Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Tipos Extraliga play-off - Semifinále

20.04.2021 o 17:00

HK Poprad
5 : 2
(1:1, 1:1, 3:0)
HK Dukla Ingema Michalovce
Naposledy zmenené pred 3 rokmi
obnoviť
Filter

Poprad úspešne zvládol tretiu tretinu. Hneď v 41. minúte poslal domácich do vedenia Haščák, následne zvyšoval v 52. minúte Vandas a v závere gólom do prázdnej brány upravoval na konečných 5:2 Skokan. Zápas bol plný tvrdých zákrokov, veľa z nich bolo hraničných, ale ten záverečný od Mašlonku na Skokana, tak to by sa jednoducho nemalo stávať.
Každopádne, Poprad zvládol dva domáce zápasy, vyrovnal sériu na 2:2 a odznova sa opäť začne na ľade Michaloviec.

Koniec zápasu.

59:52

Atakovaného Skokana išiel okamžite brániť Marcel Haščák, ktorý dostáva 5 + DKZ za seknutie a Mark Louis 5 + DKZ za hrubosť.

59:52

Poprad dal gól!
Tak je už rozhodnuté o víťazstve Popradu. Haščák vyhodil puk von z obranného pásma, DÁVID SKOKAN to dokorčuľoval, prekorčuľoval za pravý kruh a zakončil z otočky do prázdnej brány. Potom ho však veľmi škaredo, likvidačne zozadu atakoval Marek Mašlonka a toto bude mať ešte určite dohru.

59:27

Hudec vytlačil puk von z pásma, vykorčuľoval, následne však už nestihol zakončiť.

59:04

Svitana získal puk v útočnom pásme, posúval Vandasovi na ľavý kruh, ktorému nedovolil vystreliť Mihálik.

58:46

Popradčania už sú na ľade v plnom zložení, z trestnej lavice sa vrátil ďalší hráč a puk je v strednom pásme.

58:30

Hostia stále sú na ľade v šestici, teraz začínajú akciu z hĺbky obranného pásma.

58:08

Už sa medzitým na ľad vrátil jeden popradský hráč, Lalancette to dával na pravý kruh Regendovi, ktorý z uhla strieľal, ale mimo brány.

57:42

Sólokanonáda v podaní Graema McCormacka. Asi šesť striel po sebe, ani jednou neprekonal brankára Vošvrdu.

57:22

McCormackov ďalší pokus od modrej čiary, tentokrát zblokovaný.

57:01

McCormackove dve delovky od modrej čiary, obe mimo priestoru bránky.

56:44

Tréner Valtonen sťahuje Škorvánka z brány a bude z toho dvojnásobná prevaha korčuliarov Michaloviec. Šiesti proti trom domácim.

56:44

Tak aj brankár Tomáš Vošvrda teraz zavaril svojmu tímu. Za vyhodenie puku cez plexisklo dostáva dvojminútový trest.

56:31

Matej Paločko šikovne vypichol puk michalovským hráčom v strednom pásme, vyrútil sa z ničoho nič na bránu, ale Škorvánka nevymiešal.

56:04

Popradčania zastavili michalovskú strelu McCormacka z modrej čiary a vyhodili bezpečne puk.

55:49

Možno kľúčová presilovka pre Michalovce v tomto zápase. Dávid Skokan je vylúčený na dve minúty za seknutie.

55:30

Haščák vybojoval puk v strednom pásme, posunul Mešárovi, ktorý už bol atakovaný Galambošom a donútil mladého popradského útočníka puk odovzdať von na michalovských hráčov.

54:46

Ville Korhonen sa snažil využiť voľný priestor na ľavom krídle, ktorý vznikol po popradskom striedaní. Jeho zakončenie z kruhu však Vošvrda zlikvidoval.

54:14

Samuel Takáč sa snažil z rohu klziska natlačiť pred bránku, no spadol po súboji a o puk prišiel.

