Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Euro Hockey Challenge

26.04.2019 o 18:00

Slovensko
1 : 3
(1:1, 0:1, 0:1)
Česko
Naposledy zmenené pred 5 rokmi
obnoviť
Filter

Aj tretia tretina nám ponúkla jeden presný zásah. Síce sme ju začali veľmi aktívne, hrali sme aj presilovku, ale koncovka nám v dnešnom zápase nešla a tak ostalo veľa našich šancí nevyužitých. V tretej tretine Česko naopak presilovku využilo, keď sa v 54. minúte presadil Kubalík a tak rozhodol o dnešnom výsledku – 1:3! Už zajtra sa však hrá odveta v Nitre, kde budeme mať šancu na reparát.

S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem ešte pekný zvyšok piatočného večera. Za pozornosť vám ďakuje Miroslav Revaj, dočítania pri ďalších prenosoch.

Koniec zápasu.

59:46

Nebezpečne pálil od modrej Jaroš, následne sa z dorážky nepresadil Tatar!

59:10

Česko sa dokázalo oslobodiť, ale ostávame pri puku. Rozbehla sa posledná minúta tretej tretiny a vyzerá to, že aj celého stretnutia.

58:53

Sme pri puku a držíme sa v útočnom pásme. Stále hráme bez brankára, ale koncovka nám nejde počas celej tretej tretiny.

58:48

Oddychový čas domácich.

58:36

Hudáček je na striedačke, skúšame to so šiestimi hráčmi!

58:01

Boli ohlásené posledné dve minúty tretej tretiny!

57:10

Lepšie sa teraz strelecky nepresadil ani Kytnár. Slovensko drží puk na svojich hokejkách, ale musíme začínať útok až z hĺbky nášho pásma.

56:38

Vôbec sa nám nedarí teraz v koncovke. Blíži sa záver tretej tretiny a ak čoskoro nedáme gól, tak to bude aj záver celého stretnutia.

56:01

Na pozore sa však potom musel mať aj Hudáček, ale poradil si s tečovaným pokusom súpera.

55:10

K puku sa dostal Studenič, ale Kovář si pripisuje úspešný zákrok. Hra je prerušená, získavame buly v útočnom pásme.

55:01

Rozbieha sa záverečná päťminútovka tretej tretiny. Podarí sa Slovensku ešte zdramatizovať toto stretnutie?

54:16

Čaká nás tak neľahká úloha. Do konca tretej tretiny je už málo času a prehrávame o dva góly. Škoda, že sme zo začiatku tejto tretiny nevyťažili viacej.

53:44

Česko dalo gól!

Hostia využívajú presilovú hru a zrejme tak už rozhodujú o svojom dnešnom víťazstve! Česko sa po vyhratom buly okamžite usadilo v útočnom pásme, na konci peknej a hlavne úspešnej kombinácie stál DOMINIK KUBALÍK a ten navyšuje české vedenie na dva góly – 1:3!
Asistencie: Tomáš Kudrátek, Tomáš Řepík.

53:20

Vylúčenie v tíme Slovensko (Sekera – 2 min., podrazenie).

53:06

Opäť sme si dokázali vytvoriť tlak pred bránkou súpera, ale v tomto prípade Kovář zasahovať nemusel, pomohla mu obrana.

52:36

Čas sa však našim reprezentantom na vyrovnanie kráti. V tretej tretine sme si už vypracovali dosť šancí, ale ani jedna z nich sa gólom neskončil.

51:29

Miestny hlásateľ oznámil počet divákov, podľa očakávania je dnes vypredané!

50:38

Tribúny sa však bavia hokejom aj naďalej. Prestížne federálne derby sa pomaly blíži k svojmu záveru, predĺžiť ho môže náš vyrovnávajúci gól.

50:01

K puku sa zakrátko dostal Liška, ale aj jeho pokus kryje Kovář. Dostávame sa do druhej polovice poslednej tretiny, stále prehrávame s Českom 1:2!

