Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Tipos Extraliga play-off - Štvrťfinále

23.03.2022 o 19:00

HK Nitra
0 : 4
(0:1, 0:2, 0:1)
HK Poprad
Naposledy zmenené pred 2 rokmi
obnoviť
Filter

Veľké víťazstvo získava úradujúci vicemajster, ktorý dokonale šokoval Nitru. Corgoni majú možnosť na reparát už vo štvrtok večer v druhom štvrťfinálovom vystúpení. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.

Koniec zápasu.

59:58

Jamie Arniel nepremenil samostatný únik, ale nemusí ho to mrzieť!

58:00

Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.

57:24

Drábek začínal a dokončoval akciu Jozef Baláž. Todykov s absolútnym pokojom chytá nitrianske puky.

56:36

Vynikajúca taktika popradských hokejistov. V Nitre sa nevyhráva každý zápas a už vôbec nie na nulu. Tú síce ešte nemajú istú, ale sú blízko toho.

Reklamná prestávka.

55:21

Todykov ukoristil v lapačke strelecký pokus Mareka Tvrdoňa a hru prerušil.

53:49

Poprad dal gól!
Tak asi nič neurobí s Nitranmi nedávna bitka. Dávid Skokan strieľal po ľade, no MICHAEL VANDAS vložil do toho hokejku a Honzík už iba musel vyberať puk spoza vlastného chrbta. Asistencie: Dávid Skokan a Adam Drgoň.

53:20

Holešinský sa už v dnešnom zápase neukáže na ľade, ale spoluhráčom zanechal jasný signál. Či ho príjmu, to sa uvidí.

52:44

Vylúčenie v tíme HK Nitra (Holešinský – 2 min., napadnutie + 5 min., hrubosť + osobný trest do konca zápasu, hrubosť).
Vylúčenie v tíme HK Poprad (Rymsha – 5 min., hrubosť + osobný trest do konca zápasu, hrubosť).

52:44

Súboj bez rukavíc! Adrián Holešinský vs River Rymsha! Dvojica už bola prvýkrát v sebe, keď nitriansky útočník tvrdo zasiahol do hlavy Samuela Mlynaroviča! Pod pazuchou ho držal lekár, ale je schopný ísť na lavičku po vlastných!

50:59

Poprad hrá s piatimi hráčmi.

50:00

Posledných desať minút riadneho hracieho času. Kamzíci šokujú pod Zoborom, keď vyhrávajú hladko 3:0.

49:10

Tvrdoň videl Tomáša Hrnku na zadnej tyčke. Situáciu pozorne sledoval tiež Todykov a proti možnej nitrianskej koncovke vystrčil pravý betón.

48:59

Vylúčenie v tíme HK Poprad (Svitana – 2 min., hákovanie).

48:41

Rockwood nestrelil gól ani do otvorenej bránky!

Reklamná prestávka.

47:50

Na Todykovovi pohorel aj Američan Raskob.

47:18

Dvojnásobná presilovka Nitre gólovo nepomohla, čo by brala všetkými desiatimi. Corgoni však držia hostí v ich tretine a majú puk naplno pod kontrolou.

46:48

Poprad hrá s piatimi hráčmi.

45:09

Poprad hrá so štyrmi hráčmi.

45:09

Tentoraz bolesť zložila Filipa Krivošíka. Okamžite sa chytil za pravý bok. S týmto ale nemal nič spoločné Ulrych po ich vzájomnom súboji. Len to dopadlo nešťastne pre nitrianskeho mladíka.

44:48

Vylúčenie v tíme HK Poprad (S. Petráš – 2 min., napadnutie oblasti hlavy a krku).

44:48

Bajtek ostal ležať na ľade po tom, keď ho Samuel Petráš trafil ramenom do hlavy. Branislav Mezei už prišiel orodovať za vyšší trest. Celá situácia podlieha komunikácii rozhodcov a následne rozhodnú.

44:05

Samuel Buček zlikvidovaný výborným brankárom Todykovom. Popradský ešte poskytol priestor na dorážky Hrnku, no prekonať sa nedal.

43:09

Vylúčenie v tíme HK Poprad (Ully – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).

42:18

Nepískal sa zásah Tama do tváre Filipa Bajteka. Bol to jasný úder ľavou rukou, ktorý mal byť potrestaný, ale nestalo sa tak.

42:07

Tomáš Hrnka sa snažil uplatniť svoje slušné parametre v popradskom bránkovisku. Tlak na bránku vyvíjal v spolupráci s Tvrdoňom. Priestor čistil Ulrych.

41:36

Šanca pre Róberta Vargu. Todykov zasahoval úspešne.

