Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hossa senior: Som najšťastnejší otec

Dva predchádzajúce synove triumfy v Stanleyho pohári videl otec František Hossa na vlastné oči. Tretí sledoval doma v Trenčíne aj s manželkou Marikou v televízii.

16.06.2015 16:40
František Hossa Foto:
František Hossa.
debata (2)

„Opatrujeme staršiu vnučku Miu, Mariánova manželka Janka i mladší syn Marcel leteli do Chicaga a v hľadisku sledovali rozhodujúci víťazný zápas. Sme neuveriteľne šťastní. Keď nám Marián zavolal bezprostredne po zápase, jeho dcérka sa zobudila. Bolo úžasné sledovať, ako sa zhovárali. Na Mariána sme neskutočne hrdí, vyhrať trikrát Stanleyho pohár je niečo výnimočné,“ vraví Hossa senior.

„Táto sezóna mu vyšla, slúžilo mu aj zdravie, nevynechal ani jeden zápas. Pre mužstvo bol nesmierne užitočný, vzorne si plnil obranné úlohy, čo vysoko hodnotia aj zámorskí experti. Keď sa Mariánovej manželke narodila druhá dcérka, bol som najšťastnejší starý otec na svete. S dvoma synmi som si užil svoje, teraz som zasa najšťastnejší otec. V tejto chvíli ešte neviem, kedy príde Marián do Trenčína, no veľmi sa naňho tešíme. Najspokojnejší je, keď si doma ľahne pri bazéne a okolo má rodinku,“ dodal Hossa.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Marián Hossa #Chicago Blackhawks #František Hossa