Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Reprezentácia do 20 rokov

23.12.2019 o 15:00

Slovensko
1 : 9
(1:4, 0:3, 0:2 - N 0:1)
Rusko
Naposledy zmenené pred 4 rokmi
obnoviť
Filter

To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem vám šťastné a veselé Vianoce!

Rusi úplne ovládli dnešný zápas a uštedrili slovenským mladíkom v poslednom prípravnom zápase pred MS do 20 rokov debakel 9:1. Hostia boli od začiatku zápasu aktívnejším, technickejším a rýchlejším tímom a postupne sa ich kvalita začala prejavovať i na narastajúcom skóre. Slováci mali svetlé momenty a v niektorých pasážach dokázali i oni dostať Rusov pod tlak, v porovnaní s ruskými mladíkmi ale mali minimum šancí a i z tých premenil jedinú Čajkovič. Rusi vyhrali na záver i nadstavbové predlženie a samostatné nájazdy, čím potvrdil svoju jednoznačnú prevahu v tomto zápase.

Koniec nadstavbových samostatných nájazdov.

Adam Paulíny minul ruskú bránku. Rusi tak vyhrávajú nadstavbové samostatné nájazdy 3:1.

Vasilij Podkolzin predviedol skvelý forhendový blafák a puk po ľade poslal okolo pravého betónu brankára Lackoviča k žŕďke slovenskej svätyne.

Oliver Okuliar zamiešal pred brankárom Askarovom puk a pomedzi betóny ruského gólmana ho potom poslal do siete.

Kirill Marčenko strelou zápästím poslal puk k pravej žŕďke slovenskej bránky.

Martin Faško-Rudáš strieľal bekhendom medzi nohy brankára, ten ale puk zastavil pred bránkovou čiarou.

Grigorijovi Denisenkovi vyšiel forhendový blafák do pravej strany ideálne a puk poslal pod hornú žŕďku slovenskej bránky.

Blafák Daniela Vladimíra Tkáča do ľavej strany vychytal Askarov pravým betónom.

Maxim Sorkin tesne minul pravú žŕďku slovenskej bránky.

Maxim Čajkovič strieľal spomedzi kruhov, ruský brankár Askarov ho ale pravým betónom vychytal.

Ivan Morozov trafil ľavú žŕďku Lackovičovej bránky.

Nadstavbové samostatné nájazdy začínajú.

63:02

Nadstavbové predĺženie skončilo.

63:02

Rusko dalo gól!
Rusi rozhodujú nadstavbové predĺženie! DANIIL ŽURAVLJOV si posunul puk v slovenskej tretine elegantnou otočkou okolo obrancu od pravého mantinelu na os ihriska a presnou strelou do ľavého horného rohu vymietol všetky pavučiny v Lackovičovej bránke. Asistencie: Jegor Sokolov, Vasilij Podkolzin.

62:43

Rusi prvýkrát v predĺžení držia puk dlhšiu dobu v slovenskej tretine, zatiaľ si ho ale posúvajú prevažne popri mantineloch.

62:01

Po prihrávke medzi slovenských obrancov sa ocitol pred Lackovičom úplne voľný Podkolzin, slovenskú bránku ale z tejto skvelej pozície tesne minul.

61:15

Rusi napokon puk získali, po čistom hite vo vlastnej tretine ho ale dostal naspäť na slovenské hokejky obranca Turan.

60:47

Slováci majú puk na svojich hokejkách, k strele sa ale cez výborne korčuľujúcich Rusov zatiaľ nedostali.

60:01

Začalo sa nadstavbové predĺženie.

Tretiu tretinu úplne ovládli Rusi, ktorí dvomi gólmi navýšili svoju výhru na 9:1. V strelení desiatich gólov im výbornými zákrokmi zabránil hlavne náhradný brankár Lackovič. Slováci sa cez výborne hrajúcich Rusov nedostali v poslednej desaťminútovke už takmer k ničomu a Rusi záver zápasu bez väčších problémov kontrolovali. Zápas ešte bude pokračovať po dohode trénerov oboch tímov predĺžením vo formáte 3 proti 3 a samostatnými nájazdami.

