Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Tipos Extraliga play-off - Štvrťfinále

31.03.2022 o 18:00

HK Dukla Ingema Michalovce
4 : 1
(1:1, 1:0, 2:0)
HC Košice
Naposledy zmenené pred 2 rokmi
obnoviť
Filter

Michalovce opäť unikajú hrobárovi z lopaty. Vyzeralo to na rýchly proces z košickej strany, ale začína sa to zamotávať. Séria sa vracia do Steel arény a bude pokračovať v sobotu 2. apríla. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.

Koniec zápasu.

58:31

Dukla Michalovce dala gól!
Dukla naplno odmietla po druhý raz ukončenie aktuálnej sezóny. PETER GALAMBOŠ ťažil z chyby Chovana a trafil prázdnu bránku z pravého kruhu. Asistencia: Matej Galbavý.

58:00

Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.

57:54

Košice hrajú power-play!

57:05

Suja zabojoval a oplatilo sa. Po zdolaní košickej obrany bol pánom ľavého krídla a čakal na to, či sa dokáže oslobodiť Cameranesi. Adresoval mu puk na pravú tyč, ale nezakončil.

Reklamná prestávka.

54:20

Hrá sa svižne a bez prerušení. Michalovce kontrolujú zápas, v ktorom vyhrávajú 3:1 a živia nádej na odvrátenie druhého košického mečbalu.

52:32

Dobrý a najmä potrebný blok predviedol v obrannej tretine útočník hostí Matúš Havrila. Zakončujúci Cameranesi ho nedokázal prestreliť.

51:56

Michalovce hrajú s piatimi hráčmi.

50:41

Zbytočne urobil manéver navyše Bartánus, keď doslova ukradol strelecký pokus jednému zo svojich spoluhráčov. Klhůfek to chcel ešte zužitkovať, ale na túto strelu reagoval Williams.

49:56

Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Mihalik – 2 min., držanie).

Reklamná prestávka.

49:14

Zemplínčania vystrelili puk na zakázané uvoľnenie.

47:59

Dukla preniesla hru ku Košarišťanovi. Brankár Košíc nekapituloval, nakoľko viac-menej iba buchol do puku Roman Žitný, keďže to nemal na lepšie ohrozenie.

47:01

Devin Williams vykukoval spoza klbka hokejistov, ale nečelil väčšej košickej hrozbe. Na rozdiel jedného gólu chcel znížiť Ihnačák, ale Doherty mu prisunul puk, ktorý prikryl.

45:54

Kukuča nedostal práve najlepší puk na čepeľ, a takisto mu nesadla strela bez prípravy. Po jeho spracovaní a príprave pálil vedľa Andreja Košarišťana.

Reklamná prestávka.

44:52

Michalovce začínali zo svojho pásma. Rozohrávky sa ujal Dávid Mudrák, no v strednej tretine mu hostia odvrátili prihrávku.

43:01

Devin Williams vyťahuje azda najdôležitejší zákrok série! Koncom vyrážačky stlmil pokus Ihnačáka, ktorému ďalšie dorážanie znemožnil!

42:30

Košice hrajú s piatimi hráčmi.

40:30

Postupové plány Košičanov sa každou chvíľou rúcajú. Z ich strany prichádza čoraz väčšia nervozita, ktorú len zvýraznil zbytočným faulom Ihnačák.

40:30

Vylúčenie v tíme HC Košice (Ihnačák – 2 min., krosček).

40:08

Dukla Michalovce dala gól!
Košičania vystrúhali obrovskú chybu. Presnejšie Volgin. Regenda sa nevzdal a išiel do šance, ktorú Košarišťan vyrazil do pravej strany a do poloprázdnej bránky zakončoval nepokrytý DÁVID BUC. Asistencia: Pavol Regenda.

40:01

Začala sa tretia tretina.

Tretia tretina sa začne o 20:04.

Michalovciam absolútne nevychádzala štvorminútová presilovka koncom druhej časti. Košice už viac ako polovicu dokázali ubrániť, ale raz inkasovali, keď sa z lavici hanby vrátil Pavol Regenda.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:05

Buc nebol asi rozhodnutý ihneď posielať pokus na bránku! Košarišťan ostal bez zásahu!

39:00

Prebieha posledná minúta druhej tretiny.

38:27

Allan McPherson mieril oproti Williamsovi, ale minul jeho svätyňu!