49:39

Peknú strelu od modrej dokázal vyprodukovať Andrej Sekera. Jeho pokus však zastavuje pozorná lapačka brankára Kovářa.

49:28

Nedarí sa nám už dlhšiu dobu udržať sa v útočnom pásme. Opadol aj ten náš úvodný tlak zo začiatku tretiny a tak si Česko teraz pohodlne drží svoj tesný náskok.

49:05

Tak to by bol teda veľmi kuriózny gól! Puk sa odrazil od zadného mantinely nešťastne pred našu bránku, ale Hudáček našťastie dokázal včas reagovať!

48:36

Oba tímy počas celého stretnutia vysoko napádajú rozohrávku súpera. Nasadenie tomuto stretnutiu teda rozhodne nechýba, ale diváci na štadióne Pavla Demitru by už chceli vidieť vyrovnávajúci gól.

47:51

Slovensko sa po získaní puku ihneď presunulo do útočného pásma, ale náš rýchly brejk sa ani teraz gólom neskončil. Kovář bol teraz bez práce.

47:19

Znova sledujeme rýchle hokej hore-dole. Podstatné však je, že Česko aj naďalej vyhráva tesným rozdielom a zatiaľ má teda bližšie k víťazstvu v tomto stretnutí.

46:31

Šancu mal však teraz náš dnešný súper! Zaťovič pálil veľmi nebezpečne, ale Hudáček včas zasiahol!

46:21

Nepodarilo sa nám teda využiť ani túto presilovku. Úvod tretej tretiny sme začali veľmi aktívne a verme, že aj naďalej budeme držať súpera pod tlakom.

46:10

Česko v plnom počte.

45:31

Ďalší výborný zákrok brankára Kovářa! Ten je momentálne hlavným mužom v českom drese a výrazne sa podpisuje na tom, že Česko stále vedie o jeden presný zásah.

44:36

Česi sa však už dvakrát dokázali oslobodiť. Musíme sa teda prebíjať do útočného pásma naďalej.

44:20

Náš tlak teraz môžme navýšiť v presilovej hre. Ideálna šanca na vyrovnávajúci gól, nášho súpera tak teraz čakajú krušné chvíle.

44:10

Vylúčenie v tíme Česko (Pavlík – 2 min., krosček).

43:47

No a opäť musel zasahovať brankár Kovář. Český brankár sa teda na nedostatok práce v tretej tretine sťažovať nemôže, slovenský fanúšikovia si znova pýtajú gól.

43:05

Ani Mário Lunter nedokázal teraz vyrovnať! Jeho strela Kovářovi takmer prepadla, len kúsok nás delil od druhej gólovej oslavy.

42:09

Aj chyby v obrane teraz robí náš súper. Po zaváhaní obrany sa musel mať na pozore brankár Kovář, ale poradil si úspešne a tak stále drží tesné vedenie svojho celku.

41:29

Pokračujeme však vo svojej aktivite a snažíme sa čo najrýchlejšie vyrovnať. Podarí sa nám to?

40:55

V úvode tretej tretiny pôsobíme aktívnejším dojmom a mohli sme to podtrhnúť aj vyrovnávajúcim gólom! Matúš Sukeľ vyslal puk k ľavej tyčke, ale Kovář podržal svoj celok!

40:29

Podarilo sa nám usadiť v útočnom pásme, ale k strelu na Kovářa to neviedlo. Česi sa v úvode poslednej tretiny nikam neponáhľajú.

40:10

Posledná tretia tretina je už v plnom prúde, buly vyhralo Slovensko. Podarí sa nám vyrovnať tento nepriaznivý stav?

40:01

Začala sa tretia tretina.

Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, posledná tretia tretina sa tak čoskoro začne!

