Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Reprezentácia

29.04.2022 o 19:00

Nemecko
1 : 3
(0:3, 1:0, 0:0)
Slovensko
Naposledy zmenené pred rokom
obnoviť
Filter

Prvý z dvoch zápasov v Nemecku sme zvládli. V sobotu pokračujeme. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.

Koniec zápasu.

59:33

Nemecko a Slovensko hrajú s piatimi hráčmi.

58:31

Tamáši sa nepresadil strelou do prázdnej bránky po nahrávke Lišku!

58:00

Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.

57:33

Nemecko hrá power-play!

57:33

Vylúčenie v tíme Nemecko:
Jentzsch – 2 min., hrubosť.

Vylúčenie v tíme Slovensko:
Regenda – 2 min., hrubosť.

Reklamná prestávka.

53:27

Slovensko hrá s piatimi hráčmi.

52:35

Nemci nás točia v obrannom pásme. Snažíme sa súperov tlak eliminovať včasným dostúpením hráčov a zaťahovať ich do rohov.

51:27

Vylúčenie v tíme Slovensko:
Okuliar – 2 min., sekanie.

51:26

Bučko ťahal za kratší koniec pri bránení Höfflina, ktorý potreboval zvládnuť poslednú kľučku a na tácke mal i Tomeka. Pôjdeme ale do štyroch.

50:00

Začíname záverečných desať minút poslednej tretiny. Slovensko vyhráva v Nemecku nad domácim výberom 3:1.

Slovensko dalo gól!

47:53

Nebudeme vyhrávať 4:1! Gól neuznali Oliverovi Okuliarovi, pretože ho dosiahol vysokou hokejkou!

Reklamná prestávka.

47:44

Hra sa prelievala zo strany na stranu. Tomek podržal náš tím, ale to isté platilo aj o nemeckom gólmanovi Pantkowskim.

45:16

Faško-Rudáš v rýchlosti ideálne zakončil. Pantkowski si nedal prestreliť vyrážačku.

44:11

Nervy už pracujú. Patrik Koch sa ocitol v kontroverzii s Blankom. Dospelo to len do štádia, kedy si vymenili po jednom krosčeku.

41:35

Nemecko hrá s piatimi hráčmi.

41:27

Pantkowski sa presunul so zakončením Michala Krištofa z pravej strany.

41:00

Matej Tomek mal robotu. Na hrudníku zastavil strelecký pokus Munzenbergera, ktorý si neporozumel s Kristiánom Pospíšilom a chvíľku sa obaja pasovali.

40:31

Prechod cez modrú čiaru nedopadol dobre. Lantoši sa našiel v postavení mimo hry.

40:11

V Drážďanoch sa vyskytol problém s časom aj výsledkom. Tamojšia obrazovka ukazovala skóre 5:2. Zaujímavé. Chyba je už ale odstránená.

40:01

Začala sa tretia tretina.

Tretia tretina sa začne o 20:42.

Držíme si už len náskok dvoch gólov. Paradoxne pri presilovke na začiatku druhej časti sme inkasovali. Môžeme sa vrátiť do trojgólového vedenia, pretože znovu hráme presilovku.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:47

Mário Lunter neposlal puk do prázdnej bránky Nemcov!

39:35

Vylúčenie v tíme Nemecko:
Fischbuch – 2 min., hákovanie.

39:00

Prebieha posledná minúta druhej tretiny.

37:38

Jednoduchý brejk našich hráčov. Faško-Rudáš sa to ešte snažil zachrániť od mantinelu. Pantkowski sa iba natiahol lapačkou za pukom a nesiahol si na neho.

37:27

Hokejisti Nemecka išli doslova a do písmena do našej bránky. Tomek z toho umne vycúval a následne Regenda ukázal Ehlovi, nech sa vytratí.

36:36

Nemecko výrazne zabralo v útočnej fáze hry. Majú za sebou vydarenú zhruba dvojminútovku a ak by skórovali, nemohli by sme sa čudovať.

35:48

Höfflin už siahal na kontaktný gól! Rozhodca Hoppe za bránkou rozpažil ruky!

34:52

Neodpustili sme si zaváhanie v našej defenzíve. Bender nepomýšľal na prihrávky spoluhráčom, ale priamo letel puk z jeho hokejky na Tomeka, ktorý ho zadržal na hrudi.

34:08

Krútime sa v pásme, no nedarí sa nám zamestnať Pantkowskiho.

31:43

Ladislav Romančík vypálil tvrdú strelu a o jej teč sa hlásil Lantoši.

31:12

Dobrý pokus Patrika Kocha. Snažil sa využiť zakrytý výhľad Pantkowskiho, ktorý aj napriek tomu videl puk a vyrazil ho.

29:20

Eder skončil na našej bránke po súboji s Máriom Grmanom.