53:47

Livingston bol v obrannom pásme atakovaný Takáčom, situáciu zvládol a dokázal puk dostať von z tretiny.

53:06

Erkinjuntti nemal rýchlosť v strednom pásme, nahadzoval len puk do tretiny a následne získali Michalovce buly v útočnej tretine.

52:40

Svitana krížnou prihrávkou na ľavý kruh našiel Haščáka, ktorý to skúšal strelou na opačnú žrď, no minul ju.

51:36

Poprad po vyhratom buly získal útočné pásmo, Livingston to nahadzoval od modrej čiary, ale veľmi nepresne a Škorvánek teda nemusel zasiahnuť.

51:07

Poprad dal gól!
Poprad odskakuje svojmu súperovi na rozdiel dvoch gólov. Veľkú chybu urobil pri zadnom mantineli v obrannom pásme Lalancette, ktorého prihrávka sa od Handlovského odrazila na MICHAELA VANDASA, ktorý bol sám pred bránkou, natiahol si Škorvánka a úspešne zakončil.
Asistencia: Lukáš Handlovský.

50:24

Erkinjuntti zmiatol popradských hráčov, prenechával pri zadnom mantineli Galambošovi, ktorému potom nevyšla prihrávka naprieč pásmom a hostia prišli o útočnú tretinu.

49:29

Drgoň šikovne zbavil puku Takáča v strednom pásme, následne chcel otočiť hru, no už neposlal dobrú prihrávku pred bránku.

48:50

Lalancette s Hickmottom prenikali do útočného pásma, prvý menovaný však vnikol po prihrávke do pásma skôr ako puk a bol z toho ofsajd.

48:18

Škorvánek inkasoval puk do masky, potom hneď avizoval lapačkou hlavnému rozhodcovi, aby prerušil hru, a tak sa aj stalo.

47:51

Ulrych zvládol súboj s Mašlonkom, potom sa vyhol Louisovi a chcel to dávať pri tyčke postavenému Vandasovi, no túto prihrávku jeden z Michalovčanov vystihol.

47:01

Lehtonen šikovne prenechal Bartánusovi medzi kruhy, ktorý si už potom nerozumel s Takáčom a k mantinelu mu posunul nepresný puk.

46:09

Mihálik ustupoval Paločkovi, ktorý sa približoval k bránke, nechal mu možno viac priestoru, ako chcel, Paločko však túto možnosť nevyužil.

45:26

Po vyhratom buly v útočnom pásme to skúšal švihom z pravého kruhu Zagrapan, Škorvánek bezpečne vyrážal vyrážačkou.

44:54

Michael Vandas sa vysunul do veľkej príležitosti, vykorčuľoval prakticky tak polosám na bránu, zakončoval však ponad hornú žŕdku.

44:37

Ťavodovu strelu obetavo zablokoval Svitana na modrej čiare a puk bol vyrazený preč z obranného pásma Popradu.

44:12

Brejčák dostal prihrávku na modrú čiaru a zakončoval to švihom. Škorvánek všetko tentokrát videl a zakročil bezpečne lapačkou.

43:38

Michalovčania sa po menšej odmlke spôsobenej oslabením dostali do pásma. Takáč to zaujímavo vymýšľal pred bránku na Lehtonena, jemu puk však unikol pomedzi korčule.

43:11

Ulrych nahadzoval puk na zadný mantinel, puk prenikol nepovšminutý popred bránkovisko, žiadny z hráčov v modrých dresoch to nedokázal využiť.

42:19

Dalhuisen strieľal od modrej čiary, jeho delovka bola zrazená, chvíľu nebolo jasné, kde je puk, našiel sa pod Skokanom, ktorý už však dorážať nestihol.

41:44

Skokan sa neulakomil, mal až veľa priestoru pred bránkoviskom a pekne to posúval bekhendom dozadu na Haščáka, ktorému však strela nesadla, inak by mal stopercentnú príležitosť.

