Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Tipsport Liga (SR)

16.02.2020 o 15:30

HC Košice
5 : 1
(2:0, 0:0, 3:1)
MAC Budapešť
Naposledy zmenené pred 4 rokmi
obnoviť
Filter

Duel medzi Košicami a Budapešťou sa skončil víťazstvom domáceho tímu. Tretia tretina napokon prieniesla ešte štyri presné zásahy a diváci sa rozhodne nenudili. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim. Zápasom vás sprevádzal Lukáš Pancurák.

Koniec zápasu.

59:24

Pavlin dostal prihrávku vo svojejj obrannej tretine a nikam sa bezhlavo ponáhľať nebude. Počká si na spoluhráčov, ktorí ešte striedajú. Zápas sa už iba dohráva.

58:50

Steel aréna už oslavuje víťazstvo Košíc mexickými vlnami. Zvyšok duelu na ľadovej ploche sa už môže iba dohrávať. O výsledku je rozhodnuté, no zmeniť sa ešte môže záverečné skóre.

58:09

Teraz sa hráči budapeštianskeho celku chceli do útoku dostať až prílš rýchlo. Puk vyhodili iba na zakázané uvoľnenie a vhadzovať sa bude pred Škorvánkom.

57:50

Hostia to ešte skúšajú v ofenzíve. Puk si zobral Strech a po ľavej strane ho popri mantineli dostal až do útočného pásma.

57:24

Puk vyletel na striedačku hosťujúceho tímu. Vhadzovať sa teda bude v strednom pásme. Do konca riadnej hracej doby zostávajú už iba necelé tri minúty.

55:04

Budapešť dáva gól!
A napokon sa tak aj stalo! Košičania si teraz vôbec nerozumeli v obrane a na ľavej strane im ostal úplne osamotený CHRIS BODÓ. Ten dostal puk spomedzi kruhov a z uhla okamžite zakončoval. Škorvánek nemal šancu presunúť sa. Asistencie: Brance Orban, István Terbóćs.

55:00

Do konca riadnej hracej doby tohto zápasu zostáva už iba päť minút. Košičania sa teraz museli stiahnuť pred svoju bránku, hostia by radi dosiahli aspoň čestný zásah.

53:21

Aj vylúčený Orbán sa teda vracia späť na ľadovú plochu. Maďarský celok na sériu vylúčení doplatil a všetko nasvedčuje tomu, že z Košíc odíde s pomerne vysokou prehrou.

53:21

Košice dali gól!
Oceliari využívajú presilovku o jedného muža. Postaral sa o to DÁVID SKOKAN, ktorý pálil z pravého kruhu. Predviedol čistý zásah a puk umiestnil presne do pravého horného rohu Bernardovej bránky. Asistencie: Roman Faith, David Růžička.

53:14

Vylúčený Bodó sa vracia späť na ľadovú plochu. Budapešť pokračuje v oslabení so štyrmi hráčmi.

52:44

Opäť sa však vylučuje a Budapešť bude hrať opäť iba s tromi korčuliarmi. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za napadnutie Blake Orbán.

52:17

Vylúčený Carlisle sa vracia späť na ľadovú plochu. Maďarský tím preto pokračuje vo štvorici, Košičania sú stále piati.

52:17

Košice dali gól!
Košičania v dvojnásobnej presilovke plne ovládli svoje útočné pásmo. Skúšali to tam sériou prihrávok, po ktorej úplne vyšachovali defenzívu maďarského tímu. Na konci akcie bol pri ľavej žrdi MICHAL CHOVAN, ktorý zakončoval hladko za presúvajúceho sa gólmana. Chovan týmto presným zásahom zavŕšil svoj dnešný hetrik. Asistencie: Marcel Haščák, Branislav Rapáč.

51:14

Košičania budú mať k dispozícii skrátenú presilovku o dvoch hráčov. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou Bodó.

51:00

Košická Steel aréna sa síce začala tešiť z gólu, ale rozhodcovia situáciu upokojujú. Po Rapáčovej aktivite a následnej sérii dorážok puk síce prešiel za bránkovú čiaru, ale stalo sa tak až po odpískaní. Rozhodcom v tomto prípade nemožno nič vyčítať, situácia pred bránkou bola veľmi neprehľadná.

