Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Detroite na Winter Classic očakávajú vyše 107-tisíc divákov

Tohtosezónny zápas zámorskej NHL Winter Classic, ktorý sa tentoraz na Nový rok uskutoční na Michigan Stadium v Ann Arbor pri Detroite, je oficiálne vypredaný.

20.11.2013 16:30
Winter Classic Foto:
Na archívnej snímke z 11. decembra 2011 viac ako 104.000 fanúšikov sleduje hokejový zápas univerzitných klubov NCAA Michigan a Michigan State na štadióne v americkom Ann Arbore.
debata

V prvý deň roka 2014 nastúpia na štadióne amerického futbalu proti sebe tímy Detroit Red Wings a Toronto Maple Leafs. Očakáva sa, že duel navštívi vyše 107-tisíc fanúšikov, čo bude najvyššia návšteva na hokeji v histórii. Zatiaľ rekord drží súboj na rovnakom štadióne medzi tímami michiganských univerzít, ktorý v roku 2010 navštívilo 104 173 divákov.

Winter Classic sa už tradične koná na otvorenom štadióne. Michigan Stadium patrí Michiganskej univerzite. V spomenutej lokalite a rovnako medzi Detroitom a Torontom sa mal uskutočniť duel pod holým nebom už v januári 2013, no pre výluku ho vedenie súťaže muselo zrušiť. „Sme nadšení, že zavítame na štadión The Big House. Okrem plánov, ktoré sme mali v súvislosti s plánovaným duelov v januári 2013, chceme zrealizovať ďalšie akcie,“ povedal pri prezentácii zápasu pre NHL.com komisár ligy Gary Bettman.

debata chyba
Viac na túto tému: #Detroit #Toronto #NHL #winter classic #michigan