Strely na bránku po 3. tretine (celkovo): 6:12 (19:45)

Začína sa nadstavbové predĺženie.

Koniec zápasu.

59:29

Po nahodení od modrej sa puk odrazil k Faško-Rudášovi pred bránkoviskom hostí, ktorý však bekhendom minul odkrytú ruskú bránku.

59:01

Dorofejev sa po prihrávke za slovenskú obranu ocitol sám pred Lackovičom, bekhendové zakončenie mu ale slovenský gólman skvelým zákrokom lapačkou vyrazil.

58:32

Slováci už len vyhadzujú puky zo svojho pásma a vôbec sa im nedarí založiť solídny útok. Rusi majú záver zápasu plne pod kontrolou.

57:33

Denisenkovu strelu vyrazil Lackovič pred seba k Dorofejevovi, ktorý sa ho pokúsil prekonať demitrovským zakončením s hokejkou za nohou. Slovenskú bránku Rus týmto blafákom tesne minul.

56:52

Sokolov dostal výbornú prihrávku za slovenskú obranu z vlastného pásma, pri spracovávaní puku sa ale pošmykol. Slováci potom puk rozohrali na opačnú stranu.

56:23

Záverečné minúty zápasu sú plne pod kontrolou Rusov a na našich hráčoch je vidieť, že už chcú mať tento zápas za sebou.

55:59

Rusko dalo gól!
Rusi sa už blížia k desiatke gólov! Presilovkovú kombináciu zbornej zakončil VASILIJ PODKOLZIN, ktorý sa po prihrávke spoluhráča spoza bránky ocitol pred bránkoviskom Lackoviča úplne nepokrytý. Strelou pod hornú žŕďku potom pohotovo prekonal slovenského gólmana. Bez asistencie.

55:34

Vylúčenie v tíme Slovensko (Róbert Džugan – 2 min., podrazenie).

55:12

Dorofejev nahodil puk na zadný mantinel, kde ho jeho spoluhráči vybojovali. Ruskú akciu potom zakončil strelou z pravého kruhu Morozov, Lackovič ale jeho strelu vyrazil.

54:27

Faško-Rudáš zaviezol puk do ruského pásma a chcel ho od ľavého mantinelu prestrčiť na voľného Okuliara, ten však hrací predmet nespracoval a ruský brankár ho prikryl lapačkou.

53:55

Lackovič výborným zákrokom lapačkou vyrazil strelu Romanova spomedzi kruhov. Džugan potom zaviezol puk na opačnú stranu, z ostrého uhla na pravom krídle ale Askarova v ruskej bránke neprekvapil.

52:51

Rýchlymi prihrávkami si ale posúvajú puk okolo celej slovenskej tretiny. Slováci už začínajú byť viditeľne unavení, naopak Rusi opäť striedajú počas svojej útočnej akcie.

52:08

Rusi pokračujú v presilovkovom tlaku a zvierajú už päticu Slovákov pred Lackovičovou bránkou. O strelu sa zatiaľ príliš nesnažia.

51:36

Slovensko v plnom počte.

51:11

Rusi chceli vykombinovať našu obranu, prihrávku Denisenka z ľavej strany ale na poslednú chvíľu zastavil jeden zo slovenských obrancov, ktorý puk vyhodil za bránku Askarova.

50:39

Ruská kombinácia však bola plný nepresností a Jakub Minárik po vyhranom súboji v rohu slovenského pásma puk vyhodil do ruskej tretiny.

50:03

I toto oslabenie začali Slováci vyhodením puku zo svojej tretiny, znovu sa ale Rusi bleskurýchlo do slovenského pásma vrátili.

49:36

Vylúčenie v tíme Slovensko (Oliver Okuliar – 2 min., krosček).

48:52

Až teraz sa im to podarilo, Okuliarov pokus o sólový prienik ale skončil už na útočnej modrej čiare. Spoza ruskej bránky potom rozohrávali obrancovia zbornej.

