Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Jágr prišiel o zuby, pod stromček chce nové

Na Floride vládne pred Vianocami veľká hokejová pohoda. V utorňajšom domácom zápase s Ottavou dosiahli Panthers už piate víťazstvo v sérii a radosť z neho im nepokazili ani predĺženie s nájazdovým vyústením, ani vyrazené zuby nezničiteľného Jaromíra Jágra.

23.12.2015 12:30
jaromír jágr, florida panthers Foto: ,
Jaromír Jágr po zákroku protihráča zostal ležať na zemi. Po chvíli zistil, že prišiel o predné zuby.
debata (3)

Domáci zasypali brankára Senators Craiga Andersona 40 strelami. V riadnom hracom čase ho však prekonal iba sviatočný strelec Korban Knight, pre ktorého to bol prvý gól v sezóne. Hostia ohrozili Roberta Luonga 16-krát, ale v tretej tretine dostal puk za jeho chrbát Mark Stone a o víťazovi museli rozhodnúť až nájazdy. V nich opäť raz predviedla svoje umenie dvojica Brandon Pirri, Aleksander Barkov, teda tí istí hráči, ktorí v nedeľu v „lotérii“ pomohli k triumfu nad Vancouverom. Pirri v tejto sezóne zo šiestich súbojov s brankármi súperov vyšiel ako víťaz päťkrát, Barkov je dokonca stopercentný (4 zo 4). Panthers si v nájazdoch polepšili na 5:1. „Minulý rok sme sa v nich trápili, teraz chlapcom nechýba sebavedomie. Dobre sa na to pozerá,“ kvitoval tréner Gerrard Gallant podľa nhl.com.

Jaromír Jágr sa tentoraz bodovo nepresadil, ale vôbec ho to nemrzelo a náladu mu nepokazil ani krvavý incident z úvodnej tretiny, keď ho do tváre zasiahla hokejka Alexa Chiassona. „Prišiel som o pár zubov, ale zato som na ľade zrýchlil. Mohli ste to vidieť na mojom samostatnom úniku. Nechcem viac počuť o tom, aký som pomalý, veď som sa dokázal dostať do brejku,“ doberal si Jágr novinárov. Po zápase zavesil na sociálnu sieť fotografiu svojho chrupu s vylomenými hornými rezákmi a pridal vtipné vianočné želanie: „Drahý Santa, prosím ťa o nové zuby. Ťažko sa mi budú jesť všetky dobroty, ale aspoň nepriberiem.“

„Nechcel som ho zraniť. Veď je to žijúca legenda,“ kajal sa Chiasson.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #zuby #NHL #Florida Panthers #Jaromír Jágr