50:35

Maďarský tím vyhral buly a vo vlastnom oslabení začal veľmi dobre. Terbócs s pukom na hokejke prekorčuľoval až do útočného pásma a získal množstvo cenných sekúnd.

50:24

Košičania si zahrajú presilovku. Na trestnú lavicu smeruje Carlisle, ktorý krosčekom pri mantineli poslal k ľadu jedného z domácich hráčov. Budapešť sa bude brániť dve minúty.

49:44

Eliaš dostal puk pred bránku opäť. Tentokrát mu ho tam posunul Haščák a košický mladík chcel zakončovať do odkrytej časti bránky, ale tam sa zjavil betón Bernarda.

49:10

Milý nabil pred bránku Eliašovi, ale ten bol v poslednej chvíli dobre dostúpený a zakončenie neprišlo. Košičania sú v ofenzíve stále veľmi aktívni.

48:00

Vylúčení hokejisti sa medzičasom vrátili späť na ľadovú plochu. Oba celky preto hrajú v plnom počte.

47:19

Košice dali gól!
Oceliari využívajú väčší priestor na ľadovej ploche a zvyšujú svoj náskok. Dvojgólový Michal Chovan potiahol puk po ľavom krídle a mohol sa pokúsiť aj o hetrik, ale v ľavom kruhu radšej zadovkou naservíroval puk na strelu kanonierovi MARCELOVI HAŠČÁKOVI. Ten sa skúsene nemýlil. Asistencia: Michal Chovan.

45:56

Košický Bortňák a budapeštiansky Macaulay dostávajú zhodné dvojminútové tresty za hrubosť. Hrať sa bude vo štvoriciach na oboch stranách.

45:56

Květoň to skúsil z pravej strany z veľkého uhla, ale Bernard puk zachytil. Dorážať chcel ešte Bortňák, no následne sa dostal do potýčky s Macaulaym a rozhodcovia budú vylučovať.

44:50

Steel aréna sa teraz prekrikovačkou pokúša povzbudiť hráčov k útočnejším počinom. Po poslednej zmene strán totiž ne nebezpečnejšiu šancu na jednej či druhej strane zatiaľ iba čakáme.

44:19

Chovan si potiahol puk poza obrancu hostí a strieľal z väčšej vzdialenosti z pravej strany. S tým si však Bernard hravo poradil a puk schoval v lapačke.

43:26

Vylúčený Terbócs sa vracia späť na ľadovú plochu. Budapeštiansky tím zvládol svoje oslabenie veľmi dobre a na domácich naďalej stráca dva góly.

43:10

Chovan bol v útočnom pásme v čase, keď tam s pukom vošiel Rapáč. Píska sa teda ofsajd domáceho tímu, ktorý zatiaľ v presilovke nič zaujímavé nevymyslel.

42:24

Rapáč teraz s problémami udržal puk v útočnom pásme Košíc, ale strely z hokejky domácich hokejistov stále neprichádza. V úvode tretiny sledujeme množstvo nepresností.

41:55

V úvode oslabenia sa maďarský tím vynikajúco bráni. Puk drží ďaleko od svojej bránky a súperovi vôbec nedovoľuje súvislejší tlak.

41:26

Budapešť sa bude brániť. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za nedovolené bránenie v hre Terbócs.

40:59

Pred bránku sa napokon natlačil urastený Rapáč, ale nepodarilo sa mu presne zakončiť. Budapeštianska defenzíva ho pozorne odzbrojila.

40:10

Košičania vyhrali prvé buly záverečnej časti riadnej hracej doby tohto zápasu a pokúsia sa usadiť v útočnom pásme.

40:01

Začala sa tretia tretina.

Druhá tretina presný zásah nepriniesla. Budapeštianski hokejisti síce mierne zvýšili svoju útočnú aktivitu, ale minimum šancí sa im využiť nepodarilo, pretože Košičania svoju obrannú tretinu pohodlne kontrolujú.

Tretia tretina sa začne približne o 17:22.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:41

Na opačnú stranu sa dostali aj hostia. Sofron puk potiahol po pravej strane, obišiel Kocha a strieľal medzi betóny, no neúspešne.

39:24

Steel aréna na moment onemela, pretože ďalší puk skončil iba na žrdi Bernardovej bránky. Košičania sú v závere tretiny mimoriadne aktívni.

