Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kopecký sa pri návrate snažil o krátke striedania, vyzdvihol obetavosť tímu

Hokejový útočník Tomáš Kopecký sa vrátil vo štvrtok do zostavy Floridy po štyroch vynechaných zápasoch pre zranenie.

09.01.2015 13:09
Tomáš Kopecký, Kevin Bieksa Foto: ,
Útočník Floridy Tomáš Kopecký v súboji s Kevinom Bieksom z Vancouveru.
debata

Slovák mal nešpecifikované zdravotné problémy, pri návrate vo Vancouveri odohral necelých šestnásť minút, strelecky bol aktívny – vyslal štyri pokusy na bránku Canucks, ale nebodoval.

„Dnešný zápas sme odohrali veľmi obetavo a všetci sme chceli veľmi vyhrať hlavne kvôli gólmanovi Luongovi, pretože on nás drží celú sezónu. A tak sme bojovali najmä za neho,“ vyjadril sa na svojom webe Tomáš Kopecký. Svojimi slovami narážal na fakt, že Luongo prišiel pred sezónou na Floridu práve z Vancouveru, kde strávil predtým takmer desať rokov.

Hoci panteri prehrávali, napokon troma gólmi otočili duel vo svoj prospech. „Zápas sme si trochu skomplikovali na konci vylúčeniami, ale dokázali sme to ubrániť a nakoniec sme boli úspešní. Ja som sa cítil celkom dobre po štvorzápasovej absencii. Snažil som sa o krátke striedania a nejako veľmi nešpekulovať. Mal som aj pár šancí, ale nepodarilo sa mi ich premeniť. Musím byť viac dôraznejší v koncovke,“ dodal na svojom webe Tomáš Kopecký, ktorého už v noci čaká duel v Calgary.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Kopecký #Florida Panthers