28:25

Obranná chyba v našich radoch. Dopustil sa jej Tamáši. Höfflin sa neulakomil na strelu a dovolil zakončovať pripravenému Ehlovi. Tomek mu druhú gólovú radosť nedoprial.

Reklamná prestávka.

27:59

Druhá pätorka, ktorú vedie Alex Tamáši, si vytvárala útočnú šancu. Prešla ale do pásma z ofsajdu.

27:14

Ťažký uhol pre Mislava Rosandiča, ale neodradilo ho to od toho, aby nevystrelil. Puk smeroval okolo hlavy brankára Nemecka.

26:42

Pantkowski bol v permanencii, keď sa ho pokúšal prestreliť Okuliar.

26:16

Marek Valach posilnený reprezentačným presným zásahom, a tak mal chuť pridať ešte jeden. Pantkowski mu chytil celkom ľahký puk.

25:19

Andrej Kollár disponoval pomerne dobrou pozíciou na streľbu. Aj to tlačil na vzdialenejšiu tyčku, no v konečnom dôsledku minul.

24:34

Pohrozil nám strelecký pokus Karrera. Tomek nemusel zasahovať.

21:55

Nemecko hrá s piatimi hráčmi.

21:08

Nemecko dalo gól! Inkasujeme pri našej presilovke. Tomek sa snažil mať pod dohľadom puk na hranici bránkovej čiary a aj ho priľahol. ALEXANDER EHL však dorážal, hoci hvizd mal prísť skôr, čo sa nestalo. Je to teda 1:3.

20:37

Lantoši typickým spôsob nabral rýchlosť v strednej tretine, ale súper ho vypichnutím puku zablokoval pred útočnou modrou čiarou.

20:01

Začala sa druhá tretina.

Druhá tretina sa začne o 19:54.

S veľkou chuťou a stopercentnou koncovkou sme vybehli na Nemcov, ktorí sa nestihli z toho spamätať. Výsledok po prvej tretine je viac než priaznivý. Úvod druhého dejstva odohráme v početnej výhode.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:55

Vylúčenie v tíme Nemecko:
Karachun – 2 min., hákovanie.

19:07

Opäť sa odohral súboj Okuliara s nemeckým brankárom. Víťazom muž v klietke, ktorý mu chytil druhý pokus v rýchlom slede.

19:00

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

18:43

Oliver Okuliar rád chodí do reprezentácie, čo deklaroval v jednom dialógu. V tejto chvíli mal šancu na hokejke, ale nevyzrel na Pantkowskiho.

18:31

Pantkowski si potreboval vydýchnuť, ale aj jeho spoluhráči. Pokrytím puku prinútil odpískať rozhodcu. Získavame pásmo.

17:39

Málo vídaný ofenzívny kolotoč. Nemecko je úplne ako v lese. Pospíšil spravil sťahovačku na pravom kruhu a defenzíva súpera vyrazila puk, do ktorého sa bez prípravy oprel Martin Bučko. Neprestrelil všetko, čo mu stálo v ceste.

16:18

Lantoši poctivo podporil tím a urobil pohyb späť. V strednom pásme zachytil puk a otočil hru. V pätici sme v útočnom pásme.

15:11

Rodili sa ťažké chvíle pre našu obranu na čele s Tomekom. Náš gólman urobil dôležitý zákrok betónom, a potom puk pred ním viackrát poskakoval a celkovo to bolo nečitateľné. Nemci to netrestali.

14:34

Puk opustil hraciu plochu, keď dopadol medzi divákov.

Reklamná prestávka.

13:38

Máme parádny obraz našej hry. Matej Tomek odbremenený od nátlakovej hry súpera a iba minimálne riešil vzniknuté situácie. Snažíme sa čo najviac pôsobiť v útočnom pásme.

12:59

Slovensko dalo gól! Vynikajúca hra, z ktorej strieľame góly ako na bežiacom páse. Len to nezakríknime. MICHAL IVAN švihom vymietol ľavú pavučinu nemeckej svätyne. Asistencie: Jakub Minárik a Mário Grman.

12:05

Slovensko dalo gól! Vyhrávame 2:0 a momentálne zaslúžene. Krištof presnou strelou ohrozil Pantkowskiho. Nemecký brankár znova nemal puk pod kontrolou a do siete ho dorazil ADAM LIŠKA. Asistencie: Michal Krištof a Róbert Lantoši.

11:09

Dobrá nemecká akcia, pri ktorej došlo ku streleckému pokusu. Rögl ako obranca si výborne potiahol puk na ľavý kruh, ale Tomek mu zmenšil uhol a zakročil.

10:24

Varovanie nám vystavil člen druhého nemeckého útoku Eder.

09:24

Aréna si zahučala! Jentzsch vie, že to neurobil dobre, pretože mal vystreliť, no rozhodol sa ešte predkladať puk pred poloprázdnu bránku!