Prostredná tretina federálneho derby nám ponúkla jeden presný zásah. Česku aj teraz vyšiel vstup do tretiny, keď v 24. minúte zápasu prinavrátil svojmu tímu jednogólové vedenie opäť Filip Chytil. Znova sa však rodili šance na oboch stranách, ale viacej gólov už nepadlo. Všetko je ale určite v tretej tretine ešte otvorené, začne sa približne o 19:41.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:01

Prebieha posledná minúta druhej tretiny!

38:29

Záver druhej tretiny je už na spadnutie. Česko aj naďalej vyhráva o jeden presný zásah a náš súper by si ho určite rád do prestávky udržal.

37:46

Už po niekoľkýkrát sme sledovali spoluprácu Nagya a Tatara. Ani teraz z nej však gól nepramenil, ale českú defenzívu sme poriadne vytrápili.

37:26

Vhadzovanie v strednom pásme dopadlo v náš prospech. Snažíme sa o prechod pred bránku súpera a vytvoriť si aj následný tlak, z ktorého by pramenil náš druhý presný zásah v tomto stretnutí.

36:38

Uvidíme, čo nám teda zvyšné minúty prostrednej tretiny ponúknu. Žeby sa nám znova podarilo gólovo udrieť na konci tretiny?

35:43

Pomaly sa blíži záver druhej tretiny. Opäť sa striedajú zaujímavé momenty na oboch stranách, ale ani jedna z nich ďalším gólom nekončí.

34:56

Rýchle prečíslenie Slovenska, po ktorom vznikla pred bránkou súpera zaujímavá príležitosť pre Adama Lišku, ale jeho pokus Kovář pokryl.

34:31

Slovenský kapitán Andrej Sekera prevzal puk na svoju hokejku a tvrdo pálil od modrej čiary! Kovář mal zakrytý výhľad, ale predsa len sa mu podarilo vyraziť puk do bezpečia!

34:16

Jeřábek nahadzoval puk na slovenskú bránku, ale nikto z jeho spoluhráčov sa nedokázal presadiť úspešným tečom.

33:53

Slovensko v plnom počte.

33:43

Až tesne pred koncom presilovky nás Česko zavrelo pred našou bránkou. Opäť veľkou aktivitou hýril Chytil, ale ani v tomto prípade sa tretieho gólu nedočkal.

32:49

Stále sa bránime veľmi úspešne a súper sa len veľmi ťažko prebíja do útočného pásma. Potrebujeme však ešte ustáť aj zvyšok oslabenia.

32:03

Česko rozbieha svoju druhú presilovku v tomto zápase. V jej začiatku sme sa dokázali oslobodiť.

31:53

Vylúčenie v tíme Slovensko (Pánik – 2 min., podrazenie).

31:16

Česko od úvodného buly ukazuje, že je veľmi silné v protiútokoch. Musíme si tak dávať na podobné situácie pozor, prípadný tretí gól v našej sieti by už znamenal veľké komplikácie.

30:51

Veľa nechýbalo a na českej strane sa mohol oslavovať hattrick! Chytil sa prebojoval až pred Hudáčka, ktorý však ukázal výbornú robotu s hokejkou a tak znemožnil Chytilovi skórovať. Potom sa vo veľkej trme-vrme ešte o dorážky snažili Červený s Tomáškom, ale neúspešne!

30:19

Dostávame sa do druhej polovice prostrednej tretiny. Teraz sa nám darí držať súpera pod tlakom, ale druhého vyrovnávajúceho gólu sme sa ešte nedočkali.

29:42

Individuálne sa teraz snažil presadiť Krejčík, ale pred Hudáčka sa nedostal. Opäť veľmi dobrú robotu odviedla naša defenzíva.

29:15

Postupne už aj my dostávame súpera pod tlak. Nedarí sa nám však momentálne v koncovke a tak všetky nádejné situácie v prospech nášho tímu úspešné nie sú.

28:43

Potešiť sa potom mohli čiastočne aj domáci fanúšikovia. Tatar našiel presnou prihrávkou Nagyho, ale český brankár si pripisuje ďalší pohodlný zákrok.