38:38

Vylúčený Nagy je už späť na ľadovej ploche. Budapešť pokračuje v plnom počte a pred prestávkou sa ešte určite pokúsi o úpravu skóre.

38:05

V ľavom kruhu sa k puku dostal aj Faith, ale nemal komu prihrávať, tak to skúsil strelecky. To mu ale nevyšlo, pretože z vonkejšej strany trafil iba žrď Bernardovej bránky.

37:23

Spoza ľavého kruhu to teraz strelecky skúsil Haščák, ale Bernard výborne vytiahol svoju lapačku a puk pri ľavej žrdi chytil. Budapešť na svojho súpera stále stráca dva góly.

36:55

Oceliari vyhrali buly a ihneď sa usadili v pásme. Po výmene niekoľkých prihrávok strieľal od modrej čiary Pavlin, no Bernard aj napriek sťaženému výhľadu dobre zasiahol.

36:38

Budapešť sa bude opäť brániť. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nedovolené bránenie v hre Nagy.

35:57

Suja si vymenil puk s Milým a dostal sa pred bránku, ale tam puk nahodený na teč nikto nezasiahol. Ani Bernard teraz zasahovať nemusel.

34:36

Na opačnej strane to od modrej čiary strelecky skúsil Bugár, ale jeho pokus ani neprešiel cez domácu defenzívu. Košický brankár mohol ostať pokojný.

34:00

Obrovská šanca Košíc na tretí gól! Na hokejke ju mal kanonier Haščák, ktorý sa sám dostal medzi kruhy a prudko strieľal, no mieril tesne vedľa bránky.

33:44

Videli sme niekoško trdých dohrávok pri mantineli, hráči si na ľadovej ploche skutočne nič nedarujú. Nasledovať bude komerčná prestávka a po nej vhadzovanie pred Škorvánkom.

32:57

Košičania vyhodili puk cez všetky čiary a vhadzovať sa bude pred bránkou Škorvánka.

32:24

Vylúčený Macaulay je späť na ľadovej ploche. Madarský tím hrá v plnom počte.

32:05

Košičania sa vrátili do pásma a opäť tam rozostavujú svoj presilovkový vzorec. Hostia sa úpenlivo bránia.

31:30

Košičania mohli zvýšiť svoj náskok! Haščák strieľal z uhla od pravej žrde a Bernardovi puk vypadol z lapačky. Dorážal ešte Rapáč, ale bezúspešne.

30:35

Oceliari začali dobre. Od modrej čiary veľmi tvrdo vystrelil Pavlin, ale nebol presný. Jeho rana skončila na zadnom mantineli a odrazila sa späť k strieľajúcemu hráčovi.

30:24

Košičania si zahrajú presilovku. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za sekanie Macaulay.

30:00

Prvých tridsať minút zápasu je za nami. V prvej polovici riadnej hracej doby mali z hry jednoznačne viac Košičania, ktorí sa aj teraz držia v útočnom pásme.

29:19

Domáci tím sa po dvoch minútach vrátil do útočnej tretiny. Skokan si tam zobral puk za medzikružím a potiahol si ho do ľavej strany, odkiaľ nerušene strieľal, ale iba do Bernarda.

28:51

Košičania sa teraz dostali pod súvislejší tlak súpera. Ten teraz na chvíľu odvrátili iba za cenu zakázaného uvoľnenia, takže sa bude vhadzovať po ľavej ruke Škorvánka.

28:43

Budapeštianski hokejisti vyhrali buly pred Škorvánkom a ihneď to skúsili strelecky. Po prudkej rane sa ešte pokúsili aj o dorážky, ale tie nekompromisne odstavil Rapáč.

28:10

Hosťujúci Nagy rozohral od svojej bránky. Puk získal Loczi, ktorý ho potiahol až do útočnej tretiny a tam ho Nagyovi vracal, ale strela z toho napokon nebola.

26:23

Budapešť zastavil iba ofsajd. V hre sa bude pokračovať po komerčnej prestávke.

25:49

Hostia získali puk a ešte zostali v útočnom pásme. Klempa si tam obohral jedného obrancu, ale cez druhého už neprešiel a tak ani nezakončil.

24:50

Výbornú príležitosť si vypracovali aj hostia. Orbán od modrej čiary nahodil puk pred Škorvánka, odkiaľ prišla aj dorážka, ale aj domáci gólman si poradil.