08:22

Skvelá šanca sa naskytla nášmu kapitánovi Čerešňákovi. Protihráči na neho zabudli a mohol sa im pomstiť gólovým spôsobom. Koncovka mu nesadla ideálne.

Reklamná prestávka.

06:33

Výborný blok slovenských hokejistov. Zimmermann dostal presný puk na hokejku a nemohol sa sťažovať na palebnú pozíciu, keď strieľal viac-menej z medzi kruhov.

05:56

Tamáši si počína veľmi sebavedomo a práve z tohto chcel niečo vyťažiť. Nemci boli pozorní v defenzívnej činnosti.

04:31

Slovensko dalo gól! Slováci majú úspešný vstup do tretieho prípravného duelu. Okuliar výborne zamieril z ľavého kruhu a Pantkowski nezovrel puk v lapačke. Dorazil ho MAREK VALACH. Asistencia: Oliver Okuliar.

03:50

Zákrok nášho brankára Mateja Tomeka. Hra je prerušená a nasleduje buly po jeho ľavici.

03:17

Zaujímavý prienik ponúkol Mário Grman, ktorý išiel do rizika napriek boľavej ruke, no chcel vyskúšať hrať. Pri bližšej žŕdke nechal puk, ktorý možno aj chcel vtesnať do bránky.

02:16

Lantoši hľadal Lišku v priestoroch súperovej bránky. Prihrávku zastavili obrancovia.

01:34

Nemecko sa dostalo do postavenia mimo hry.

00:23

Po krátkom čase prvé prerušenie hry. V ťahu smerom dopredu boli Nemci. Vhadzovanie pred brankárom Matejom Tomekom.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

Nemecko: Pantkowski – Huttl, Moser, Bender, Munzenberger, Huss, Rögl, Karrer, Zimmermann – Fischbuch, Jentzsch, Loibl – Eder, Blank, Karachun – Braun ©, Soramies, Höfflin – Fleischer, Leonhardt, Ehl.
Trenér: Toni Söderholm.

Slovensko: M. Tomek – Rosandič, Čerešňák ©, Jánošík, Bučko, Ivan, Grman, Koch, L. Romančík – Liška, Krištof, Lantoši – M. Lunter, Tamáši, Pospíšil – Minárik, A. Kollár, Regenda – Okuliar, M. Valach, Faško-Rudáš.
Trenér: Craig Ramsay.

Vážení hokejoví fanúšikovia, Vítam vás pri sledovaní 3. prípravného zápasu pred MS 2022 vo Fínsku medzi Nemeckom a Slovenskom.

Nemecko
odohrá piaty duel pred majstrovstvami sveta. Zverenci trénera Söderholma, ktorý dávnejšie podpísal novú štvorročnú zmluvu, si dvakrát zmerali sily s Českom a naposledy bolo ich súperom Švajčiarsko. Jeden zápas vyhrali 4:2, v druhom vybuchli a prišla porážka 1:6. Zároveň tím opustili Nikita Quapp a Daniel Pietta. Nemci sa pred stretnutiami so Slovákmi posilnili o nové tváre – Daniel Fischbuch, Mirko Pantkowski, Julius Karrer a Janik Möser.

Slovensko tiež pristúpilo k zmenám v zostave. Či už z výkonnostných, alebo zdravotných príčin. S tímom už nepokračujú Samuel Honzek a Tomáš Mikúš. Obranca Čajkovský svoje dôvody vynechania šampionátu už vysvetlil. Do kádra pribudli uzdravený Pavol Regenda i Kristián Pospíšil. Slováci odohrali zatiaľ dva zápasy. Raz vyhrali nad Čechmi 3:1 v Spišskej Novej Vsi, no v odvete v Trenčíne prehrali 3:4sn. Miroslav Šatan avizoval, že sa bude káder meniť po skončení finále extraligy i ďalších súťaží, v ktorých sa nachádzajú slovenskí hráči.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

Nemecko

Nemecko

  • Pantkowski
  • Huttl
  • Moser
  • Bender
  • Munzenberger
  • Huss
  • Rögl
  • Karrer
  • Zimmermann
  • Fischbuch
  • Jentzsch
  • Loibl
  • Eder
  • Blank
  • Karachun
  • Braun (C)
  • Soramies
  • Höfflin
  • Fleischer
  • Leonhardt
  • Ehl
Slovensko

Slovensko

  • M. Tomek
  • Rosandič
  • Čerešňák (C)
  • Jánošík
  • Bučko
  • Ivan
  • Grman
  • Koch
  • L. Romančík
  • Liška
  • Krištof
  • Lantoši
  • M. Lunter
  • Tamáši
  • Pospíšil
  • Minárik
  • A. Kollár
  • Regenda
  • Okuliar
  • M. Valach
  • Faško-Rudáš