,“ potvrdil Segin pre web denníka Sun Sentinel. Na adresu hrajúcej legendy Jaromíra Jágra, ktorý o týždeň oslávi už 44. narodeniny, poznamenal: „Raz ma pekne nachytal, ale potom som mu to do konca tréningu viackrát vrátil. Bolo na ňom vidno, že si to užíva.“ Útočník Brandon Pirri smerom k „novému“ brankárovi v tíme poznamenal: „Ak príde nový človek na tréning, necítite sa práve najlepšie. Nie je to ono, keď na nás nekričí Luongo, ale Bobby odviedol dobrú prácu.“

Hráči Floridy v tejto sezóne NHL nezadržateľne mieria do play-off. Približne 30 zápasov pred koncom základnej časti sú na druhej priečke Východnej konferencie za suverénnymi hokejistami Washingtonu. Viac bodov na konte ako Florida majú už len Chicago a Dallas.

debata chyba
Viac na túto tému: #NHL #Florida Panthers #Roberto Luongo
Načítavajú sa športové výsledky...