28:10

Veľmi pekná kombinácia nášho súpera! Na jej konci sa ocitol Hanzl, ale v ťažšej pozícii nedokázal usmerniť puk do slovenskej bránky!

27:32

Opäť sme sa ocitli pod tlakom súpera, ale Hudáček v tomto prípade zasahovať nemusel. Výbornú robotu odviedla naša obrana.

26:19

Postupne sa však už znova striedajú útoky na oboch stranách. Uvidíme, kedy sa dočkáme ďalšieho presného zásahu, ideálne teda len v sieti súpera.

25:46

Teraz musíme čeliť veľkému tlaku zo strany nášho súpera. Tribúny sa však snažia pomôcť slovenským hokejistom ako to len ide.

25:04

Hudáček musel zasahovať, ale poradil si úspešne! Kubalík sa poľahky dostal pred našu bránku, ale slovenský brankár bol na mieste a tretí puk za svoj chrbát teraz nepustil!

24:34

Znova tak budeme musieť doťahovať náskok súpera. Pred nami je však ešte dostatok času a stať sa teda môže čokoľvek, my aj naďalej verme v kvalitný výkon z našej strany.

23:34

Česko dalo gól!

Hostia sa úspešne ubránili v oslabení a krátko na to sa znova dostávajú do vedenia o jeden gól! Česi sa rýchlo presunuli do nášho pásma, Tomáškovu strelu vyrazil Hudáček len pred seba a úspešnou dorážkou sa znova presadil FILIP CHYTIL – 1:2!
Asistencia: Dávid Tomášek.

22:32

Česko v plnom počte.

22:16

Česko sa teraz dokázalo udržať aj v oslabení v našom pásme, čím nazbieralo veľmi cenné sekundy. Naša presilovka sa pomaly končí.

21:33

Zámorská posila nášho výberu Richard Pánik takmer strelil aj náš druhý gól v tomto zápase! Počas presilovej hry si prebral puk, rozhodol sa pre individualný prechod a následne pre strelu k vzdialenejšej tyčke. Jeho pokus však Kovář zneškodnil!

20:42

Ihneď v úvode prostrednej tretiny hráme presilovku! Snažíme sa tak už usadiť v útočnom pásme a pokúsiť sa tak otočiť vývoj stretnutia vo svoj prospech.

20:32

Vylúčenie v tíme Česko (Polášek – 2 min., podrazenie).

20:10

Druhá tretina sa už naplno rozbehla. Budeme aj v nej svedkami ofenzívneho hokeja?

20:01

Začala sa druhá tretina.

Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa tak čoskoro začne!

Úvodná tretina federálneho derby už uplynula, videli sme v nej dva presné zásahy, po jednom na oboch stranách. Už od úvodného buly oba tímy ukázali, že chcú dnes hrať aktívne. V prvej minúte otvoril skóre stretnutia Chytil, keď dorazil Červeného strelu za Hudáčkov chrbát. Na ľade potom prebiehal vyrovnaný boj, šance boli na oboch stranách, ale na gól sme čakali až do záverečnej minúty. Nagy našiel presnou prihrávkou Pánika, ktorý aj faulovaný dokázal oklamať Kovářa a dostať puk do jeho bránky, čím vyrovnal na predbežných 1:1!

Druhá tretina sa začne približne o 18:52.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:21

Slovensko dalo gól!
Je vyrovnané! Krátko pred koncom prvej tretiny sa podarilo Slovensku vyrovnať po krásnej akcii. Rýchlo sme sa presunuli do útočného pásma, presnú prihrávku na svoju hokejku pred bránku súpera si prevzal RICHARD PÁNIK, ktorý najprv naznačil strelu, čím oklamal Kovářa a následne zasunul puk do odkrytej bránky – 1:1!
Asistencia: Ladislav Nagy.

19:01

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

18:19

Naše prvé oslabenie sme tak ustáli bez ujmy. Puk však má naďalej na svojich hokejkách náš súper, blíži sa samotný záver úvodnej tretiny.