41:26

Haščák to skúsil strelou z ľavého kruhu, jeho zakončenie Škorvánek vyrážal do rohu klziska.

41:06

Popradu nevyšlo založenie útoku, Haščák to posúval Svitanovi príliš dopredu a Mihálik bezpečne vyhodil.

40:34

Po strelenom góle majú Popradčania k dispozícii aj presilovku. Graeme McCormack je vylúčený za vyhodenie puku.

40:24

Poprad dal gól!
Poprad výborne vstupuje do tretej tretiny. Skokan vyhral buly v útočnom pásme, Svitana posunul na modrú čiaru Dalhuisenovi, ktorý nahodil na bránku a MARCEL HAŠČÁK dokázal tečovať cez nič nevidiaceho Škorvánka.
Asistencie: Mike Dalhuisen, Patrik Svitana.

40:17

Poprad sa dostal do pásma, Haščák zakončoval z pravého kruhu, mieril však iba do hokejky protihráča a puk sa odrazil na ochrannú sieť.

40:01

Začala sa tretia tretina.

Prostredná časť hry priniesla ďalšie dva góly v krátkom slede. V 36. minúte poslal Michalovčanov do vedenia Regenda, no o niekoľko sekúnd na to vyrovnával Mashinter. Druhá tretina priniesla aj množstvo osobných súbojov a tvrdých zákrokov. Stav je vyrovnaný po 40 minútach 2:2.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:27

Haščákovi nevyšla krížna prihrávka na Svitanu na pravý kruh, domáci to ešte udržali v útočnom pásme.

38:38

Haščák prihrávkou našiel Skokana, ktorý nakrátko pred bránkoviskom sa snažil hľadať Livingstona, hostia vypichli puk a vyhodili preč.

38:04

Tak a ďalší tvrdý zákrok je potrestaný. Poprad získava presilovú hru. 2+10 minút za vrazenie dostáva Tomáš Török.

37:28

Sledovali sme ďalší tvrdý súboj medzi Vandasom a Lalancetteom. Rozhodcovia sú však k zákrokom v tomto zápase veľmi benevolentní.

37:11

Už rozhodcovia stratili puk z dohľadu po tlačenici za Škorvánkovou bránou, a tak hru prerušili. Vhadzuje sa v obrannom pásme Dukly.

36:42

Popradská prvá formácia sa dostala do útočného pásma, Michalovčania ich však veľmi dobre dostupujú a vytláčajú ich k mantinelom.

35:58

Poprad dal gól!
Popradčania prichádzajú s rýchlou odpoveďou na inkasovaný gól. Mešár vybojoval puk pri zadnom mantineli, posunul ho medzi kruhy BRANDONOVI MASHINTEROVI a ten presnou strelou vyrovnal na 2:2.
Asistencia: Filip Mešár.

35:17

Dukla Michalovce dala gól!
Michalovčania sa dostávajú do vedenia v stretnutí. Hostia vyrazili do prečíslenia troch proti dvom, Lalancette prenechal medzi kruhmi Hickmottovi, ktorý vypálil, od Vošvrdu sa puk odrazil presne k voľnému PAVLOVI REGENDOVI a ten z pohotovej dorážky skóroval.
Asistencie: Jordan Hickmott, Christophe Lalancette.

34:12

Vyhodeného puku po osi klziska sa chcel zmocniť Hickmott, nedostal sa k nemu a Vošvrda už pred ním musel prikrývať, a hru prerušiť.

33:44

Michalovce na niekoľko desiatok sekúnd zavreli Popradčanov v ich obrannom pásme, nevyprodukovali si však žiadnu gólovú príležitosť.

32:48

Suja sa dostal k odrazenému puku na ľavý kruh a zakončoval z otočky. Kramár jeho pokus vytečoval na plexisklo.

32:02

Brejčák s Bartánusom si navzájom popodrážali nohy, ich súboj trošičku eskaloval, ale žiaden z hlavných rozhodcov nemal ruku dvihnutú.

