Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prečo nechytal Halák? Je chorý, ale nie je to nič vážne

Slovenský brankár v službách hokejistov New Yorku Islanders Jaroslav Halák vynechal štvrtkový zápas proti Caroline pre chorobu.

30.10.2015 13:36
Jaroslav Halák Foto: ,
Jaroslav Halák.
debata

Informujú o tom viaceré zámorské internetové zdroje s dôvetkom, že by to nemalo byť nič vážne. Jednotku „ostrovanov“ medzi žŕdkami by nemala postihnúť dlhšia pauza. "Hráči Islanders hrajú počas víkendu dva zápasy v rade a nebolo by prekvapením, ak by sa Halák v nedeľu opäť objavil v bránke po sobotňajšom oddychovom dni,“ píše Newsday.

Vo štvrtok pri Halákovej neúčasti sa jeho spoluhráčom doma nedarilo, keď prehrali s Carolinou 2:3 po predĺžení a mali iba 19 striel na bránku. „Bol to najhorší výkon nášho tímu za veľmi dlhé obdobie, čo si pamätám,“ cituje New York Post trénera Islanders Jacka Capuana. Halák má v tejto sezóne zatiaľ veľmi solídne brankárske čísla. Zo štyroch stretnutí, ktoré absolvoval, boli tri víťazné a dva dokonca s nulou na konte inkasovaných gólov. Jeho úspešnosť zásahov je 94%. "Ostrovania“ sa v sobotu predstavia na ľade New Jersey v Newarku a v nedeľu doma proti Buffalu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jaroslav Halák #New York Islanders