24:28

Veľká šanca domácich hokejistov! Haščák sa obtočil okolo bránky a chcel zakočiť k odkrytej žrdi, ale Bernard sa dokázal blesovo presunúť.

23:20

O niečo podobné sa pokúšal aj Milý. Ten na dvakrát pálil cez dvojicu obrancov, no ani raz puk k bránke nedostal. Garát puk v oboch prípadoch obetavo zblokoval.

22:40

Eliaš sa predral cez hosťujúcu obranu a vystrelil, ale Bernard puk vyrazil pred seba. Odtiaľ ešte dorážal Suja, no iba do betónov pozorného budapeštianskeho brnakára.

22:20

Opäť sa bude vhadzovať v strednom pásme, tentokrát po prihrávke rukou. V úvode druhej periódy vidíme viaceré nepresnosti na oboch stranách.

21:25

Aj po zmene strán sú Košice aktívnejšie. Květoň sa teraz ale natlačil až do bránkoviska a rozhodcovia hru prerušujú a vykazujú preč z obranného pásma hostí.

21:13

Faith potiahol puk po ľavom krídle a rozhodol sa sám aj vystreliť, ale Bernard pri žrdi výborne zmenšil strelecký uhol a súperovi nič nedovolil.

20:41

Puk leten od budapeštianskej bránky cez všetky čiary, ale bol tečovaný, takže zakázané uvoľnenie sa nepíska.

20:29

V úvode druhej tretiny hostia nahodili puk na zadný mantinel, ale tam ho nedokorčuľovali. Naopak, Košičania sa dostali do útoku a Rapáč bol pred bránkoviskom veľmi aktívny, ale Bernard puk napokon pokryl.

20:01

Začala sa druhá tretina.

Úvodná dvadsaťminútovka je za nami. Jednoznačne aktívnejším tímom boli Košice, ktoré súpera pustili ba k niekoľkým strelám, pričom väčšinu z nich by sme mohli zaradiť medzi propagačné. Naopak, domáci hokejisti sú v ofenzíve veľmi aktívni a vďaka dvojgólovému Chovanovi majú pred prvou prestávkou pohodlný náskok.

Druhá tretina sa začne približne o 16:30.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:16

Košice dali gól!
Náskok Košíc sa tesne pred prestávkou zvyšuje. Koch výborne vystrelil, ale Bernard jeho puk dokázal zraziť mimo bránky. Odrazom sa vša puk vrátil priamo na vnútornú hranicu pravého kruhu, kde stál MICHAL CHOVAN a bleskovou dorážkou si pripísal druhý presný zásah. Asistencie: Patrik Koch, Branislav Rapáč.

19:00

Košický hlásateľ oznámil, že do konca prvej tretiny ostáva posledná minúta. Pri puku sú stále Košice, ktoré sú podstatne aktívnejšie.

17:55

Suja to skúsil po pravej strane popri mentineli. Do útočného pásma sa dostal a vystrelil, ale bránku netrafil. Bernard zasahovať nemusel.

17:22

Trojici vylúčených sa tresty práve skončili, takže Budapešť pokračuje od tejto chvíle v plnom počte.

17:06

Szigetimu sa podarilo vystihnúť rozohrávku súpera a puk vytesnili do stredného pásma. Oceliari musia útočnú akciu založiť nanovo.

16:43

Košičania sa usadili v útočnom pásme a pokúsili sa tam niečo vymyslieť. Videli sme síce aj strelcké zaončenie, ale Faithova dorážka spred bránky nebola v stiesnenom priestore dostatočne dôrazná.

15:22

Rozhodcovia napokon na trestnú lavicu poslali Terbócsa na dve minúty za hrubosť, rovnaký trest dostal aj Orban a rovnako obstál aj Koch. Košičania si teda zahrajú dvojminútovú presilovku o jedného muža.

15:22

Píska sa ofsajd na košickej strane. Po ňom sa dostali do menšej strkanice Terbócs s Kochom a Orban s Haščákom a zdá sa, že rozhodcovia ich pošlú upokojiť sa na trestnú lavicu.

14:40

Košičania sa po buly rozhodli puk pre istotu vyhodiť iba cez všetky čiary. Maďarský klub bude mať ďalšiu šancu na zakončenie.