31:18

Dalhuisen po prihrávke na ľavé krídlo nevymýšľal, nahadzoval na bránku a Škorvánek pred Skokanom už rozohrať nemohol.

30:40

Čiarový rozhodca teraz trochu dopomohol domácim hráčom hrajúcim v oslabení, nahodený puk sa od jeho nôh odrazil k popradským hráčom a tí bezpečne vyhodili.

30:27

Popradčania sa vo vlastnom oslabení dostali do pásma. Michael Vandas držal puk na hokejke pri mantineli, potom našiel na modrej čiare Dalhuisena, ktorý nastreľoval na hokejku Paločka a ten tečoval mimo brány.

29:42

Michalovce získali pásmo, McCormack to skúsil od modrej čiary, Vošvrda vyrážal a jeho spoluhráči upratali puk preč.

29:00

Ďalšia presilovková príležitosť pre líšky z Michaloviec. Adam Drgoň tvrdo zozadu na zadný mantinel narazil krosčekovým spôsobom Mareka Mašlonku a je z toho pre Drgoňa trest 2+10 za vrazenie na mantinel.

28:46

Popradčania zvládli oslabenie, v jeho samom závere Dalhuisen posiela puk preč z obranného pásma.

28:26

Šedivého strela od modrej čiary bola zblokovaná a Mashinter bezpečne poslal puk preč z pásma.

28:10

Galamboš si prevzal puk na pravom kruhu od Takáča, vystrelil to, Vošvrda vyrážal na zadný mantinel.

27:38

Michalovciam sa nepodaril rozvoj nového presilovkového útoku, neprešli cez útočnú modrú čiaru a Poprad opäť poslal puk až ku Škorvánkovi.

27:07

McCormack dostal puk na modrú čiaru, vypálil nepresne, kamzíci získali puk a úspešne ho vyhodili.

26:46

Michalovce získavajú presilovku. Daniel Brejčák dostáva dve minúty za podrazenie.

25:54

Popradčania získali útočné pásmo, Vandas to chcel dávať krížom na Handlovského, prihrávka však skončila na hokejke McCormacka, ktorý vyhadzoval na zakázané uvoľnenie.

24:41

Regenda šikovne obišiel Dalhuisena, ktorý prepadol v strednom pásme a snažil sa to dať pred bránku Lalancetteovi. Bola to však ťažká vzdušná prihrávka na spracovanie.

24:28

Suja vyrazil dopredu po pravom krídle, tento raz si už domáci dali pozor na defenzívu a Sujovi neostávalo nič iné, len vystreliť. Vošvrda však pohodlne zasiahol lapačkou.

23:49

Líšky vyrazili do prečíslenia dvoch proti jednému. Po ľavom krídle vykorčuľoval Matias Lehtonen, napokon akciu zakončil sám, no Vošvrdovu bránu netrafil.

23:12

Preisinger vnikol do útočného pásma, prekorčuľoval poza bránu, nakoniec to na modrú posunul Handlovskému, ktorého strela bola zblokovaná michalovskými hráčmi.

22:31

Skokan vymyslel krížnu prihrávku na pravý kruh Svitanovi, ktorému prišiel zblokovať strelu protihráč a Škorvánek tak zasiahnuť nemusel.

22:01

Lalancetteovi sa prd bránkou ukazoval Regenda, aj mu chcel dávať prihrávku, no Regenda ju nakoniec nezachytil.

21:39

Hneď ďalší protiútok chcel zužitkovať Marek Mašlonka, ktorý zakončoval z ľavého kruhu, Vošvrdovi puk vypadol, ešte sa k dorážke dostal aj Takáč, no popradský brankár už potom ukryl puk.

21:28

Tavi šikovnou krížnou prihrávkou hľadal z druhej vlny Mešára, ktorému však puk preskočil cez hokejku.

