Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Tipos Extraliga play-off - Štvrťfinále

24.03.2022 o 18:30

HK Dukla Ingema Michalovce
1 : 3
(0:2, 1:0, 0:1)
HC Košice
Naposledy zmenené pred 2 rokmi
obnoviť
Filter

Košice uspeli aj v druhom stretnutí v Michalovciach a domov vezú priaznivý výsledok v sérii 2:0. Po dvoch dňoch voľna sa dianie presúva do Steel arény. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.

Koniec zápasu.

58:52

Košice dali gól!
PAVEL KLHŮFEK zvolil riskantné zakončenie cez celú plochu, keď sa mu postavil puk, ale aj tak sa ho rozhodol napáliť do prázdnej bránky Vošvrdu. Zároveň sa stáva hetrikom mužom dnešného večera na Zemplíne. Asistencie: Michal Chovan a Patrik Rogoň.

58:39

Michalovce hrajú power-play!

58:39

Michalovce oddychový čas!

58:00

Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.

57:19

Ťažký ľavý uhol pre Keränena, ale zaujímavo to dopadlo. Košarišťan ľavým ramenom vyrážal do bezpečnej vzdialenosti.

56:14

Domáci tréner Valtonen využil tento reklamný brejk na doplnenie pokynov svojim hráčom. Dukla má k dispozícii ešte nejaký čas na skórovanie.

Reklamná prestávka.

Reklamná prestávka.

51:03

Košice hrajú s piatimi hráčmi.

50:19

Ross zaznamenal kvalitnú strelu, s ktorou si poradil Košarišťan.

49:13

Cameranesi zlyhal v strednom pásme. Aktivita prišla od Michala Chovana, a takisto aj strelecký pokus, ktorý upratal pravým betónom Vošvrda.

49:03

Vylúčenie v tíme HC Košice (Snuggerud – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).

48:46

Kombinácia Regendu s Erkinjunttim! Pekinský olympionik to vzal na seba, no prestrelil bránku Košíc!

47:43

Paršin je výborný technik a maximálne ovláda narábanie s pukom i hokejkou. V tomto duchu musel chvíľku hrať, pretože nemal žiadneho spoluhráča k sebe.

Reklamná prestávka.

44:54

Doherty ukazoval aj hokejovú tvár, keďže je skôr známy agresívnym poňatím hry a bitkami. Košarišťanovi posielal pokus na ľavú žŕdku. Bez úspechu.

43:41

Michalovce hrajú s piatimi hráčmi.

43:26

Brian Ihnačák sa pýtal do úspešnej dorážky! Vošvrda hneď nezachytil puk lapačkou, a potom ešte Doherty celým telom zakryl McPhersona!

42:26

Volgin má skvelé strely. Jednou z nich sa prezentoval, ale Marek Slovák nedorážal presne.

41:41

Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Buc – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).

41:29

Prvý zavar pred Košarišťanom. Košice držia tesné vedenie.

40:01

Začala sa tretia tretina.

Tretia tretina sa začne o 20:20.

Pred druhou prestávkou išla výkonnosť aktérov mierne nahor. Dukla sa dostala na dostrel a v nastolenom tempe bude chcieť pokračovať po príchode z kabín.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:52

Vošvrda hranou lapačky likvidoval puk od Paršina!

39:02

Regenda s Galambošom nevyrovnali v poslednej minúte druhého dejstva! Mali na to dobré príležitosti!

39:00

Prebieha posledná minúta druhej tretiny.

38:54

Chovan druhú šancu v zápase nevyužíva! Perfektné videnie Ihnačáka, ktorý ho registroval na zadnej konštrukcii brány! Tomáš Vošvrda bol mužom na správnom mieste!

37:58

Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Buc – 2 min., krosček).

37:58

Denis Paršin leží v ľavom kruhu v útočnej tretine. Trochu trvalo arbitrom, kým prerušili hru. Buc ho zrazil krosčekom do chrbta niekde do oblasti krížov. Bude z toho presilovka Košičanov.

37:40

Košice si počinom Paršina vypracovali súvislý útočný tlak.

37:07

Paršin bol pánom terajších sekúnd za bránkou hostí. Predviedol niekoľko účinných kľučiek proti Bucovi i Mihálikovi a viac-menej spravil z nich divákov.

Reklamná prestávka.

35:48

Zákrok Andreja Košarišťana. Udržal puk v náručí, keď ho zamestnal z modrej čiary kanadský obranca Nick Ross.

34:45

Oceliari zblízka nedostali puk do bránky Michaloviec.

33:36

Slovák urobil hrúbku na vlastnom ľavom kruhu. Zámer mu vystihol Regenda a Košičanom výraznou mierou pomohol Košarišťan, keď do puku vsunul hokejku.

Reklamná prestávka.

31:56

Ihnačák už inkasoval prihrávku od Volgina, no puk neskončil v bránke.

31:08

Mrázik si užíval svoju prácu s pukom pred michalovskou bránkou. Dokonca ho nestálo veľa námahy, aby ohrozil Vošvrdu. Gólman Dukly odolal.