48:21

Rusov gól v tejto tretine znovu povzbudil a naši hráči sa vo vlastnom pásme nedokážu vôbec dostať k puku.

47:20

Rusko dalo gól!
Rusi využívajú presilovku a ešte viac navyšujú svoj náskok! Marčenko našiel ideálnou krížnou prihrávkou z pravej strany v ľavom kruhu JEGORA SOKOLOVA, ktorý z prvej poslal puk nechytateľne k pravej žŕďke slovenskej bránky. Brankár Lackovič sa proti jeho strele nedokázal presunúť včas. Asistencie: Kirill Marčenko, Alexander Romanov.

46:44

Zborná sa i tentokrát vrátila do slovenskej tretiny a Misjul strelou od modrej donútil striedajúceho brankára Lackoviča k zákroku ľavým betónom.

46:12

Rusi sa rýchlo vrátili do tretiny, našťastie pre Slovákov si ale pri svojej kombinácii príliš neporozumeli a po nepresnej prihrávke na Denisenka sa sami vyhnali zo slovenského pásma.

45:45

Slováci po vyhranom vhadzovaní vyhodili puk za ruskú bránku.

45:32

Vylúčenie v tíme Slovensko (Dominik Jendek – 2 min., hákovanie).

45:21

Bučko nahadzoval puk z ľavého krídla pred bránkou, kam sa dral Čajkovič. Ruský gólman však pravým betónom puk vyrazil do rohu a slovenský útočnk sa k nemu nedostal.

44:34

Jakub Minárik nahodil puk na zadný mantinel, nikto v bielom ho ale nedokázal dokorčuľovať. Sám potom zastavil ruskú rozohrávku a od útočnej modrej čiary poslal puk priamo do lapačky brankára Askarova.

43:55

Druhé zakázané uvoľnenie Pylenkova v priebehu niekoľkých sekúnd.

43:46

Pylenkov nepresnou prihrávkou na útočnú modrú na Šablovského vyhodil puk na zakázané uvoľnenie.

43:33

V tretej tretine hra nemá zatiaľ ani zďaleka taký spád ako v predošlých dvoch dejstvách a odohráva sa prevažne v strednom pásme, kde si oba tímy rýchlo striedajú kontrolu nad pukom.

42:41

Voronkov tvrdo narazil Ďurinu, ktorý nekoordinovane spadol na ľad. Slovák našťastie odchádza na striedačku po vlastných a tam sa okamžite dostáva do opatery lekára.

42:02

A napokon donútili Rusov k chybe. Puk však potom takmer stratili pri rozohrávke vo vlastnej tretine i Slováci a pod tlakom ho na poslednú chvíľu odpálili aspoň do stredného pásma.

41:32

Paulíny získal puk za ruskou bránkou, hneď potom ale bol narazený obrancom zbornej na mantinel a o hrací predmet prišiel. Naši mladíci okamžite prechádzajú do presingu.

41:00

Ofsajd zastavil i útočnú akciu Rusov.

40:44

Rusko v plnom počte.

40:32

Tretia tretina začala niekoľkými súbojmi v strednom pásme, z ktorých víťazne vyšli Slováci. Prechod do útoku sa ale našim hráčom nevydaril a previnili sa proti pravidlám ofsajdom.

40:01

Striedanie brankárov v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Samuel Hlavaj, prichádza Jakub Lackovič.

40:01

Začala sa tretia tretina.

Ďalšia tretina sa začne približne o 16:42.

I druhú tretinu vyhrali Rusi o tri góly a po dvoch tretinách zatiaľ mladým Slovákom uštedrujú poriadny debakel. Druhé dejstvo však bolo v podaní našich mladíkov herne výrazne vydarenejšie ako prvé a Slováci dokázali omnoho častejšie ohroziť ruského brankára. Svoje gólové príležitosti ale na rozdiel od Rusov premeniť nedokázali a v tretej tretine sa tak budú snažiť už len o zmiernenie hrozivo sa črtajúcej porážky.

