Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tatarovi už nehrozí súd za rušenie nočného pokoja

Slovenský hokejový útočník v službách Detroitu Tomáš Tatar nemusí predstúpiť pred súd za rušenie nočného pokoja a porušovanie domového poriadku v apartmáne v Detroite.

20.06.2014 11:39
Tomáš Tatar Foto:
Tomáš Tatar.
debata

Právna zástupkyňa združenia obyvateľov Main Street Loft Condominium Cheryl V. Jordanová pre denník Detroit News potvrdila, že obe strany sa dohodli na vyrovnaní a žalujúca strana stiahla podnet. „Špecifiká dohody sú dôverné, ale môžeme oznámiť, že záležitosť sme vyriešili,“ uviedla Jordanová. O vyriešení problému informoval už po návrate zo zámoria na Slovensko pred májovými majstrovstvami sveta aj Tomáš Tatar.

Slovenský útočník bol podnájomníkom ďalšieho hráča Red Wings Darrena Helma. Susedia sa v marci sťažovali na hlučné aktivity v byte v neskorých nočných hodinách. Združenie obyvateľov Main Street Loft Condominium podalo na súde sťažnosť proti Darrenovi Helmovi ako majiteľovi a Tomášovi Tatarovi ako podnájomníkovi. Podľa dokumentácie sa v apartmáne porušovali pravidlá a predpisy platné v bytovom komplexe. V dome býval do konca apríla iba Tatar, Helm žil na inej adrese, ale je majiteľom bytu. Žalujúca strana požadovala, aby hokejisti urobili nápravu, alebo sa vysťahovali z bytu na treťom poschodí.

Susedia sa od októbra 2013 opakovane sťažovali na nadmerný hluk, hlasnú hudbu, kričanie a búchanie do podlahy či steny, čo sa malo opakovať aj štyrikrát do týždňa a niekedy trvať i medzi polnocou a štvrtou hodinou rannou. Na zvýšenú hlučnosť upozornili aj políciu v Royal Oak. Tatar podľa sťažnosti navyše svoje vozidlo parkoval dlhodobo na miestach, ktoré sú určené len na krátkodobé zastavenie návštev.

debata chyba
Viac na túto tému: #Detroit #súd #Tomáš Tatar