37:52

Regenda sa objavil pred hosťujúcim bránkoviskom, ale Košarišťan venoval pozornosť strele Cameranesiho. Dvojnásobná početná výhoda Dukly je stále iba na začiatku.

37:21

Vylúčenie v tíme HC Košice (Saucerman – 2 min., hákovanie + 2 min., napadnutie oblasti hlavy a krku).

37:21

Regenda skončil v mantineli, keď ho neprimerane dohral Saucerman. Na jeho obranu sa postavil Kukuča. Budú to dve minúty pre hostí, ale dôvod je hákovanie.

36:40

Do súboja smerovali Cameranesi s Ladislavom Romančíkom po prerušení hry. Išlo ešte o dozvuk predchádzajúcej nezhody. Upokojovať ich musel čiarový rozhodca.

36:06

Mrázik vydoloval puk pred domácou bránkou a po ľade ho ponúkol na čiaru Deylovi. Ohrozenie Michaloviec neprišlo.

34:40

V tejto chvíli nešťastný moment pre Andreja Kukuču. Ten korčuľoval za Snuggerudom, no schytal do tváre vyhodený puk bekhendom. Našťastie si to nevyžiadalo krvavé zranenie a hrá ďalej.

34:12

Domáci hráč Erkinjuntti ostal otrasený ležať na ľadovej ploche a už putoval do kabíny, keď to možno prehnal s aktivitou Bartánus. Tomek Valtonen išiel okamžite do pozoru a signalizoval rozhodcom, že toto bol už druhý útok na hlavu, ktorý nebol potrestaný. Ten prvý sa udial v úvodnej tretine po zákroku Deyla na Mašlonku.

Reklamná prestávka.

33:19

Michalovce hrajú s piatimi hráčmi.

33:06

Oceliari si výborne presúvali puk, až ho do výhodnej palebnej pozície získal obranca Saucerman. Veľmi nadvihol svoj pokus a Williams sa len naprázdno zahnal po puku.

32:29

Matej Galbavý nalietal teraz po ľadovej ploche množstvo kilometrov. Svoju fyzickú pripravenosť uplatnil pri naháňaní Snuggeruda. Košičania to nemali jednoduché.

31:35

Marek Bartánus využil zmysluplne svoje robustné telo. Za sebou mal Williamsa a puk si prehodil po otočke na forhend, ale americký chlapík podržal Duklu.

31:19

Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Doherty – 2 min., podrazenie).

31:09

Dnešný duel je vyslovene o Regendovi a jeho súbojoch s Košarišťanom. Košický gólman strávil prvý strelecký pokus a pri druhom už nemusel byť súčinný.

30:00

Cesta HC Košice do semifinále sa komplikuje. Pri Laborci prehráva tím vedený Danom Cemanom 1:2 po polovici stretnutia.

29:33

Veľmi dobrá robota od Bartánusa. Urobil krok navyše a zamieril späť na vlastnú polovicu. Zozadu čisto hokejkou odzbrojil od puku Pavla Regendu.

Reklamná prestávka.

28:58

Andrej Košarišťan znova čelil nebezpečnému útočníkovi Regendovi. Vlastné bránkovisko si však dokázal postrážiť. Hra je prerušená.

27:28

Košice hrajú s piatimi hráčmi.

27:06

Druhá bomba Michaloviec do konštrukcie bránky Košíc! Divoké boli ostatné sekundy domácich!

26:48

Fantastický tlak Dukly! Radek Deyl odvracal prípadnú hrozbu v oslabení!

26:30

Ozvala sa košická bránka po strele Rossa!

26:13

Michalovčania si to výborne rozhodili v uzavretom útočnom pásme. V ľavom kruhu číhal Cameranesi a vypýtal si puk od Rossa. Jeho delovku chytil Košarišťan.

25:28

Vylúčenie v tíme HC Košice (M. Chovan – 2 min., podrazenie).

25:09

Pavol Regenda oplýva neuveriteľným sebavedomím a vôbec nedáva na sebe poznať, že je vekom stále veľmi mladý. Túto akciu zvládol ako ostrieľaný borec. Výborne pálil na Košarišťana a ešte vzbudil pozornosť dohrávaním súpera v jeho bránkovisku.

24:27

McPherson sa okato staval ku koncovke. Williams si to odsledoval a správnym smerom nastavil lapačky, v ktorej ukoristil puk.

Reklamná prestávka.