40:29

Veľmi dobrá strela Patrika Svitanu, ktorá išla cez obkolesenie Nitranov. Honzík dostal pokus na lapačku, ale nezachytil puk.

40:01

Začala sa tretia tretina.

Tretia tretina sa začne o 20:54.

Poprad strelil veľmi dôležité góly a zásluhou Skokana i Bjalončíka vyhráva pod Zoborom po štyridsiatich minútach 3:0. Nitra strelecky zatiaľ vykoľajená.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:39

Róbert Varga dlho znášal ataky Rymshu, no vytočil ho krosček už po prerušení hry a zrodila sa strkanica, do ktorej ešte priskočil Rockwood.

39:00

Prebieha posledná minúta druhej tretiny.

38:24

Ully skúšal šťastie strelou na vzdialenejšiu tyčku domácej bránky.

37:02

Poprad dal gól!
Paločkov puk poštípal lapačku Davida Honzíka, ktorý ho neudržal a PETER BJALONČÍK mal jednoduchú pozíciu na skórovanie z dorážky z bezprostrednej blízkosti. Najprv to nebolo celkom zreteľné a čakali sme na odobrenie od videorozhodcu Vladimíra Kontšeka. Asistencia: Matej Paločko.

36:50

Róbert Varga strávil súboj za hosťujúcou bránou s Ulrychom. Ihneď išiel do zakončenia a prišlo ku kontaktu s Todykovom. Krosček mu do chrbta adresoval Rymsha. Pokračujeme bez trestov.

36:15

Nedokáže sa nakopnúť ani úderná ofenzívna trojka Nitry. Akcia v tomto momente nevyšla Bučekovi s Holešinským. Ofsajd Corgoňov.

Reklamná prestávka.

35:51

Honzík čelil priamej strele popradského centra Arniela, ktorú upratal vyrážačkou do rohu klziska.

33:45

Buncis si nakorčuľoval do výhodnej pozície pred Todykova, no nemohol sa presadiť po nahrávke Holešinského, pretože ho tiesnil Livingston.

Reklamná prestávka.

32:15

Poprad dal gól!
DÁVID SKOKAN nádherným spôsobom strieľa gól na 2:0 z pohľadu svojho celku. Medzi kruhmi ostal úplne osamotený, a toto zúročil na jednotku. Honzíka oklamal kľučkou vľavo a bez problémov trafil bránku. Asistencia: Jamie Arniel.

31:53

Michael Vandas schytal tvrdý hit pri mantineli. Bolo to čisté zo strany domácich.

30:00

Nitra ešte nemala šancu rozburácať svoju domácu pevnosť, ktorá je vypredaná do posledného sedadla. Vicemajster je vo vedení 1:0 a snaží sa ho čo najdlhšie kontrolovať.

29:35

Poprad hrá s piatimi hráčmi.

29:07

Adrián Holešinský obľubuje situácie, kedy sa môže rozbehnúť a ukázať slalom pomedzi súperových hráčov. Na pravom kruhu ho zrazil na ľad Tam, ale nebolo to na vylúčenie.

28:39

Nitrania podnikli akciu, po ktorej si drží Todykov naďalej čistý štít.

27:51

Pecka od Rockwooda putovala ponad bránku Todykova a odrazila sa od zadného plexiskla. Následne Nitra prišla o útočnú tretinu.

27:35

Vylúčenie v tíme HK Poprad (M. Hudec – 2 min., hákovanie).

27:07

Východniari vyrazili do akcie dvoch proti dvom. Z ľavého krídla poslal prvý puk na bránku Matej Paločko a Honzík vyrážal pravým ramenom. Ten istý hráč si vybojoval dorážku a úspešný zákrok išiel na konto brankára Nitry.

25:26

Ivan Švarný vystrelil z modrej čiary, no puk sa stratil medzi korčuľami Rockwooda a dobrým prehľadom nedisponoval ani Tam.

Reklamná prestávka.

24:47

Domáci hráči sa okamžite nasťahovali pred popradského brankára Todykova. Poradil si so šancou súpera a rozhodcovia hru prerušili.

23:57

Výborný prehľad Popradčanov. Peter Bjalončík dostal skvelý puk do jazdy a ešte sa mu podarilo telom pokrývať vracajúceho sa Nitrana. Bekhendový pokus však nepremenil na presný zásah.

23:15

David Honzík v bránke Nitry pôsobí spoľahlivo. Nasleduje vhadzovanie pred ním.

22:49

Veľmi pekná akcia mladučkého Filipa Mešára. Ten je dnes pod poriadnym dohľadom zámorských skautov ako aj Nemec či Adam Sýkora. Skvelo našiel pred bránou Petráša, ktorý len kvôli malej vzdialenosti neprekonal Honzíka.

