Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Edmonton nakázal Marinčinovi pribrať osem kíl. Teraz jedáva všetko do radu

Slovenský hokejový reprezentant Martin Marinčin sa na nadchádzajúcu sezónu NHL hotuje v Banskej Bystrici. Okrem tradičnej kondičnej prípravy však dostal od Edmontonu špeciálnu domácu úlohu - významne pribrať na hmotnosti.

20.07.2014 10:59
Martin Marinčin Foto: ,
Martin Marinčin.
debata

„Na predsezónny kemp sa mám vrátiť o osem kilogramov ťažší. Zatiaľ som tento plán splnil takmer na dve tretiny. Pribral som päť kilogramov, ale pre mňa to je riadne morenie. Môžem zjesť aj koňa a váha stúpa len pomaličky. Fakt som mal leto, keď som jedol všetko do radu, ale ručička sa takmer ani nehýbala. Verím však, že stanovený cieľ splním a na kemp prídem s predpísanou váhou,“ prezradil na webe HockeySlovakia.sk 22-ročný zadák, ktorého do prvého tímu Oilers povolali vlani 26. decembra a na farmu do Oklahomy sa odvtedy viac nepozrel.

Zo zámoria mu prišli aj počas leta pozitívne signály, že by si mohol vybojovať pevné miesto v prvom tíme Oilers.

„Telefonoval mi tréner Dallas Eakins a pýtal sa ma, ako prebieha moja príprava a či pracujem na tom, čo som dostal za úlohu. Cítil som z jeho strany záujem, preto verím, že si vybojujem miesto v prvom tíme. Do zámoria odlietam už 15. augusta a budem sa pripravovať pred začiatkom kempu ešte na mieste. Počas celého leta som pracoval na rozvoji sily, takže sa snáď moja osemtýždňová drina, ktorú absolvujem, prejaví potom aj v kempe,“ dodal pre HockeySlovakia.sk urastený odchovanec košického hokeja Marinčin, ktorý odohral za seniorskú reprezentáciu zatiaľ 14 zápasov a strelil aj jeden gól. Tento rok nechýbal na ZOH v Soči ani MS v Minsku.

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Marinčin #Edmonton Oilers