Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Jurčo sa nedostal do rytmu. Azda najbližšie, verí kouč

Tomáš Jurčo sa do prvého tímu Detroitu vrátil cez víkend s vizitkou hviezdy týždňa vo farmárskej AHL, ale comeback do NHL to nebol víťazný.

30.11.2015 10:34
Tomáš Jurčo, Detroit Foto: ,
Tomáš Jurčo.
debata

Hoci až do 55. min nedeľného duelu Red Wings viedli nad Floridou 1:0, napokon podľahli 1:2 po predĺžení. „Neboli sme dnes dosť dobrí, vieme hrať aj omnoho lepšie. Zdalo sa, akoby nám chýbala energia, nevybojovali sme dostatok pukov a boli sme pri nich mnohokrát neskôr než súper,“ tlmočil klubový server slová trénera Jeffa Blashilla.

Jurčo strávil v nedeľu na ľade vyše trinásť minút, raz vystrelil, odsedel si jeden menší trest za podrazenie a duel zakončil mínusovým bodom. Od kouča sa však spoločne s českým obrancom Jakubom Kindlom dočkal pochvaly. „Myslím si, že obaja hrali dobre. Jurčo aj vinou oslabení nemal na ľade dostatok času, aby sa dostal do potrebného rytmu. Azda sa to podarí v ďalšom zápase,“ povedal Blashill.

Dvadsaťdvaročný Košičan na farme v Grand Rapids za necelé dva týždne absolvoval päť zápasov a dosiahol v nich výbornú bilanciu 5+4. V NHL má krídelník po piatich dueloch tejto sezóny na konte jednu asistenciu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Jurčo #Detroit Red Wings