Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sekera pripravený pomôcť Edmontonu, kde bude treba

V obrannej dvojici naľavo či napravo, naskočiť do oslabenia či na presilovku - Andrej Sekera bude pripravený pomôcť Edmontonu na ľade v akejkoľvek situácii, aby sa mužstvo konečne vyštveralo zo suterénu hokejovej NHL.

18.09.2015 11:55
Andrej Sekera Foto: ,
Andrej Sekera.
debata

„Je mi jedno, kde ma postavia, na tom nezáleží. Chcem vydať zo seba to najlepšie za 60 alebo 65 minút zápasu. Budem plniť trénerove pokyny, individuálne štatistiky ma netrápia,“ uviedol 29-ročný zadák, ktorý 1. júla podpísal s Oilers kontrakt na šesť rokov. „Pri pohľade na súpisku vidím kopec talentu a mladíckosti. Budujú tu niečo veľmi pekné, vybrali sa správnym smerom, ktorý môže byť veľmi úspešný. Rád by som bol toho súčasťou.“

Prievidžan dokončil uplynulý ročník v slnečnom Los Angeles, kanadský Edmontom je iná šálka kávy. „Trochu snehu nezaškodí. Mesto je pekné, ale prišiel som sem hrať hokej. Je tu veľa zelene, riek a miestečiek, kam sa dá ísť najesť, ľudia sú priateľskí. Spoluhráči sa ku mne správajú veľmi pekne a sú od prvej chvíle nápomocní. Nemôžem v tomto smere povedať nič zlé,“ doplnil Andrej Sekera.

Ofenzívne ladený bek hral okrem Los Angeles a Caroliny aj za Buffalo, celkovo má v NHL na konte 486 zápasov v základnej časti a 159 bodov (31+128). V play-off naskočil do 8 zápasov a raz skóroval.

debata chyba
Viac na túto tému: #Andrej Sekera #Edmonton Oilers