18:09

Slovensko v plnom počte.

17:36

Už sa však Česko usadilo v našom pásme, Krejčíkova strela od modrej ale na Hudáčka neprešla.

17:09

Prvú polovicu nášho oslabenia sme však ustáli výborne a súpera sme do žiadnej šance nepustili.

16:19

Svoju prvú presilovku už rozbieha Česko. Majú teda ideálnu príležitosť na navýšenie svoji vedenia tesne pred prestávkou.

16:09

Vylúčenie v tíme Slovensko (Koch – 2 min., držanie).

15:48

Na pozore sa musel mať brankár Hudáček, ale pripisuje si úspešný zákrok. Ani on zatiaľ až tak veľa práce nemal, ale puk zo svojej sieti už loviť musel.

15:29

Hostia sa usadili v našom obrannom pásme a snažia sa nás zatvoriť čo to pôjde. Uvidíme, čo nám ponúkne zvyšok úvodnej tretiny, zatiaľ si Česi držia tesný náskok.

14:44

Česko v plnom počte.

14:39

Hrubá chyba Rosandiča nás takmer stála druhý inkasovaný gól! Náš obranca stratil zbytočne puk na konci našej presilovky a veľa nechýbalo, aby Česko viedlo o dva góly a o presný zásah sa znova mohol postarať Chytil!

14:16

Ťažko sa však opäť dostávame do útočnej tretiny. Už to teda vyzerá, že túto presilovku nevyužijeme, opäť si musíme pre puk za svoju vlastnú bránku.

13:21

Zatiaľ sa nám však v tejto presilovke nedarí. Česko dokonca zaútočilo aj vo vlastnom oslabení, ale sme už znova pri puku a snažíme sa o prechod pred bránku súpera.

12:54

Máme k dispozícii druhú presilovku. Ideálna príležitosť na vyrovnanie, zakričí si vypredaný štadión v Trenčíne gól?

12:44

Vylúčenie v tíme Česko (Tomášek – 2 min., hákovanie).

11:16

Znova sa hrá rýchly hokej hore-dole. Česko sa snaží navýšiť svoje tesné vedenie, my sa naopak snažíme o vyrovnávajúci gól. Do konca úvodnej tretiny ešte nejaký ten čas ostáva a tak sme zvedaví, čoho všetkého v nej ešte budeme svedkami.

10:46

Karta sa razom otočila. Česko nás dokázalo zavrieť v našom pásme a mali sme čo robiť, aby sme súpera dostatočne ubránili. Hanzl sa našťastie dostal do zlého uhla.

10:21

Prehupli sme sa do druhej polovice prvej tretiny. Znova máme možnosť sledovať útočnú aktivitu slovenskej reprezentácie, ale Kovář už dlhšiu dobu zasahovať nemusel.

09:43

Opäť sa snažíme naviazať na našu nedávnu útočnú aktivitu. Sme to práve my, kto musí doťahovať náskok súpera.

08:32

Teraz tu bol taký troška hluchší moment stretnutia, kedy sa nič zaujímavého nedialo. Česi aj naďalej vyhrávajú po góle Chytila z prvej minúty, ale na ľade prebieha vyrovnaný boj.

07:41

Svoju prvú presilovku sme teda nevyužili, ale jej prvú polovicu sme zahrali výborne, k dokonalosti však chýbal strelený gól. Verme však, že ho čoskoro v českej sieti aj uvidíme.

07:17

Česko v plnom počte.

06:46

Česko sa teraz dokázalo oslobodiť a nazbieralo tak cenné sekundičky. Naša presilovka sa pomaly končí, gól by sme si za tú aktivitu určite zaslúžili.

06:17

Celú jednu minútu sme držali súpera pred jeho bránkou. Zaujímavé strely išli z hokejok Tatara, Pánika aj Nagyho, ale ani jedna z nich sa však za Kovářov chrbát nedostala. Ale prvú polovicu presilovku sme hrali priam ukážkovo.