Strely na bránku po 2. tretine (celkovo): 6:14 (13:33)

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:55

Strela zo slovenských hokejok dlho neprichádzala, až to nakoniec nevydržal Čajkovič a od modrej nahodil puk na brankára Askarova. Ten puk vyrazil pred seba a Rusi ho získali.

39:40

Okuliar ho následne zaviezol po ľavej strane do ruského pásma a založil slovenskú presilovkovú kombináciu.

39:06

Ani túto presilovku nezačali Slováci dobre a Rusi hneď vyhodili puk zo svojej tretiny.

38:44

Vylúčenie v tíme Rusko (Jegor Sokolov – 2 min., nedovolené bránenie).

38:40

Mudrák sa po ľavom krídle dostal až za bránku Askarova, odkiaľ prihrával pred ruské bránkovisko na Paulínyho. Tomu však puk veľmi nesadol a jeho nie príliš prudkú strelu gólman zbornej zneškodnil.

38:10

Drábek po vyhranom buly vyštartoval s Jendekom do útoku, pri snahe o prienik cez dvojicu ruských obrancov mu ale na útočnej modrej čiare puk odskočil. Rusi ho následne vyhodili len k našim obrancom a tí znovu nepresnou prihrávkou na spoluhráčov v útoku spáchali zakázané uvoľnenie.

37:30

Ďalšie zakázané uvoľnenie slovenských mladíkov.

37:25

Morozovovu strelu hneď po vhadzovaní zablokoval jeden zo slovenských obrancov a Misjulova následná bomba od modrej bola zrazená na ochrannú sieť.

37:02

Ďalšie zakázané uvoľnenie, tentoraz však zo slovenskej strany. Hra sa vracia pred Hlavajovu bránku.

36:42

Rusi prehrali puk v súboji pri mantineli v našej tretine a po prihrávkach na obrancov dozadu tentokrát oni nevydarenou rozohrávkou vyhodili hrací predmet na zakázané uvoľnenie.

36:06

Alexandrov po vyhranom vhadzovaní v ruskej tretine vyrazil do nášho pásma a jeho nahodenie z pravého kruhu musel prikryť slovenský brankár Hlavaj lapačkou.

35:41

Tkáč napokon puk získal na slovenské hokejky a z pravého krídla ho nahadzoval na Jendeka pred ruskú bránku. Ten však puk netečoval a na dvakrát ho s veľkými problémami skrotil ruský gólman Askarov.

35:09

Slováci opäť napádajú veľmi vysoko a úspešne. Rozohrávka sa Rusom v tejto chvíli vôbec nedarí.

34:22

Rusko v plnom počte.

33:51

Chovanov vystihol krížnu prihrávku našich hráčov a dostal sa do samostatného úniku. Tentoraz nevymýšľal žiaden blafák a Hlavaj jeho strelu zblízka dokázal vyraziť betónom.

33:20

Čajkovičovu strelu od modrej vyrazil brankár Askarov pred seba, kde puk odpálil na poslednú chvíľu pred dorážajúcim Okuliarom ruský obranca.

33:09

Slováci sa napokon usadili v ruskom pásme, puk si ale posúvajú zatiaľ len popri mantineli.

32:42

Našim sa nepodarilo na začiatku presilovky usadiť sa v ruskej tretine a puk získali až po ofsajde útočiacich Rusov.

32:22

Vylúčenie v tíme Rusko (Kirill Marčenko – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).

32:06

Rusko dalo gól!
Rusi strieľajú ďalší krásny gól! DMITRIJ VORONKOV zaviezol puk do slovenskej tretiny, posunul ho na pravú stranu rozbehnutému Sokolovovi a ten mu ho vrátil pred bránkovisko, odkiaľ ho Voronkov z prvej poslal pomedzi betóny Hlavaja do siete. Asistencie: Jegor Sokolov, Nikita Alexandrov.

