Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Halák bude rokovať s Islanders, nebráni sa zmluve

Agent slovenského hokejistu Jaroslava Haláka Allan Walsh už rokoval s manažmentom New Yorku Islanders a obe strany môžu v nasledujúcich dňoch uzavrieť dohodu na dlhšie obdobie.

02.05.2014 11:03
Jaroslav Halák Foto:
Jaroslav Halák.
debata

Tím z Long Islandu získal práva na brankára, ktorému sa končí 30. júna platný kontrakt, vo štvrtok v rámci výmeny za výber vo štvrtom kole draftu 2014 z Washingtonu. Halák v drese Capitals dochytal sezónu, ktorú začal v St. Louis a nakrátko sa v nej zastavil v Buffale.

Islanders majú dva mesiace na dohodu s Halákom, od 1. júla môže byť Bratislavčan voľným hráčom. „Máme o ňom skvelú mienku. Urobíme všetko pre to, aby sme s ním podpísali zmluvu,“ povedal pre Newsday generálny manažér Islanders Garth Snow. Dvadsaťosemročný gólman zarobil v uplynulých štyroch sezónach 15 miliónov dolárov.

Proti dohode s Islanders nie je ani samotný Jaroslav Halák. „Absolútny,“ odpovedal pre Newsday Allan Walsh na otázku, či má jeho klient záujem o spoluprácu. „Islanders sú v unikátnej situácii. Na súpiske majú niekoľko kvalitných mladých hráčov a k dispozícii ďalšie talenty v zálohe. V tejto sezóne urobili síce krok dozadu, ale myslím si, že bol iba dočasný. Prečo by sme nemali mať záujem rokovať?“ dodal Walsh.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jaroslav Halák #New York Islanders