23:40

Saucerman váhal, či prenechá puk súperovi. Napokon sa ho dotkol a došlo k prerušeniu hry, pretože sa hralo so zdvihnutou hokejkou.

21:50

Dukla Michalovce dala gól!
PAVOL REGENDA odčinil svoje vylúčenie. Vo vlastnom obrannom pásme zachytil puk od Slováka a na druhej strane strelou po ľade prekonal Košarišťana. Bez asistencie.

21:39

Michalovce hrajú s piatimi hráčmi.

21:13

Gólová šanca sa ponúkala Marekovi Bartánusovi. Dostal to do skvelej pozície na zakončenie. Obetavosť hostí sa vyplatila.

20:44

Do puku sa oprel z modrej čiary košický hokejista Snuggerud. Williams nemusel zasahovať a Košičania prichádzajú o pásmo.

20:01

Začala sa druhá tretina.

Druhá tretina sa začne o 19:02.

Existenčné stretnutie pre Duklu sa vyvíja dobre. Konto Andreja Košarišťana zaťažil reprezentant Regenda, ktorý strávil záver tretiny na trestnej lavici a pokiaľ sa nič nestane, pobudne tam aj v úvode ďalšej.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:39

Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Regenda – 2 min., napadnutie oblasti hlavy a krku).

19:19

Pavol Regenda sa preštrikoval do zaujímavej šance! Zblízka už nezvládol dôležitú kľučku na Košarišťana, ktorý mu to vychytal!

19:00

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

18:32

Deyl pri mantineli trafil protihráča Mašlonku. Nechali ho ležať na ľade a v hre sa pokračovalo. Až po piskote hľadiska rozhodcovia zastavili hru. Mašlonka si na striedačke už ľaduje krk.

17:50

Košice hrajú s piatimi hráčmi.

17:22

McPherson získal puk v strednom pásme. Postupne sa prepracoval dovnútra útočného, ale Michalovčania ho zahnali do rohu.

16:05

Michalovce hrajú s piatimi hráčmi. Košice hrajú so štyrmi hráčmi.

15:50

Vylúčenie v tíme HC Košice (Saucerman – 2 min., nedovolené bránenie).

Reklamná prestávka.

14:56

Dukla Michalovce dala gól!
Tento gól si Košarišťan veľmi nestrčí za klobúk. Značná robota prišla od Galamboša, ktorý si to namieril stredom plochy. Vľavo priťukol PAVLOVI REGENDOVI, a ten inkasuje z modrej čiary. Asistencie: Peter Galamboš a Taylor Doherty.

14:05

Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Žitný – 2 min., hrubosť).
Vylúčenie v tíme HC Košice (Havrila – 2 min., hrubosť).

14:05

Mrázovi nevyšla koncovka, pretože ho stopercentne bránil Saucerman! Hneď na to vznikla skupinka bojujúcich hráčov a padali aj prilby na ľad! Na trestnú lavicu sa posadia dvaja hráči z oboch strán!

13:00

Šedivý sa podpísal pod dobrý prechod do útočnej tretiny. V tom pokračoval Chovan, ale jeho prihrávku prečítal medzi kruhmi Nick Ross.

11:24

Košice zahrozili z rýchlej akcie! Michal Chovan opäť potvrdil, že je jeden z najlepších extraligových nahrávačov! Paršin sa však nepresadil!

10:34

Priama a ľahká strela od michalovského obrancu Rossa. Košarišťan všetko videl a nemal žiadny problém stiahnuť puk k sebe.

09:57

Milý zakončil a o dorážku sa snažil Matúš Havrila. Následne sa nebál ešte štuchnúť do Mašlonku a vznikla drobná strkanica. Bude to bez trestov.

Reklamná prestávka.

09:15

Ladislav Romančík upokojil situáciu a vyčkal za bránkou na spoluhráčov.

08:13

Košice dali gól!
Pekná, rýchla a hlavne pre Oceliarov gólová situácia. MAREK BARTÁNUS si to skvelo narazil s McPhersonom a jeho teč prenikol za Williamsa. Asistencia: Allan McPherson.

Reklamná prestávka.

07:49

Patrik Rogoň vedel ideálne vystreliť zápästím. Williams jeho puk nezachytil do lapačky, ale hosťom nedovolil žiadne dorážky.

06:31

Roman Faith pri svojom prieniku prv naznačil prihrávku, ale nakoniec urobil švih smerom dopredu. Košarišťan sa k zákroku nedostal, keďže puk uviazol na brániacich hráčoch.