31:42

Kováčik vystihol rozohrávku Rusov a bez váhania od modrej nahodil puk na súperovu bránku. Askarovovu svätyňu však minul a Čajkovič s Okuliarom už potom puk nevybojovali.

31:00

Rusi však po šiestich góloch už hrajú výrazne viac na krásu. Puk si prihrávala kompletná pätica hráčov zbornej na ľade a napokon prihrávku Romanova popred bránkovisko na voľného spoluhráča zastavila slovenská obrana.

30:19

Drábek vybojoval puk v rohu ruského pásma, nepresnou prihrávkou ale vyhnal svojich spoluhráčov z tretiny. Puk napokon získali Rusi až v našej tretine.

29:55

Slováci postupne vyrovnali hru a predvádzajú svoju zatiaľ jednoznačne najlepšiu pasáž zápasu. Teraz sa im ale rozohrávka nevydarila a puk nechtiac vyhodili na zakázané uvoľnenie.

29:01

Marek Minárik prihrávkou z pravej strany hľadal pred ruskou bránkou Faško-Rudáša, pred ním ale puk nadvihol ruský obranca a Slovák letiaci puk vo vzduchu tesne minul.

28:18

Morozov za bránkou tvrdo narazil Drábeka, faul sa ale nepískal. Naši hráči sa i tak dostali k puku a zaútočili.

27:41

Rusi sa následne nasťahovali do slovenskej tretiny a znovu počas svojej akcie striedali. Naši hráči sa tentokrát našťastie dostali pomerne rýchlo k puku a vyhodili ho za ruskú bránku.

27:10

Slováci obrali vysokým napádaním Rusov o puk, potom ho však takmer stratili vo vlastnej tretine. Kolmica na Okuliara nebola presná a skončila až za Askarovovou bránkou.

26:28

Nahodenie Rusov na zadný mantinel dokorčuľoval Chovanov, ktorý však vôbec nehľadal svojich spoluhráčov a naopak sa snažil o sólový prienik. Ten obrancovia Slovenska zastavili.

26:09

Slováci potom vyhodili puk do ruskej tretiny a tam dobrým pohybom držali rozohrávajúcich Rusov. Ich rozohrávku napokon zrazil Jendek na slovenskú striedačku.

25:19

Rusi pokračujú v tlaku na našu obranu. Grošev dostal výbornú kolmicu na pravé krídlo, krížna prihrávka na ľavú stranu sa ale cez Dlugoša nedostala.

24:12

Rusko dalo gól!
Tak to už začína vypadať na debakel! Sokolov prihrávkou od pravého mantinelu našiel pred slovenským bránkoviskom neobsadeného NIKITU ALEXANDROVA, ktorý si obhodil blafákom brankára Hlavaja a v páde poslal puk do odkrytej slovenskej bránky. Asistencie: Jegor Sokolov, Danila Galenjuk.

23:51

Slováci potom zaútočili, v rohu útočnej tretiny však o puk prišli. Rusi okamžite otočili hru a usadili sa v našom pásme.

23:29

Na konci ďalšej ruskej akcie bolo nahodenie Alexandrova z ľavej strany, s ktorým si Hlavaj poradil.

23:02

Slováci vysokým napádaním držali Rusov v ich tretine, súperovi sa ale napokon podarilo rozohrať.

22:20

Rusko dalo gól!
Rusi otvárajú svoj strelecký účet v druhej tretine! Rtiščev obral našich rozohrávajúcich obrancov o puk a ten sa odrazil priamo k MAXIMOVI GROŠEVOVI, ktorý z ideálnej streleckej pozície medzi kruhmi vymietol horný roh Hlavajovej bránky. Asistencia: Nikita Rtiščev.

22:09

Po rýchlom prechode do útoku strieľal cez cloniaceho Morozova od modrej Zorkin, Hlavaj však bol pripravený a puk podržal na hrudi.

22:01

Čajkovič vysunul prihrávkou za ruského obrancu do úniku Kováčika, Rus sa s ním ale vrátil a puk mu vypichol.