21:26

Hokejisti začínajú pritvrdzovať v osobných súbojoch a všetko dohrávajú na doraz. Séria bude jednoznačne mimoriadne zaujímavá.

20:49

Šimon Nemec si počkal pri mantineli Vandasa a čistým spôsobom ho odstavil od puku.

20:01

Začala sa druhá tretina.

Druhá tretina sa začne o 19:59.

Štadión v Nitre bol v prvej tretine schladený presným zásahom Popradčana Daniela Brejčáka. Domáci sa nevzdávali, ale ešte nenašli recept na Antona Todykova. Hľadať ho môžu v nasledujúcich dvoch tretinách.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:00

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

18:16

Ulrych vkorčuľoval do postavenia mimo hry. Vhadzovanie v strednej tretine.

17:54

Pohrozenie sa dostavilo po prenesení hry do útočného pásma Nitry. Koncovka z hokejky Rockwooda bola schovaná lapačkou Antona Todykova.

17:39

Popradský vicemajster vykazuje aktivitu i pred koncom prvej časti hry. Samuel Mlynarovič zamestnal Honzíka a bude sa vhadzovať po jeho ľavej ruke.

16:33

Vandas pravdepodobne slovne podpichol Šimona Nemca a brániť ho prišiel Bajtek! Popradského útočníka následne skrotil Dávid Skokan, aby si takéto hlúposti odpustil v takomto dôležitom zápase! Dvojminútový trest nepríde!

16:30

Daniel Brejčák už vie, aké je to skórovať za chrbát nitrianskeho gólmana Honzíka. Český brankár mu druhú gólovú radosť v tejto chvíli nedoprial.

16:07

Arniel pri prechode pravým krídlom rozmýšľal, ako naloží s pukom. Aj naznačil, že vystrelí, no ešte to viac potiahol do strany a Honzíkovi chcel uštedriť druhý gól Popradu už z ťažkého uhla.

14:53

Rymsha vypálil priamy pokus na brankára Davida Honzíka, ktorý nemal okolo seba žiadneho Popradčana, a tak v pokoji si položil puk na hokejku a rozohral.

Reklamná prestávka.

13:09

Corgoni dostali kamzíkov pod veľký tlak! Krivošík obišiel bránku, keď bol Todykov na chrbte! Preniesol hru medzi kruhy, ale bolo to bez domáceho zakončenia!

12:58

Todykov zvládol nacvičený signál Nitry a nedal si prestreliť betóny.

12:44

Nitra a Poprad hrajú s piatimi hráčmi.

12:12

V hre štyroch proti štyrom je to bez streleckých pokusov. Vidíme pozorné bránenie.

10:44

Vylúčenie v tíme HK Nitra (Buček – 2 min., krosček).
Vylúčenie v tíme HK Poprad (Tam – 2 min., hrubosť).

10:44

Iskrenie nastalo medzi Bučekom a Tamom. Obaja si však len vykonávali svoju prácu, no bolo to za hranicou dovoleného. Nasleduje vzájomné vylúčenie.

Reklamná prestávka.

09:52

Nitriansky brankár Honzík s úspešným zásahom. Vyznamenal sa pri strele popradského obrancu Rivera Rymshu. Hra je prerušená.

09:08

Adam Drgoň poslal dopredu iba „prázdny“ bekhend. Livingston následne podržal puk pri sebe a ešte dokázal servírovať Brejčákovi. Strelu mu Nitrania zrazili.

07:45

Jozef Baláž zhruba z troch metrov neposlal puk do bránky!

07:08

Gólman hostí Todykov mal zakrytý výhľad a šancu na úspech cítil nitriansky veterán Branislav Mezei. Neujala sa jeho koncovka po ľade.

06:47

Nitra a Poprad hrajú s piatimi hráčmi.

06:16

Popradčania fantasticky bránia. Domácim nedovolili ešte ani jednu strelu na svojho brankára Todykova.

05:27

Holešinský išiel do pokľaku so snahou prepáliť z pravého kruhu všetko, čo mu stálo v ceste. Táto situácia prináša veľké plus popradským obrancom.

04:47

Vylúčenie v tíme HK Nitra (Múčka – 2 min., hrubosť).
Vylúčenie v tíme HK Poprad (S. Petráš – 2 min., vrazenie na mantinel + 2 min., hrubosť).

04:47

Samuel Petráš predviedol hlúpy útočný faul a sledujeme prvé šarvátky! Popradský tréner Martin Hrnčár jasným gestom dal najavo, čo si myslí o počínaní svojho zverenca!

Reklamná prestávka.