05:27

Slovensko rozbieha svoju prvú presilovku v tomto zápase! Môžme tak navýšiť našu ofenzívnu aktivitu a snáď sa dočkáme aj vyrovnávajúce­ho gólu.

05:17

Vylúčenie v tíme Česko (Moravčík – 2 min., držanie).

04:36

Nebezpečenstvo pred českou bránkou! Strela od modrej bola nepríjemne tečovaná a Kovář mal čo robiť, aby puk vyrazil do bezpečia. Momentálne prebieha veľký tlak Slovenska.

04:10

K puku sa dostal Ďaloga a kedže nemal komu moc prihrať, tak sa rozhodol pre strelu z uhla. Kovář si pripisuje pohodlný zákrok, ale ešte získavame buly v pásme súpera.

03:28

Aj naďalej sledujeme ofenzívny hokej z oboch strán. Pomáha tomu aj vynikajúca atmosféra, domáci fanúšikovia si pýtajú gól v českej sieti.

02:36

Tomáš Tatar svojimi pohybmi dostáva do varu celý štadión. Obrana súpera má čo robiť, aby včas odstavila od puku. Česi teda so psychickou výhodou prvého gólu, ale máme dostatok času, aby sme to celé zvrátili.

01:53

Česi sa po získaní puku púšťajú do rýchleho protiútoku. Darí sa nám ich však eliminovať, ale po Tatarovej šanci sme zatiaľ žiadny pokus na bránku súpera nevyslali.

01:29

Okamžite sa však snažíme o rýchlu odpoveď. Na dlhšiu dobu sme sa usadili v útočnom pásme, ale všetky naše strely boli zblokované do bezpečia.

00:51

Česko dalo gól!

Smolný začiatok pre slovenskú hokejovú reprezentáciu! Česi sa po zisku puku rýchlo presunuli do nášho pásma, Červený vystrelil smerom na našu bránku a jeho pokus Hudáček len vyrazil pred seba. FILIP CHYTIL sa potom dostal k jednoduchej dorážke a otvára skóre tohto stretnutia – 0:1! Celá situácia sa preverovala ešte na videu, ale gól bol uznaný správne.
Asistencia: Rudolf Červený.

00:26

Neskôr sa potom vhadzovalo pred Hudáčkom, ale buly vyhrali naši hokejisti a tak máme puk na svojich hokejkách. Od začiatku oba tímy naznačujú, že dnes chcú hrať aktívne.

00:07

Ihneď po buly sme sa presunuli pred bránku súpera a v našej prvej šanci sa ocitol Tomáš Tatar! Jeho strelu však brankár Kovář zneškodnil a Česko sa okamžite presúva do nášho obranného pásma.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

Dozneli štátne hymny oboch krajín, kedysi tóny hymny spoločného štátu. Od začiatku panuje vynikajúca atmosféra, snáď uvidíme aj podobné kvalitné hokejové predstavenie.

Oba reprezentačné výbery sú už nastúpené na ľadovej ploche, takže prvá tretina federálneho derby sa tak čoskoro začne! Prajem vám teda príjemný športový zážitok!

Prajem príjemný športový podvečer všetkým fanúšikom hokeja! Príprava Slovenska pred domácim šampionátom pokračuje dvojzápasom s Českom. Môžme sa teda tešiť na prestížne federálne derby pri parádnej diváckej kulise, ktorú by mal vytvoriť Štadión Pavla Demitru v Trenčíne. V našej zostave nájdeme už aj štyri posily z NHL a to Andreja Sekeru, Christiána Jaroša a v jednom útoku sa predstavia Tomáš Tatar a Richard Pánik. Do začiatku tohto prípravného stretnuttia už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte naštudovať obe zostavy a tesne pred úvodným buly sa znova prihlásime!