21:29

Unavení Slováci sú stále vo vlastnej tretine a Rusi stihli už i prestriedať. Až po nepresnej prihrávke na Podkolzina vyhodili Slováci puk aspoň na zakázané uvoľnenie.

20:45

Romanov zaviezol puk do našej tretiny, za bránkou Hlavaja oň ale prišiel. Slováci ho následne nedokázali rozohrať a Rusi začínajú obliehať domácu obranu.

20:01

Začala sa druhá tretina.

Ďalšia tretina sa začne približne o 15:52.

Prvá tretina sa slovenským mladíkom vôbec nevydarila a Rusi získali výborným výkonom zaslúžené vysoké vedenie. Hra sa odohrávala takmer výhradne pred Hlavajovou bránkou a slovenský brankár podržal tím niekoľkými fantastickými zákrokmi. Po štyroch góloch súpera však dokázali naši hráči odpovedať gólom Čajkoviča, ktorý premenil po chybe súpera samostatný únik s Okuliarom. Záver tretiny bol v podaní Slovákov omnoho lepší, verme teda, že podobný hokej uvidíme i v ďalšom pokračovaní zápasu.

Strely na bránku po 1. tretine: 7:19

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:25

Drábek dostal prihrávku medzi dvojicu ruských obrancov, tí ho ale vo vlastnej tretine čisto obrali o puk. Rusi sa ešte snažia rýchlo otočiť hru a zaútočiť.

18:42

Gól slovenských hráčov výrazne povzbudil a zrazu je ich hra omnoho aktívnejšia. Slováci sa usadili ku kombinácii v ruskej tretine a napokon Paulíny strelou po ľade z pravého kruhu donútil gólmana Askarova k zákroku.

17:49

Slovensko dalo gól!
Slováci znižujú! MAXIM ČAJKOVIČ vystihol prihrávku Rusov popri ich útočnej modrej čiare a spolu s Okuliarom vyrazil priamo na brankára Askarova. Puk si vymenil so svojim spoluhráčom a strelou v ruskej tretine potom namieril k ľavej žŕďke ruskej bránky. Asistencia: Oliver Okuliar.

17:00

Grošev sa prekľučkoval po pravej strane pred Hlavaja, blafák sa mu ale nevydaril a slovenský brankár dokázal puk, ktorý ruskému útočníkovi odskočil, chytiť.

16:30

Rusi naďalej točia našich hráčov ako na kolotoči a Slovákom sa nedarí v tejto chvíli vôbec nič. Ani rozohrávka, ani prihrávky a ani vyhodiť puk do stredného pásma.

15:47

Rusko dalo gól!
Gólostroj Rusov pokračuje! Zamula prihrávkou na ľavú stranu našej tretiny našiel voľného JEGORA SOKOLOVA, ktorý sa s pukom presunul na vrchol pravého kruhu a odtiaľ švihom namieril presne k ľavej žŕďke slovenskej bránky. Asistencia: Jegor Zamula.

14:55

Rusko dalo gól!
Rusi vedú už 3:0! Po prihrávke Romanova od pravého mantinelu sa dostal k strele z ľavého kruhu úplne voľný ALEXANDER CHOVANOV a z prvej poslal puk k pravej žŕďke Hlavajovej bránky. Asistencia: Alexander Romanov.

13:57

Po úspešnej rozohrávke sa hostia znovu nasťahovali do slovenského pásma, so strelou Pylenkova z pravého kruhu si však Hlavaj poradil a naši hráči potom puk vyhodili do ruskej tretiny.

13:11

Ďurina sa dostal cez stred obrany Ruska k strele, Askarov ju však ľavým betónom vyrazil. Rusi sa následne zmocnili puku.

12:51

Hra sa po dvoch góloch Rusov trochu upokojila, aktivita hostí ale naďalej trvá. Morozov sa po rýchlom prechode hostí do útoku dostal k strele z pravého kruhu, obranca ju však pred Hlavajom zrazil na ochrannú sieť.