03:55

Todykov chcel stiahnuť puk k sebe, ale ten mu vypadol z náručia, šmýkajúc sa mu po ľavom betóne! Buncis nedorážal, keďže ho pokryl Novajovský! Ale okamžite bolo počuť hvizd rozhodcu!

03:13

Poprad dal gól!
Úvodná strela do priestorov nitrianskej bránky a Honzík vstupuje do stretnutia bez zákroku. Hneď musí loviť puk zo siete. Gólové zakončenie ide na konto DANIELA BREJČÁKA po jednoduchom zakončení švihom. Asistencia: Adam Drgoň.

02:16

Baláž stratil puk za hosťujúcou bránou. Bjalončík sa ho ujal a po dlhočiznej prihrávke na Samuela Petráša živili hostia šancu na gólový zápis. Jeho pokus však len preletel okolo ľavej tyčky Honzíka.

01:23

Ully podľa názoru divákov nebol čistý proti Vitálošovi. Rozhodujúce slovo majú arbitri. Z ich pohľadu nešlo o nič nedovolené a hra plynie ďalej.

00:30

Nitrianski hokejisti rozpútali prvý prievan pred bránkou Popradu. Krivošík bol otcom tohto zavaru, ale Holešinský sa nepresadil pred Todykovovom, pretože ho zablokoval Vandas.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

HK Nitra: Honzík – Mezei, Nemec, Švarný, Raskob, Vitáloš, Bodák, Pupák – Buček, Holešinský, Krivošík – Rockwood, Buncis, R. Varga – Tvrdoň, Bajtek, Hrnka – A. Sýkora, J. Baláž, Múčka – Drábek.
Trenér: Antonín Stavjaňa.

HK Poprad: Todykov – D. Brejčák, Drgoň, Tam, Novajovský, Ulrych, Rymsha, M. Hudec – Vandas, Skokan, Svitana – D. Bondra, Arniel, Ully – Livingston, Mlynarovič, F. Mešár – Matej Paločko, Bjalončík, S. Petráš.
Trenér: Martin Hrnčár.

Rozhodca: Stano, Kalina – Synek, Bogdaň..

Vážení hokejoví fanúšikovia, Vítam vás pri sledovaní 1. kola štvrťfinále play-off Tipos extraligy medzi Nitrou a Popradom.

Nitra
končila základnú časť výhrou 5:2 nad Trenčínom. Tretie miesto jej pomohol získať ostrostrelec aktuálneho ročníka Samuel Buček. Do sietí súperov napálil neuveriteľných 41 pukov a stal sa absolútnym kráľom strelcov extraligy. Pod Zoborom by to mohlo vrieť od úvodnej štvrťfinálovej previerky. Corgoni boli vždy známi ohnivým publikom a keďže už neexistujú žiadne prekážky a obmedzenia navštevovať štadióny, určite sa toho po troch rokoch dočkáme.

Poprad s obrovským šťastím preťal prvú šestku tabuľky. Rozhodujúce posledné kolo v Michalovciach zvládol za dva body a musí za to ďakovať legionárovi Ullymu, ktorý premenil dôležitý samostatný nájazd. S kamzíkmi to bolo v tejto sezóne všelijaké a až Martin Hrnčár sčasti dal tímu správny smer. Ktovie, aké by to bolo v prípade pokračovania Petra Mikulu. Ale o tom je už zbytočné polemizovať. Úradujúci vicemajster na ďalekom západe kožu lacno nepredá a je márne premýšľať nad tým, či chce brať z Nitry aspoň bod.

Vzájomné zápasy Nitry s Popradom v základnej časti 2021/22:

Poprad – Nitra 3:4pp
Nitra – Poprad 4:3pp
Poprad – Nitra 4:6
Nitra – Poprad 5:2

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

HK Nitra

HK Nitra

  • Honzík
  • Mezei
  • Nemec
  • Švarný
  • Raskob
  • Vitáloš
  • Bodák
  • Pupák
  • Buček
  • Holešinský
  • Krivošík
  • Rockwood
  • Buncis
  • R. Varga
  • Tvrdoň
  • Bajtek
  • Hrnka
  • A. Sýkora
  • J. Baláž
  • Múčka
  • Drábek
HK Poprad

HK Poprad

  • Todykov
  • D. Brejčák
  • Drgoň
  • Tam
  • Novajovský
  • Ulrych
  • Rymsha
  • M. Hudec
  • Vandas
  • Skokan
  • Svitana
  • D. Bondra
  • Arniel
  • Ully
  • Livingston
  • Mlynarovič
  • F. Mešár
  • Matej Paločko
  • Bjalončík
  • S. Petráš