Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

NY Rangers hľadajú nahrávača ku Gáboríkovi. Bude to Demitra?

Tím zámorskej hokejovej NHL New York Rangers sa okrem útočníka Simona Gagneho zaujíma aj o Slováka Pavla Demitru. Ako informuje portál bleacherreport.com, tridsaťpäťročný Demitra sa údajne vyjadril, že radšej sa stane jazdcom, ako by mal podpísať doterajšie ponuky klubov z Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL).

13.07.2010 06:16
Pavol Demitra Foto:
Pavol Demitra.
debata (5)

Rodák z Dubnice nad Váhom sa po pôsobení vo Vancouveri stal voľným hráčom a určite je pre neho lákadlom zahrať si po boku krajana Mariána Gáboríka vo farbách NY Rangers.

Tridsaťročný krídelník finalistu Stanleyho pohára Philadelphia Flyers Gagne súhlasil pred dvoma týždňami so zrušením klauzuly o zákaze výmeny a „letci“ sa ho teraz podľa viacerých zámorských zdrojov pokúsia poslať do iného mužstva. Táto možnosť nabrala na reálnych kontúrach najmä po minulotýždňovom podpise zmluvy „letcov“ s navrátilcom z KHL Rusom Nikolajom Žerdevom.

Gagne vynechal pre problémy s brušným svalstvom posledných 24 stretnutí základnej časti sezóny 2009/2010, v play-off sa však vrátil do zostavy Flyers. V celkovo 77 zápasoch posledného ročníka strelil 26 gólov a na ďalších 26 prihral. Gagne má ešte platnú zmluvu na jednu sezónu, počas ktorej by mal zarobiť 5,25 milióna dolárov.

5 debata chyba