Úvodné zostavy:

Slovensko: Hudáček (Godla) – Sekera, Štajnoch, Fehérváry, Jaroš, Koch, Ďaloga, Rosandič, Grman – Tatar, Nagy, Pánik – Studenič , Sukeľ, Lantoši – Liška, Kytnár, Puliš – Luntner, Zigo, Buček

Česko: Kovář (Bartošák) – Polášek, Jeřábek, Jordán, Pavlík, Krejčík, Kundrátek, Moravčík, Sklenička – Zaťovič, Fořt, Sekáč – Červený, Chytil, Tomášek – Zohorna T., Zohorna R., Zohorna H. – Kubalík, Hanzl, Řepík – Rousek

Rozhodca: D. Konc st., Snášel – Tvrdoň, D. Konc ml., Beniač

Vítam všetkých priaznivcov hokeja pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia reprezentácie Slovenska a Česka. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 18:00!

Svetový šampionát v ľadovom hokeji na Slovensku už klope na dvere. Príprava reprezentačných mužstiev je teda v plnom prúde a postupne sa začínajú jednotlivé mužstvá formovať. Slovensko sa po sérii prípravných zápasov na ľade súpera už presúva domov, kde absolvuje zvyšnú časť prípravy.

Slovensko:
Do nášho reprezentačného kádra už pribudli aj očakávané posily zo zámoria. Spoločnú prípravu tak už absolvujú aj Tomáš Tatar, Richard Pánik, Andrej Sekera a Christian Jaroš. Do ďalšieho bloku prípravy sa potom zapoja Erik Černák a Marko Daňo. Dnes podľa dostupných informácii bol potvrdený aj príchod Martina Marinčina. Realizačný tím ešte bude sledovať aj ďalšiu situáciu v zámorí, či už v NHL, alebo aj v AHL. Takisto sa ešte hrajú aj niektoré európske súťaže.

V príprave sa nám však zatiaľ až tak nedarilo. Najprv sa zrodila domáce prehra so Švédskom 0:4, potom dve prehry v Nemecku (2:1 a 3:1). Potom sa už konečne zrodili aj víťazstvá, v Rakúsku sme vyhrali 5:1 a potom 2:1 po nájazdoch.

Česko:
Náš súper už takisto hlási prvé posily pred MS, ktoré sa zapoja do prípravy. Podľa najnovších informácii však v Trenčíne nenastúpia Radek Gudas a Jakub Voráček, ktorý nastúpia až na stretnutie v Nitre. Tréner Miloš Říha má zdravotné problémy a tak ho na striedačke zastúpi jeho asistent Robert Reichel. Česko je zatiaľ v príprave úspešné. Zdolalo takisto dvakrát Rakúsko, najprv 3:1 a potom 5:4 po nájazdoch. Následne si zhodne 5:4 poradilo aj s Nemeckom a tak zatiaľ Česko v príprave trpkosť prehry neokúsilo.

Podľa vypísaných kurzov toto stretnutie nemá jasného favorita, len miernym je Česko. Predsa len sa jedná o prípravu a tak sa môže zrodiť akýkoľvek výsledok. V našom prípade to platí obzvlášť, pretože je to prestížne federálne derby! Sledujte teda náš online prenos.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

Slovensko

Slovensko

  • Hudáček (Godla)
  • Sekera
  • Štajnoch
  • Fehérváry
  • Jaroš
  • Koch
  • Ďaloga
  • Rosandič
  • Grman
  • Tatar
  • Nagy
  • Pánik
  • Studenič
  • Sukeľ
  • Lantoši
  • Liška
  • Kytnár
  • Puliš
  • Luntner
  • Zigo
  • Buček
Česko

Česko

  • Kovář (Bartošák)
  • Polášek
  • Jeřábek
  • Jordán
  • Pavlík
  • Krejčík
  • Kundrátek
  • Moravčík
  • Sklenička
  • Zaťovič
  • Fořt
  • Sekáč
  • Červený
  • Chytil
  • Tomášek
  • Zohorna T.
  • Zohorna R.
  • Zohorna H.
  • Kubalík
  • Hanzl
  • Řepík
  • Rousek