20:52

McCormack si nechcel komplikovať situáciu v obrannom pásme, vyhadzoval to von len formou zakázaného uvoľnenia.

20:28

Erkinjuntti vykorčuľoval po ľavom krídle, pripravil si na kruhu streleckú pozíciu a vyskúšal Vošvrdu, ktorý bezpečne zakročil.

20:14

Popradčania získali útočné pásmo, Brejčák od modrej posunul na ľavý kruh Haščákovi, ktorý to skúsil zo svojej typickej pozície a namieril na hruď brankára Škorvánka.

20:01

Začala sa druhá tretina.

Úvodná tretina síce nepriniesla nejaký oku lahodiaci hokej, ale videli sme dva góly a podobný priebeh zápasu ako včera. V 8. minúte poslal Poprad do vedenia Tavi, no o osem minút neskôr vyrovnával Erkinjuntti. Po prvej dvadsaťminútovke teda stav nerozhodný 1:1.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:38

Haščák si spracoval prihrávku na ľavom kruhu, otočil sa smerom k bráne a už v podstate v páde zakončil. Škorvánek s nedôraznou strelou nemal problém.

19:07

Ťavoda posunul po modrej čiare svojmu kolegovi z defenzívy McCormackovi, ktorý vypálil príklepom, puk však bol stečovaný na ochrannú sieť.

18:42

Lehtonen krížom posúval puk v pásme na Šedivého na modrú čiaru, ktorý pálil, ale veľmi nepresne.

18:20

Ulrychova rozohrávka naslepo nebola úspešná, je z toho zakázané uvoľnenie a Michalovčania majú zadarmo buly v útočnom pásme.

18:03

Vandas sa obtáčal okolo obrancu Michaloviec, napokon z ľavého kruhu z otočky nevystrelil.

17:34

Prvá popradská strela v tejto presilovke. Svitana posunul na modrú čiaru Drgoňovi, ktorý to vypálil z prvej, ale Škorvánek našiel puk na hrudi.

16:44

Popradu sa zatiaľ vôbec nedarí získať útočné pásmo. Už prešla minúta presilovka a zatiaľ domáci skoro vôbec neboli v útočnej tretine.

15:56

Výborne proti Seigovi zapracoval pri mantineli Suja, šikovne nadvihol hokejku, získal puk a bezpečne ho dostal preč z pásma.

15:41

Prvú presilovku v zápase si zahrajú aj Popradčania. Dve minúty za hákovanie dostáva Mark Louis.

15:07

Dukla Michalovce dala gól!
Dnešný duel zatiaľ kopíruje ten včerajší. Michalovčania vyrovnávajú. Šikovne to vymyslel ANTTI ERKINJUNTTI, ktorý prenikol s pukom do pásma, narazil si k pravému mantinelu s Korhonenom, ten mu puk pred bránku vrátil a strelou nad vyrážačku zblízka Erkinjuntti akciu úspešne zakončil.
Asistencia: Ville Korhonen.

14:16

Hickmott posunul na modrú čiaru McCormackovi, ktorý to šikovne nahadzoval na málo vidiaceho Vošvrdu a puk len tesne preletel popri bránke.

13:52

Popradčania dorážali nahodený puk na bránku, pred bránkoviskom tam operoval Livingston. Škorvánek mal puk pod kontrolou, hra už však bola prerušená.

13:34

Zagrapan nabíjal na modrú čiaru Hudecovi, ktorého delovka od modrej bola nepresná.

12:54

Šikovne medzi popradských obrancov prenikal Mudrák, napokon Michalovčania po tejto akcii nezakončili a puk skončil pri zadnom mantineli.

12:16

Lalancette vymyslel šikovnú prihrávku z ľavého kruhu pred bránkovisko, kde vkladal hokejku do dráhy puku Regenda, no napokon puk o pár stotín sekundy nezasiahol.

