Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nehlasujte za mňa, nemusel by som to prežiť, prosí Jágr fanúšikov

Nový formát Zápasu hviezd NHL, ktorý sa bude hrať rovnako ako predĺženie v tejto sezóne s tromi hráčmi na každej strane, neurobil radosť Jaromírovi Jágrovi.

03.12.2015 14:14
Jaromír Jágr Foto: ,
Jaromír Jágr.
debata

Útočník Floridy dokonca v žartovnom tóne požiadal na Twitteri svojich fanúšikov, aby mu neposielali hlasy. Aj štyridsaťtriročnej českej legende je ale jasné, že to je zrejme márna snaha.

„Vážim si vaše hlasy, ale hrať traja na troch by ma mohlo zabiť. A ja ešte nechcem umrieť. Vďaka za pochopenie,“ napísal Jágr na svoj účet a príspevok doplnil smajlíkmi.

Svojim prianím okrem fanúšikov pobavil aj slávneho fínskeho útočníka Teemuho Selänneho, ktorý mu hneď napísal, že mu posiela hlas. „Ešte nie si tak starý, kamarát. A si oveľa múdrejší než chlapci, čo hrajú dnes. Vydrž,“ uviedol dlhoročný Jágrov súper, ktorý ukončil aktívnu kariéru vlani.

Jágr rýchlo zareagoval. „OK. Urobím to pre teba. Pokiaľ sa ale rozhodnú, že sa to neosvedčí a v roku 2026 sa budú hrať dvaja na dvoch, tak ja už pri tom nebudem. Budem mať 54,“ napísal Jágr, ktorý má v tejto sezóne na konte 18 bodov za osem gólov a desať asistencií v 22 zápasoch.

Do All Star Game ho v minulosti nominovali dvanásťkrát. Tradičnú exhibíciu si zahral deväťkrát, naposledy v roku 2004. Aktuálne je v hlasovaní fanúšikov štvrtý.

Zápas hviezd NHL sa uskutoční 31. januára v Nashville a namiesto jedného exhibičného duelu pôjde o miniturnaj štyroch tímov zastupujúcich jednotlivé divízie, ktoré budú hrať svoje dvadsaťminútové zápasy po vzore predĺžení iba s tromi korčuliarmi na ľade. Víťazné mužstvo získa prémiu milión dolárov.

Každý tím sa bude skladať z 11 hráčov – šiestich útočníkov, troch obrancov a dvoch brankárov. Fanúšikovia vyberú jedného hráča reprezentujúceho každú divíziu, ktorý zároveň budú kapitánmi, zvyšných 40 hokejistov nominuje NHL. Svojich zástupcov bude mať na exhibícii všetkých 30 klubov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jaromír Jágr #Zápas hviezd NHL
Načítavajú sa športové výsledky...