30:00

Michalovce zreteľne prebudené, ale ešte nie celkom efektívne. Snažia sa vyrovnať, no zatiaľ im to komplikuje Andrej Košarišťan, a tak už v druhej polovici súboja prehrávajú 1:2.

28:29

Košarišťan zneškodnil delovku Michaloviec. Pre Regendu už nezvýšilo miesto na dorážku.

27:20

Radkovi Deylovi sa naskytla šanca vypáliť na Vošvrdu. Puk až k nemu neprešiel. Zablokoval ho jeden z brániacich Zemplínčanov.

26:46

Mužstvá v tejto chvíli nedokážu dlhšie udržať puk v hre. Icing domácich.

25:33

Za domácich chcel vpredu zaveliť fínsky hokejista Erkinjuntti. Po obkorčuľovaní Košarišťana pripravil puk pre Mudráka. Slovenský reprezentant ani raz nevystrelil, hoci veľmi po tom túžil.

Reklamná prestávka.

23:47

V súboji jeden na jedného sa stretli dlhoroční košickí kamaráti Jokeľ s Macejkom. Obranca Michaloviec naplnil štatút zadáka, no hneď bol hosťom odpískaný ofsajd.

22:51

Zemplínčania sa nevedeli zosúladiť vo vlastnom obrannom pásme. Do pozície trestajúceho hráča sa staval Marek Bartánus. Jeho švih z otočky nenabral správny smer.

21:54

Tomáš Vošvrda sa hlásil do práce. Čelil rozbehnutému Pavlovi Klhůfkovi. Zmenšil mu strelecký uhol a nedovolil, aby Košice opäť odskočili na rozdiel dvoch gólov.

21:31

Dukla Michalovce dala gól!
Buc hneď z buly dal puk za seba, kde bol VLADIMÍR MIHÁLIK a Košarišťan ani dnes si nepripíše čisté konto. Asistencia: Dávid Buc.

21:26

Pavlin zakladal domáci útok. V strednom pásme vyzval na spoluprácu Macejka, ktorý skúsil strelu na Košarišťana. Ten ju v pokoji zachytil.

20:01

Začala sa druhá tretina.

Druhá tretina sa začne o 19:28.

Štvrtkový zápas na Zemplíne rovnaký ako stredajší. Dukla prehráva na domácom ľade 0:2. Jediný rozdiel je len v tom, že od 12. minúty hrá bez Mareka Mašlonku, ktorý sa po nešetrnom ataku na Snuggeruda nechal vylúčiť na 5+DKZ za vrazenie na mantinel.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:27

Košice dali gól!
Michalovce si nespravili poriadok v obrane a Tomášovi Vošvrdovi nepomohol Pavlin s Dohertym. PAVEL KLHŮFEK sa vracia do želanej formy a bekhendom rozvlnil sieť. Asistencie: Eduard Šedivý a Patrik Rogoň.

19:00

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

Reklamná prestávka.

18:27

Keränen nezdolal Košarišťana, ktorý sa roztiahol v bránkovisku!

17:54

Marek Slovák mal výborne pripravený puk na čepeli a navyše mohol páliť čisto forhendom. Terčom mala byť vzdialenejšia tyčka bránky Tomáša Vošvrdu. Netrafil presne.

17:08

Mudrák pritlačil k mantinelu Juraja Milého. Košickému útočníkovi pomáhal Jokeľ, no malé víťazstvo slávili domáci, keď tam pribudol obor Mihálik.

16:39

Michalovce hrajú s piatimi hráčmi.

15:11

Dukle hrozilo ďalšie nebezpečenstvo! Pereskokov poslal puk do hokejky brániaceho súpera!

13:59

Košice dali gól!
Skvelá košická akcia v početnej výhode. Veľký kus urobil Ihnačák, keď vytiahol puk spoza brány Michaloviec. PAVEL KLHŮFEK z pravého kruhu a strácajúc stabilitu to trafil vynikajúco. Presun Vošvrdu už bol oneskorený. Asistencie: Brian Ihnačák a Allan McPherson.

13:07

Michal Chovan nedotiahol svoj mininájazd do gólového konca! Chvíľku bol v tom, že skóroval medzi Vošvrdove nohy, ale český brankár si tam našiel puk!

12:13

Volgin si nechal preskočiť puk cez hokejku na útočnej modrej čiare. Šprintérsky súboj absolvoval s Kukučom, ale nepustil ho do úniku.

11:39

Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Mašlonka – 5 min., vrazenie na mantinel + osobný trest do konca zápasu, vrazenie na mantinel).

11:39

Snuggerud vyfasoval tvrdý úder od Mareka Mašlonku a skončil v mantineli! Ako v stredu išla z neho krv po bitke s Kukučom, aj teraz!

Prihrávka rukou.

10:56

Nepríjemná strela od michalovského obrancu Macejka. Košarišťan stratil rovnováhu a skončil polovične v bránke.

Reklamná prestávka.