12:02

Adam Paulíny sa predsa len dostal k strele z ľavého krídla, jeho strelu ale zrazil ruský obranca na ochrannú sieť.

11:39

Slovákom sa dvakrát za sebou podarilo prerušiť rozohrávku ruského útoku, okamžite ale znovu boli pri nich napádajúci Rusi, ktorí získali puk na svoje hokejky.

10:33

Rusko dalo gól!
Rusi odskakujú do dvojgólového náskoku! Podkolzinovu obrovskú šancu ešte Hlavaj vychytal, puk sa ale po zákroku slovenského brankára odrazil do rohu našej tretiny, kde si ho vymenili Marčenko s Podkolzinom a prvý menovaný ho naservíroval ako na zlatom podnose na strelu IVANOVI MOROZOVOVI. Ten z prvej z pravého kruhu namieril presne k pravej žŕďke slovenskej bránky. Asistencie: Kirill Marčenko, Vasilij Podkolzin.

10:28

Slovensko v plnom počte.

09:42

Rusi ďalšie vhadzovanie v našom pásme vyhrali a rozvinuli svoju presilovkovú kombináciu. Tú napokon Slováci ukončili a puk úspešne znovu vyhodili za ruskú bránku.

09:09

Rusi sa ale rýchlo vrátili do slovenskej tretiny a po rýchlej kombinácii na jeden dotyk strieľal z vrcholu pravého kruhu Dorofejev. Hlavaj strelu chytil.

08:52

Slováci začali oslabenie výborne a puk po vyhranom vhadzovaní vyhodili až za Askarovovu bránku.

08:28

Vylúčenie v tíme Slovensko (tímový trest – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade). Trest odpyká Maxim Čajkovič.

08:11

Našim mladíkom sa vôbec nedarí podržať puk na svojich hokejkách. Rusi sú zatiaľ rýchlejší, priamočiarejší a výrazne presnejší vo svojich kombináciách.

07:54

Slovenský brankár musel byť znovu v pohotovosti. Po Podkolzinovej krížnej prihrávke zľava strieľal z opačnej strany Alexandrov, Hlavaj sa ale stihol premiestniť a zakončenie chytil.

07:39

Sokolov sa po pravom krídle prekľučkoval okolo našich obrancov až pred slovenského brankára, svoj blafák ale pred bránkoviskom pokazil a Hlavaj mu puk vypichol.

07:04

Hneď po vhadzovaní v slovenskom pásme prišla ďalšia ruská strela. Pokus Romanova zlikvidoval pripravený Samuel Hlavaj.

06:25

Chovanov sa dostal do menšej šarvátky s Okuliarom. Dvojicu od seba oddeľujú hlavní rozhodcovia.

06:15

Rusi pokazili rozohrávku, nanešťastie pre našich hráčov ale bol Jakub Minárik v ofsajdovom postavení.

06:05

Hlavaj znovu zasiahol. Tentokrát chytil nahodenie Rtiščeva po prechode útočnej modrej čiary.

05:41

Hlavaj vyrazil strelu od modrej priamo pred voľného Podkolzina, ktorého pohotovú dorážku famóznym zákrokom lapačkou zlikvidoval.

04:52

Rusi pokračujú vo svojej aktivite a znovu sa usadili ku kombinácii v slovenskej tretine.

04:01

Rusko dalo gól!
Rusi zaslúžene otvárajú skóre! Denisenko vybojoval v rohu slovenskej tretiny puk a prihral ho na modrú čiaru ALEXANDROVI ROMANOVOVI, ktorý ho cez cloniacu dvojicu pred bránkoviskom poslal za Hlavajov chrbát. Slovenský brankár túto strelu zrejme vôbec nevidel. Asistencia: Grigorij Denisenko.

03:19

Po prihrávke z vlastnej tretiny sa hnal do samostatného úniku jeden z ruských hráčov, Česánek ho ale čisto odstavil od puku.