14:31

Videli sme prvú vážnejšiu šancu zo strany hostí! Macaulay potiahol puk po pravom krídle a skúsil to zakončením pomedzi betóny, no tie Škorvánek v správnej chvíli spojil a skóre sa nemení.

13:29

Hráči maďarského tímu prebrali puk a pokúsili sa zaútočiť, no na modrej čiare ich zastavil ofsajd.

13:12

Košičania sú v útoku aj po góle. Bortňák sa pokúšal dostať pred bránku od ľavého mantinelu, no hostia ho zatiaľ nepustili.

12:48

Košice dali gól!
Domáci tím využíva svoju väčšiu aktivitu z úvodu zápasu a ujíma sa vedenia. Po prihrávke zo stredného pásma si na útočnej modrej čiare puk prebral MICHAL CHOVAN a aj keď mal komu prihrávať, z pravého kruhu sa rozhodol vystreliť a urobil dobre. Trafil sa presne k pravej žrdi Bernardovej bránky. Asistencia: Marcel Haščák.

12:09

Ani v druhej polovicci budapeštianskej presilovky sa nič nezmenilo. Hostia sa ani len nedostali k streleckému pokusu a Škorvánka nijako neohrozili.

11:09

Domáci hokejisti puk opäť vyhodili cez všetky čiary. Škorvánek zatiaľ v tejto početnej nerovnováhe žiadnemu zakončeniu nečelil.

10:50

Košičania sa zatiaľ bránia veľmi dobre. Puk je za bránkou hostí a domáci vysoko forčekujú, takže hostia sa do pásma vôbec nedostávajú.

10:09

Presilovku si zahrá aj hosťujúca Budapešť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za držanie Bortňák.

09:52

Vylúčený Strech je späť na ľadovej ploche a Budapešť pokračuje v plnom počte. Na úvodný gól diváci v Steel aréne stále iba čakajú.

09:40

Domáci sa do pásma vrátili. Strelecky to skúšal Skokan, ale priestor brány minul a hostia sa následne opäť oslobodili.

09:23

Budapeštianskym hokejistom sa podarilo oslobodiť. Puk vyhodili cez všetky čiary a môžu si na moment vydýchnuť.

09:04

Rovnaký hráč to z rovnakej pozície skúsil opäť, ale Haščák ani teraz neuspel. Jeho strela bola tečovaná a puk skončil iba na ochrannej sieti.

08:23

Rapáč vyhral buly a domáci ostali v útočnom pásme. Po rýchlej sérii prihrávok zakončil bez prípravy z ľavého kruhu Haščák, ale Bernard jeho strelu vyrazil ramenom.

08:05

Košičania vyhrali buly a ihneď sa pokúsili o ohrozenie bránky. Chovan tečoval strelu, ale Bernard puk pohodlne prikryl.

07:52

Košičania si zahrajú presilovku. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za podrazenie Strech.

07:16

Haščák získal puk za bránkou, ale do preplneného priestoru sa nenatlačil. Namiesto toho prihral Repemu, ktorý to skúsil aj strelecky, ale nepresne.

05:55

Domáci celok pokračuje vo svojej ofenzívnej aktivite. Klhůfek teraz spoza bránky posunul puk priamo do najnebezpečnejšieho priestoru, kde operoval Květoň, ale zakončenie nepokon neprišlo.

05:38

Klhůfek si zobral puk na hokejku a popri pravom mentineli sa pokúsil dostať do útočného pásma. To mu síce vyšlo, ale hostia si ho dobre pokryli a nič mu nedovolili.

04:52

Oceliari predviedli rýchly prechod do pásma. Z druhej vlny si na strelu nakorčuľoval Růžička a do rany sa poriadne oprel, ale hosťujúci brankár puk vyrazil. Následne ešte pálil Koch, ale Berard po jeho pokuse hru radšej prerušil.

04:14

Budapeštianski hokejisti sa teraz musia súvislejšie brániť, a tak im aj vyhodenie puku von z pásma práve padlo vhod.

03:41

Domáci získali puk v strednom pásme a Haščák s ním okamžite zamieril do útoku. Tam sa dostal medzi kruhy a skúsil to strelou zápästím, no Bernard všetko dobre videl.