09:52

Možnosť na skórovanie sa naskytla Michalovčanom. Andrej Košarišťan stopercentný.

09:10

Colton Saucerman si vypýtal nahrávku a čiastočne sa mu otvoril priestor pred ním na strelecký pokus. Vošvrda urobil pohyb vpravo, ale nezasahoval.

07:20

Teraz je pre zmenu zastavená hra kvôli ofsajdu Michaloviec.

06:44

Priame nastrelenie domáceho Regendu do náručia pripraveného košického brankára Košarišťana. V jeho blízkosti nebol nikto, no aj tak sa podpísal pod prerušenie hry.

Reklamná prestávka.

05:59

Zakázané uvoľnenie Košičanov. Päťminútová časť úvodného dejstva poriadne rozháraná a nezaujímavá. Svoju úlohu zohrali aj vylúčenia, ktorých už bolo dosť.

04:52

Košice hrajú s piatimi hráčmi.

04:24

Dukla s veľkými problémami usadiť sa v útočnom pásme. Jednu strelu riešil ku košickej spokojnosti Andrej Košarišťan, ale zo strany Zemplínčanov to bolo veľmi málo.

03:29

Šanca pre navrátilca Bruna Mráza z trestnej lavice. Košarišťan mal plné ruky práce a následne ešte museli arbitri hasiť vznikajúce iskrenie medzi hráčmi.

03:16

Michalovce hrajú s piatimi hráčmi.

03:08

Košice hrajú so štyrmi hráčmi.

02:52

Vylúčenie v tíme HC Košice (L. Romančík – 2 min., sekanie).

01:54

Regenda mal pred Košarišťanom dve možnosti. Buď to zakončí po vylepšení si pozície, alebo prihrá najbližšie stojacemu Rossovi. Rozhodol sa pre strelu, ktorú nevyužil na otvárací gól.

01:16

Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (B. Mráz – 2 min., napadnutie oblasti hlavy a krku).

01:08

Vylúčenie v tíme HC Košice (Ihnačák – 2 min., podrazenie).

00:48

Deyl zaváhal za košickou bránkou. Puk mu dokázal vziať Erkinjuntti, no v jeho prípade nevyprodukoval pre spoluhráčov výhodnú pozíciu na zakončenie.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

HK Dukla Ingema Michalovce: Vošvrda – Ross, Doherty, Macejko, Pavlin, Mihálik, Mudrák, Bokroš – Regenda, Cameranesi, Erkinjuntti – Keränen, Galamboš, R. Faith – Kukuča, B. Mráz, Mašlonka – Galbavý, Buc, Przygodzki.
Trenér: Tomek Valtonen.

HC Košice: Košarišťan – Šedivý, Volgin, Saucerman, Snuggerud, L. Romančík, Deyl, Jacko, Vaculík – Rogoň, M. Chovan, Klhůfek – Bartánus, Ihnačák, McPherson – Pereskokov, M. Slovák, Paršin – Milý, M. Mrázik, Jokeľ.
Trenér: Dan Ceman.

Rozhodca: Štefík, D. Konc st. – Jedlička, D. Konc ml..

Vážení hokejoví fanúšikovia, Vítam vás pri sledovaní 2. kola štvrťfinále play-off Tipos extraligy medzi Michalovcami a Košicami.

Michalovce
prehrávajú v sérii 0:1. Svojou taktikou neuspeli. Košický súper ju mal prečítanú a vyťažil z nej maximum. Jediným strelcom Dukly v play-off je nateraz útočník Marek Mašlonka. Po klaksóne nervy rupli Andrejovi Kukučovi, ktorý sa pobil so Snuggerudom a po jednej dobre mierenej rane odchádzal so zakrvaveným nosom. Bude to ešte boj na ostrie noža.

Košice výborne scelil nový tréner Dan Ceman a prakticky okamžite sa prejavili tímové výsledky. Oceliari aj s pripočítaním konca základnej časti majú peknú päťzápasovú víťaznú sériu. Štyri góly na ľade východniarskeho protivníka musia tešiť. Úvodný krok v sérii majú teda úspešne za sebou.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

HK Dukla Ingema Michalovce

HK Dukla Ingema Michalovce

  • Vošvrda
  • Ross
  • Doherty
  • Macejko
  • Pavlin
  • Mihálik
  • Mudrák
  • Bokroš
  • Regenda
  • Cameranesi
  • Erkinjuntti
  • Keränen
  • Galamboš
  • R. Faith
  • Kukuča
  • B. Mráz
  • Mašlonka
  • Galbavý
  • Buc
  • Przygodzki
HC Košice

HC Košice

  • Košarišťan
  • Šedivý
  • Volgin
  • Saucerman
  • Snuggerud
  • L. Romančík
  • Deyl
  • Jacko
  • Vaculík
  • Rogoň
  • M. Chovan
  • Klhůfek
  • Bartánus
  • Ihnačák
  • McPherson
  • Pereskokov
  • M. Slovák
  • Paršin
  • Milý
  • M. Mrázik
  • Jokeľ