Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Višňovského návrat je stále nejasný

Slovenský hokejista Ľubomír Višňovský stále nezačal s kontaktným tréningom na ľade a jeho návrat po otrase mozgu na ľadové plochy NHL v drese New York Islanders je stále bez pevného termínu.

17.12.2013 11:29
Lubomir Visnovsky Foto: ,
Ľubomír Višňovský.
debata (1)

„Nemáme žiaden update,“ povedal pre Newsday tréner Islanders Jack Capuano.

Tridsaťsedemročný Višňovský už v závere novembra podľa správ zo zámoria točil pedálmi na stacionárnom bicykli. Topoľčiansky rodák sa stále zotavuje zo zranenia, ktoré utrpel 20. októbra po zákroku Radka Dvořáka z Caroliny. Ak by dostal Višňovský v najbližšom čase od neurológa zelenú pre tréningy na ľade, čakala by ho pravdepodobne ešte minimálne dvojtýždňová príprava, kým by mohol hrať. Najskôr by korčuľoval bez kontaktu a potom už aj so súbojmi.

Ľubomír Višňovský patril až do zranenia v tejto sezóne medzi najvyťažovanejších obrancov Islanders. Majster sveta 2002 v nej odohral osem stretnutí, v ktorých strelil gól a pridal dve asistencie. Jeho ofenzívne schopnosti by sa „ostrovanom“ v súčasnosti dosť zišli, keďže v ostatných jedenástich dueloch dalo mužstvo len šestnásť gólov. Až jedenásť presných zásahov dosiahol elitný útok Thomas Vanek, John Tavares a Kyle Okposo.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ľubomír Višňovský #návrat #otras mozgu