Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zákrok Torresa na Hossu označil za čistý, vyhrážajú sa mu smrťou

Niekdajší hráč NHL a momentálne televízny analytik a komentátor Phoenixu Coyotes Tyson Nash už asi oľutoval, že zákrok Raffiho Torresa na Mariána Hossu označil za čistý. Bývalý tvrdý chlapík z ľadových klzísk totiž obdržal za svoje vyjadrenie viacero výhražných správ, pričom niektorí fanúšikovia mu hrozili zabitím!

19.04.2012 17:31
Hossa Torres Foto:
Raffi Torres práve zranil Mariána Hossu.
debata (4)

„Ten zákrok bol čistý, ako len bodyček môže byť. Nemám s tým žiaden problém,“ povedal v prvej reakcii na atak Torresa Nash.

A hoci Torres za svoj nešetrný zákrok nedostal v zápase od rozhodcov žiaden trest, dá sa očakávať, že vedenie súťaže ho dodatočne suspenduje. Torresovi už zastavili na dobu neurčitú činnosť, verdikt o výške dištancu bude známy v piatok.

Zraneného Hossu museli z ľadu odniesť na nosidlách, pričom s určitosťou nenastúpi minimálne do štvrtého zápasu série, ktorý sa hrá v Chicagu.

Atak Torresa na Hossu

Nash, ktorý označil Torresov zákrok za čistý, sa po prezretí detailnejšieho záznamu zo stretu Hossovi a všetkým prizanivcom Chicaga ospravedlnil. „Je mi veľmi ľúto, čo som povedal. Keď som videl, že Hossa leží už poriadne dlho na ľade a nehýbe sa, venoval som sa o to podrobnejšie spomaleným záberom toho momentu a uznávam, že to až také čisté nebolo,“ kajal sa za svoj unáhlený výrok.

Fanúšikovia, ktorí počuli Nashove vyjadrenia, zostali pobúrení a jeho profil na Twitteri zasypali nepríjemnými správami. „Kvôli tomuto musíte Twitter milovať. Zopár ľudí ma príjemne pozvalo na debatu pri raňajkách, iní sa mi zasa vyhrážali smrťou,“ pripojil Nash. I tak však priznal, že Hossa si za zranenie môže aj sám, pretože hlavu mal dole. A to všetko napriek tomu, že Torres ho zasiahol do hlavy ramenom a pred stretom vyskočil.

4 debata chyba