02:25

Domáci hokejisti to skúsili ešte raz. Opäť od modrej čiary nahadzoval Michalčin a tentokrát chcel tečovať Klhůfek, ale neúspešne a hosťujúci gólman hru radšej prerušuje.

02:16

Košičania vyhrali buly a bola z toho prvá nebezpečnejšia akcia tohto zápasu. Od modrej čiary puk nahodil Michalčin a pred bránkou ešte dobre clonil Květoň, ale napokon sa mu nepodarilo Bernarda prekvapiť.

01:52

Oceliari rozohrali útočnú akciu spoza svojej bránky, ale pri Bernardovi o puk prišli. Hostia chceli následne rýchlo rozohrať, no puk odpálili iba na zakázané uvoľnenie.

00:52

Košičania sa pokúšajú usadiť v útočnom pásme, ale nedarí sa im. Sukeľ iba nahodil puk na zadný mantinel, ale tam nikto z jeho spoluhráčov nebol.

00:10

Prvé buly vyhrali hokejisti Budapešti, ale puk na svojich hokejkách neudržli a do útoku sa pokúšajú dostať Košice.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

Košičania dnes budú hrať v špeciálnych dresoch s maskáčovou tématikou, pretože zápas je venovaný príslušníkom ozbrojených zložiek a v hľadisku je viac ako 1000 členov policajného zboru. Hostia z Budapešti nastúpia v bielej farbe.

Úvodné zostavy:

HC Košice: Škorvánek (Košarišťan) – Pavlin, Repe, Čížek, Růžička, Michalčin, Koch, Zeleňák – Rapáč, Chovan, Haščák – Faith, Skokan, Sukeľ – Květoň, Bortňák, Klhůfek – Milý, Eliaš, Suja

MAC Budapešť: Bernard (Halász) – Garát, Macaulay, Carlisle, Orbán, Busenius, Bugár – Orban, Terbócs, Bodó – Klempa, Strech, Sofron – Kreisz, Majososs, Szigeti – Szücs, Nagy, Loczi

Rozhodca: Orolin, Kókai – Šoltés, Kis-Király.

Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní 50. kola našej najvyššej hokejovej súťaže. Košičania na domácom ľade privítajú Budapešť a vám z tohto duelu vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

Košice sa aktuálne v tabuľke nachádzajú na treťom mieste. Východniari doposiaľ odohrali 45 zápasov, v ktorých získali 88 bodov a celkové skóre 131:94. Na druhý Slovan Bratislava strácajú šesť bodov a na prvú Banskú Bystricu osem bodov. Pred sebou majú posledné tri zápasy základnej časti, takže ak si chcú pozíciu pred play-off vylepšiť, musia vo všetkých bodovať a navyše sa musia spoliehať aj na zaváhanie Bratislavčanov a Banskobystričanov.

Budapešť je tri kolá pred koncom základnej časti na jedenástom mieste spomedzi trinástich účastníkov súťaže. Na svojom konte má pri 46 odohraných zápasoch 48 bodov a negatívne celkové skóre 135:178. Hokejisti z hlavného mesta Maďarska v závere dlhodobej časti sezóny bojujú o desiatu priečku s Novými Zámkami, ktoré majú rovnako 48 bodov, ale padnúť môžu ešte aj o pozíciu nižšie, pretože pred dvanástou Detvou majú iba štvorbodový náskok.

Vzájomné tohtosezónne zápasy:
6. kolo: Budapešť – Košice 5:1
19. kolo: Košice – Budapešť 5:4 pp
37. kolo Budapešť – Košice 4:3 pp

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.

HC Košice

HC Košice

  • Škorvánek (Košarišťan)
  • Pavlin
  • Repe
  • Čížek
  • Růžička
  • Michalčin
  • Koch
  • Zeleňák
  • Rapáč
  • Chovan
  • Haščák
  • Faith
  • Skokan
  • Sukeľ
  • Květoň
  • Bortňák
  • Klhůfek
  • Milý
  • Eliaš
  • Suja
MAC Budapešť

MAC Budapešť

  • Bernard (Halász)
  • Garát
  • Macaulay
  • Carlisle
  • Orbán
  • Busenius
  • Bugár
  • Orban
  • Terbócs
  • Bodó
  • Klempa
  • Strech
  • Sofron
  • Kreisz
  • Majososs
  • Szigeti
  • Szücs
  • Nagy
  • Loczi