Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Halák prežil dobrodružstvo. Lepší pocit z lodí má v kine ako na mori

Slovenský hokejista Jaroslav Halák dáva prednosť filmom o lodiach ako pobytu na nich. Brankár St. Louis Blues využil dlhé sedemdňové voľno medzi zápasmi v NHL so spoluhráčmi z klubu na štvordňový pobyt v Južnej Karolíne, ktorý viacerí účastníci označili za príjemné dobrodružstvo.

23.10.2013 11:55
Jaroslav Halák Foto:
Jaroslav Halák.
debata (1)

Osmička hráčov absolvovala aj cestu na lodi a lovila ryby. Halák bol na inom plavidle a podľa denníka St. Louis Post Dispatch mal problémy udržať v sebe raňajky.

Oveľa lepší pocit z mora a lodí mal slovenský brankár v pondelok, keď si v kine pozrel s obrancom Jordanom Leopoldom najnovší film Toma Hanksa Kapitán Phillips: Prepadnutie lode Alabama o útoku somálskych pirátov na americkú nákladnú loď v Indickom oceáne v roku 2009. Obaja hokejisti film chválili.

„Bolo to dobré, odporúčam tento film. Ani neviem, kedy som bol naposledy v kine. Mám rodinu, deti a jediná možnosť, keď si môžem pozrieť film, je na cestách. Veľa času však strávime v lietadlách a presunmi medzi halami a hotelmi,“ priznal pre Post Dispatch Jordan Leopold.

Voľnejší program sa pre hráčov St. Louis skončí vo štvrtok, keď absolvujú ostrý predzápasový tréning pred piatkovým súbojom s Vancouverom. Proti Canucks by sa mal v bránke Blues objaviť Jaroslav Halák. Následne sa realizačný tím rozhodne, či dá ružinovskému odchovancovi šancu aj v sobotu proti Nashvillu.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jaroslav Halák #St. Louis Blues