11:34

McCormackova rana vyrazila hokejku z rúk Paločka, okamžite sa medzi kruhmi uvoľnil na prihrávku Lalancette, ktorý zakončoval z prvej, no Vošvrda zakročil.

11:05

Brejčák mal dvojnásobný súboj s Takáčom, možno tie zákroky boli na hrane faulu, ale nepískalo sa nič.

10:34

Šedivý neprepálil hráčov stojacich pred sebou, popradská štvorica vyhodila puk von z pásma a išla striedať.

10:21

Presilovú hru si zahrajú hokejisti Michaloviec. Dve minúty za podrazenie dostáva James Livingston.

09:45

Vandas sa rozbehol po pravom krídle, korčuliarsky sa natlačil pred bránku, mal tam aj na prihrávku Handlovského, napokon však o puk pred bránkoviskom prišiel.

09:18

Skokan bol s pukom za bránkou a snažil sa to posúvať pred bránkovisko, no Škorvánek zastavil puk a pokryl ho lapačkou.

08:53

Puk dostal na modrú čiaru Eduard Šedivý, ktorý to skúsil príklepom. Vošvrda jemne vyrážal hokejkou.

08:32

Kramár najprv neprestrčil puk popri mantineli a potom ho vyhodil iba na zakázané uvoľnenie.

07:48

Poprad dal gól!
Kamzíci, tak ako včera, strieľajú v zápase prvý gól. Po neúspešnom michalovskom útoku vyrazil po krídle dopredu Zagrapan, ktorý za ľavý kruh posunul Dalhuisenovi, ten našiel krížnou prihrávkou pred bránku JANNEHO TAVIHO a ten šikovne švihom, aj keď mu strela nesadla, prekonal Škorvánka.
Asistencie: Mike Dalhuisen, Marek Zagrapan.

07:34

Lehtonen posúval na ľavé krídlo Mihálikovi, ktorý však neprestrelil popradskú defenzívu.

07:05

Ville Korhonen vykorčuľoval dopredu po ľavom krídle a spoza kruhu vystrelil na bránu. Vošvrdovi puk vypadol, Erkinjuntti však bol pri bránke neskôr a popradský gólman už dokázal skrotiť puk.

06:02

Hudec neudržal puk v útočnom pásme, hostia vyrazili v prečíslení dvoch proti jednému dopredu. Hickmott však z ľavého kruhu na opačný kruh prihrával Regendovi ťažko a nepresne.

05:42

Ulrychova prihrávka na Skokana už bola ofsajdová, hra je opäť prerušená.

05:22

Vošvrda vykorčuľoval po puk za svoju bránku, následne to vyhadzoval cez plexisklo mimo ihriska, nebudú z toho dve minúty pre popradský tím.

04:52

Matejovi Paločkovi príliš nevyšli kľučky v obrannom pásme, dokázal však napokon cez troch hráčov krížom presunúť puk na Mashintera.

04:03

Vošvrda si pripísal na konto prvý zákrok, zasiahol proti strele Šedivého spoza ľavého kruhu. Zvládol to.

03:26

Handlovský dostal puk na modrú čiaru, skúsil to nahodiť s náprahom, triafal však mimo priestorov Škorvánkovej brány.

03:00

Suja nepresunul puk na pravú stranu Törökovi, na dvakrát úspešne defenzívne zasiahol Dalhuisen a nepustil Michalovčanov do pásma.

02:36

Mašlonka sa snažil dokorčuľovať vyhodený puk z obranného pásma, napokon však z toho je len zakázané uvoľnenie. Ešte tam vznikla po prerušení hry menšia dohováračka medzi Skokanom a Mašlonkom, rozhodcovia dokázali skrotiť vášne.

01:49

Na modrú čiaru dostal puk Hudec, ktorému nesadla strela podľa predstáv, Bartánus sa ujal puku a jemne ho len posunul von z pásma.

01:27

Korhonen takmer zachytil krížnu prihrávku na Handlovského, ktorý prenikol po ľavom krídle do pásma, nedokázal následne cez protihráča vystreliť.

