Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bude mať Toronto dva tímy v NHL? Záujem by bol

V niektorých mestách Kanady a USA stále trvá záujem o rozšírenie zámorskej hokejovej NHL, no podľa vedenia profiligy nie je zvýšenie počtu účastníkov súťaže na programe už po nasledujúcej sezóne.

28.08.2014 13:18
Hokej, štadión, aréna, fanúšik, puk, hokejka Foto:
Ilustračné foto
debata

Komisár Gary Bettman ani jeho zástupca Bill Daly však taký krok nevylúčili. „Dospeli sme do štádia, keď vážny záujem prejavilo niekoľko miest. Musíme teda formálne začať proces rozširovania a preskúmať všetky možnosti,“ uviedol Bettman a Daly dodal:

„Zatiaľ sa nič nedeje. Záujem z určitých strán je, diskutujeme o podmienkach a odpovedáme na všetky otázky. Prípadné termíny ešte nie sú známe.“

Najväčší záujem o prienik do NHL majú dve kanadské a tri americké mestá. V Québecu sa profiliga naposledy hrala v sezóne 1994/1995, potom miestnych Nordiques presťahovali do Denveru a premenovali na Colorado Avalanche. Toronto by popri Maple Leafs mohlo získať aj druhé miesto v NHL, hokejoví fanúšikovia by určite neboli proti. Na mapu miest v NHL by sa mohli dostať Seattle či Las Vegas, v hre je aj návrat klubu z Kansas City.

debata chyba
Viac na túto tému: #Toronto #NHL