Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Video: Eric Staal nakopol Carolinu k víťazstvu. Netradičným lobom

Vskutku nevídaný gól naštartoval hráčov Caroliny k štvrtkovému domácemu triumfu 4:1 nad Dallasom v zápase zámorskej hokejovej NHL.

04.04.2014 12:13
Eric Staal Foto: ,
Eric Staal.
debata

V 23. min sa domáci hráči usadili v útočnom pásme a obranca Liles vypálil spomedzi kruhov. Puk sa od korčule kapitána Erica Staala odrazil do výšky a všetkým hráčom zmizol na chvíľu z dohľadu. Pri „návrate“ na ľadovú plochu skončil v bránke prekvapeného gólmana Kariho Lehtonena a domáci viedli 1:0.

Pozrite si gól Erica Staala.

V ďalších piatich minútach pridali Hurricanes ešte dva góly a Fína v bránke nahradil Tim Thomas, ktorý inkasoval ešte raz. Stars u súpera nevyužili šancu upevniť si pozíciu v prvej osmičke tabuľky Západnej konferencie. Naopak, Carolina si dvojbodovým zápisom udržala aspoň matematickú možnosť na postup do play-off. Na „východe“ totiž stráca na Columbus už šesť bodov a pred sebou má už len päť zápasov.

„Stále si hovoríme: ‚Strieľajme puky‘. Teraz nie je dôležité, ako tie góly dáme. Musíme ich dávať čo najviac a bojovať,“ poznamenal po zápase kormidelník domácich Kirk Muller.

debata chyba
Viac na túto tému: #Carolina Hurricanes #Eric Staal