00:45

Hickmott ako navrátilec do michalovskej zostavy ostal ešte dlhšie na ľade, aby napádal popradskú rozohrávku, zatiaľ čo jeho spoluhráči striedali. Na ľade druhé útoky.

00:22

Poprad získal útočné pásmo, Drgoň udržal puk na modrej čiare, Skokan to potom presunul na modrú Brejčákovi, ktorý vypálil príklepom, ale mieril vedľa.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

Na ľade máme oba tímy. Popradčanov v modrých dresoch a Michalovčanov v bielych. Čaká nás štátna hymna a úvodné buly.

Úvodné zostavy:

HK Poprad: Vošvrda (Hamerlík) – Drgoň, Brejčák, Seigo, Dalhuisen, Ulrych, Hudec, Kramár – Svitana, Skokan, Haščák – Handlovský, Preisinger, Vandas – Livingston, Zagrapan, Tavi – Mešár, Matej Paločko, Mashinter – Jevoš

HK Dukla Ingema Michalovce: Škorvánek (Tomek) – Mihálik, Mudrák, Ťavoda, McCormack, Šedivý, Louis, Chalupa, Lačný – Hickmott, Lalancette, Regenda – Korhonen, Galamboš, Erkinjuntti – Bartánus, Lehtonen, Takáč – Mašlonka, Suja, Török

Rozhodca: Baluška, Goga – Kacej, J. Konc ml..

Prajem vám príjemný večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo štvrtého semifinálového zápasu Kaufland play-off Tipos Extraligy medzi HK Poprad a HK Dukla Ingema Michalovce. Stretnutie sa začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

Po dvoch michalovských domácich víťazstvách sa séria presunula do Popradu, kde už kamzíci možno nastupovali s pomyselným nožom na krku. Ak by Michalovčania viedli 0:3 na zápasy, bolo by to pre Popradčanov mimoriadne ťažké otočiť sériu proti silným Michalovciam. Nestalo sa tak.
O prvom víťazstve Popradu v tejto sérii rozhodla prakticky prvá tretina. V 3. minúte dokázal zužitkovať presilovku Haščák a domáci viedli. Michalovčania mali v 8. minúte tiež k dispozícii presilovú hru a na 1:1 vyrovnával McCormack. Už 14. minúta zápasu napokon priniesla rozhodujúci a víťazný gól, ktorý strelil Handlovský. Navýšiť domáce vedenie mohol v závere prvej tretiny ešte Svitana, no nepremenil nariadené trestné strieľanie po faule na Vandasa. Popradčania zvyšok zápasu prakticky udržiavali jednogólové vedenie, Michalovce si nejaké vážne gólové príležitosti nevypracovali a dokopy vystrelili na Vošvrdovu bránu za celý zápas len 13-krát.
Séria je teda znížená na 1:2 a čaká nás štvrtý zápas.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

HK Poprad

HK Poprad

  • Vošvrda (Hamerlík)
  • Drgoň
  • Brejčák
  • Seigo
  • Dalhuisen
  • Ulrych
  • Hudec
  • Kramár
  • Svitana
  • Skokan
  • Haščák
  • Handlovský
  • Preisinger
  • Vandas
  • Livingston
  • Zagrapan
  • Tavi
  • Mešár
  • Matej Paločko
  • Mashinter
  • Jevoš
HK Dukla Ingema Michalovce

HK Dukla Ingema Michalovce

  • Škorvánek (Tomek)
  • Mihálik
  • Mudrák
  • Ťavoda
  • McCormack
  • Šedivý
  • Louis
  • Chalupa
  • Lačný
  • Hickmott
  • Lalancette
  • Regenda
  • Korhonen
  • Galamboš
  • Erkinjuntti
  • Bartánus
  • Lehtonen
  • Takáč
  • Mašlonka
  • Suja
  • Török