02:31

Rusi majú puk na hokejkách, dvakrát sa ale zastavili na brániacich Slovákoch v strednom pásme. Prienik sa napokon vydaril Voronkovovi, ktorý nabil na strelu Sokolovovi. Hlavaj tento pokus úspešne vyrazil.

01:50

Až po viac ako polminúte Slováci rozohrali a napokon musel ruský brankár Askarov chytiť nahodenie od modrej čiary.

01:10

Tam sa ho napokon zmocnili slovenskí obrancovia, tých ale pri rozohrávke veľmi aktívne napádajú ruskí útočníci. Našim mladíkom sa nedarí dostať sa z vlastnej tretiny.

00:42

Prvé vhadzovanie zápasu vyhrali Rusi, ktorí sa okamžite pustili do prvého útoku. Nahodenie na zadný mantinel dokorčuľoval Chovanov, ktorý sa ale zasekol s pukom za Hlavajovou bránkou.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

Slováci budú hrať v bielych dresoch, Rusi v červených.

Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne.

Úvodné zostavy:

Slovensko: Hlavaj (Lackovič) – Bučko, Dlugoš, Mudrák, Kňažko, Turan, Golian, Stacha, Česánek – Čajkovič, Kováčik, Okuliar – Faško-Rudáš, M. Minárik, Džugan – Jendek, Paulíny, Tkáč – Drábek, J. Minárik, Ďurina

Rusko: Askarov (Isajev) – Žuravljov, Romanov, Zamula, Misjul, Galenjuk, Pylenkov, Šablovskij, Zorkin – Dorofejev, Chovanov, Denisenko – Alexandrov, Voronkov, Sokolov – Podkolzin, Morozov, Marčenko – Grošev, Sorkin, Rtiščev

Rozhodca: Baluška, Štefik – Synek, Konc ml..



Rusko

Mladí Rusi majú v posledných prípravných dueloch pred MS veľmi dobrú formu a z posledných piatich zápasov vyhrali štyri. Okrem výhry proti Čechom (5:2) a v sobotňajšom zápase proti Kazachstanu (5:0) hrali trikrát proti výberom kanadských juniorských súťaží a všetky tri tieto zápasy sa skončili v riadnej hracej dobe remízami. Jedinú prehru z tejto trojice zápasov utrpeli v zápase proti výberu WHL (1:2 po predĺžení).



Slovensko

Pre našich mladíkov je tento zápas posledným prípravným duelom pred MS do 20 rokov, ktoré začínajú vo štvrtok. V poslednom odohranom zápase v Česku včera podľahli domácej reprezentácii 2:4, keď víťazný gól českého tímu padol až v poslednej minúte riadneho hracieho času. S ruskou reprezentáciou do 20 rokov sa slovenský výber stretol naposledy v apríli tohto roku a podľahol jej vysoko 0:7. Posledným súťažným zápasom proti mladým Rusom bolo štvrťfinále posledných MS, v ktorom Slováci taktiež jasne prehrali (3:8).

Vitajte pri on-line prenose z prípravného zápasu slovenskej reprezentácie do 20 rokov s ruskými rovesníkmi. Stretnutie sa začne o 15:00.

Slovensko

Slovensko

  • Hlavaj (41. Lackovič)
  • Bučko
  • Dlugoš
  • Mudrák
  • Kňažko
  • Turan
  • Golian
  • Stacha
  • Česánek
  • Čajkovič
  • Kováčik
  • Okuliar
  • Faško-Rudáš
  • M. Minárik
  • Džugan
  • Jendek
  • Paulíny
  • Tkáč
  • Drábek
  • J. Minárik
  • Ďurina
Rusko

Rusko

  • Askarov (Isajev)
  • Žuravljov
  • Romanov
  • Zamula
  • Misjul
  • Galenjuk
  • Pylenkov
  • Šablovskij
  • Zorkin
  • Dorofejev
  • Chovanov
  • Denisenko
  • Alexandrov
  • Voronkov
  • Sokolov
  • Podkolzin
  • Morozov
  • Marčenko
  • Grošev
  • Sorkin
  • Rtiščev