Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neskutočné! Sedin netrafil do prázdnej bránky, pozrite sa na to

Neuveriteľné strelecké zlyhanie Daniela Sedina možno stálo hokejistov Vancouveru víťazstvo v nedeľňajšom zápase NHL na domácom ľade proti Edmontonu.

19.10.2015 09:42
Daniel Sedin Foto: ,
Daniel Sedin.
debata

Dlhodobo najproduktívnejšia bratská dvojica v NHL Švédi Henrik a Daniel Sedinovci (vlani spolu 149 kanadských bodov) mali v tretej minúte tretej tretiny za stavu 1:1 na hokejkách vedúci gól svojho tímu, ale obaja to nezvládli.

Najprv kapitán Henrik nepremenil svoj samostatný nájazd zoči-voči krajanovi v bránke Oliers Andersovi Nilssonovi. Lenže odrazený puk sa ocitol v bránkovisku presne pred korčuľujúcim Danielom Sedinom, ktorý ho dostal ako na podnose, ale z približne metra prestrelil prázdnu bránku.

Hostia z Edmontonu napokon zvíťazili 2:1 po predĺžení, keď finálnu prihrávku na rozhodujúci gól Laurimu Korpikoskimu adresoval slovenský obranca Andrej Sekera.

„Zbehlo sa to veľmi rýchlo. Chcel som do toho len ťuknúť, puk mi skĺzol a odrazil sa nad bránku. Hrali sme dosť dobre na to, aby sme tento zápas vyhrali,“ skonštatoval po svojej stopercentnej šanci Daniel Sedin pre AP.

„Zaslúžili sme si pravdepodobne viac, ale nedokázali sme streliť góly. Môj súper Nilsson zachytal veľmi dobre,“ uviedol brankár Vancouveru Ryan Miller, ktorý v trinástom zápase kariéry proti Oilers prvýkrát prehral.

debata chyba
Viac na túto tému: #daniel sedin #Vancouver Canucks
Načítavajú sa športové výsledky...