05:45

Volgin sa dostal do problémov a nevedel plnohodnotne vyjsť z vlastnej tretiny a podporiť ofenzívnu akciu. Skvelá práca v podaní Dávida Buca, ktorý to mal všetko na svedomí.

04:29

Líšky začínajú pridávať na obrátkach v útočnom pásme. Košarišťan likvidoval dva solídne strelecké pokusy Žitného. Následne hru prerušila prihrávka rukou.

04:05

V tomto momente sa odpískalo zakázané uvoľnenie aj Košičanom.

03:06

Hostia boli teraz aktívni, čo podčiarkli ziskom puku v pravom rohu klziska. Od bránkovej čiary z ťažkého uhla chcel uspieť Juraj Milý. Williams nechal betón na ľade a pokryl si ľavú žŕdku.

02:25

Výborne posunutý puk od McPhersona na hokejku Bartánusa. Jeho projektil však nezamestnal gólmana Williamsa.

02:06

Zemplínčania neudržali puk v hre v súlade s pravidlami. Zakázané uvoľnenie.

01:14

Košický obranca Volgin hľadal pred bránkou Dukly nakorčuľovaného Rogoňa, ktorý nazbieral v play-off tri body za asistencie. Prvý gól ešte nevsietil.

00:56

Michalovský brankár Williams pri presune vyhodil svoju bránku z postavenia. Chvíľku trvalo, kým si to všimol jeden z hlavných arbitrov.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

HK Dukla Ingema Michalovce: Williams – Ross, Pavlin, Macejko, Doherty, Bokroš, Mudrák, Mihalik – Kukuča, Cameranesi, Erkinjuntti – R. Faith, Galamboš, Regenda – Suja, B. Mráz, Žitný – Mašlonka, Buc, Galbavý.
Trenér: Tomek Valtonen.

HC Košice: Košarišťan – Šedivý, Volgin, Saucerman, Snuggerud, L. Romančík, Deyl, Jacko – Paršin, M. Chovan, Klhůfek – Bartánus, Ihnačák, McPherson – Mrázik, M. Slovák, Rogoň – Milý, Havrila, Jokeľ – Vaculík.
Trenér: Dan Ceman.

Rozhodca: Snášel, Štefík – Šoltés, Durmis..

Vážení hokejoví fanúšikovia, Vítam vás pri sledovaní zápasu 5.kola štvrťfinále play-off medzi Michalovcami a Košicami.

Michalovce
zo svojho krku jeden nôž zhodili, no majú na sebe ďalší. Dukla zabrala vo štvrtom dueli série v Steel aréne, kde zotrela Oceliarov 6:2. V opačnom prípade by už mali Zemplínčania dovolenky. O dôležitosti dnešného súboja nemusíme písať.

Košice sa už možno videli v semifinále, ale presvedčili sa, že musia bojovať do posledného klaksónu. Tímom značne otriasol kuriózny presný zásah Saucermana od útočiacej modrej čiary do vlastnej bránky pri avizovanom vylúčení. Žiaľ, v play-off sa stávajú aj takéto veci. Osemnásobný slovenský majster je stále vo veľkej výhode, ale jednoznačne si nemôže dovoliť hazardovať so sériou.

Výsledky štvrťfinále play-off 2022:

Michalovce – Košice 1:4
Michalovce – Košice 1:3
Košice – Michalovce 2:1pp
Košice – Michalovce 2:6

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

HK Dukla Ingema Michalovce

HK Dukla Ingema Michalovce

  • Williams
  • Ross
  • Pavlin
  • Macejko
  • Doherty
  • Bokroš
  • Mudrák
  • Mihalik
  • Kukuča
  • Cameranesi
  • Erkinjuntti
  • R. Faith
  • Galamboš
  • Regenda
  • Suja
  • B. Mráz
  • Žitný
  • Mašlonka
  • Buc
  • Galbavý
HC Košice

HC Košice

  • Košarišťan
  • Šedivý
  • Volgin
  • Saucerman
  • Snuggerud
  • L. Romančík
  • Deyl
  • Jacko
  • Paršin
  • M. Chovan
  • Klhůfek
  • Bartánus
  • Ihnačák
  • McPherson
  • Mrázik
  • M. Slovák
  • Rogoň
  • Milý
  • Havrila
  • Jokeľ
  • Vaculík