Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Kaufland Cup

07.02.2019 o 18:00

Slovensko
2 : 1
(0:0, 0:1, 1:0 - 0:0)
Bielorusko
Naposledy zmenené pred 5 rokmi
obnoviť
Filter

V samostatných nájazdoch sa lepšie darilo Slovensku, keď sa dokázali gólovo presadiť Michal Chovan a Libor Hudáček. Bielorusi Košarišťana neprekonali a tak Slovensko vyhráva nad Bieloruskom 2:1 po samostatných nájazdoch. Najbližšie sa predstaví naša reprezentácia v sobotu, keď o 16:00 vyzve ruské béčko.

To je už z mojej strany všetko, ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj.

Koniec zápasu.

2:0

V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Slovensko. Autorom víťazného gólu je LIBOR HUDÁČEK.

2:0

L. HUDÁČEK premieňa.

1:0

Belevich nepremieňa.

1:0

Puliš nepremieňa.

1:0

Vorobei nepremieňa.

1:0

Mi. CHOVAN premieňa.

0:0

Karaban nepremieňa.

0:0

Kytnár nepremieňa.

0:0

Remezov nepremieňa.

0:0

Samostatné nájazdy začínajú.

Predĺženie ponúklo veľa zaujímavých momentov. Najbližšie k víťazstvu malo Bielorusko, ale dvakrát nás zachránila konštrukcia bránky. O osude tohto stretnutia tak budú musieť rozhodnúť samostatné nájazdy.

65:00

Predĺženie sa skončilo.

64:32

Libor Hudáček sa po návrate na ľadovú plochu ihneď zapája do útoku. Jeho tvrdú strelu však bieloruský brankár vyráža do bezpečia.

64:01

Minúta do konca predĺženia.

63:47

Slovensko hrá v plnom počte.

63:10

Košarišťan mal teraz plné ruky a nohy práce. Tieto chvíle predĺženia jednoznačne patria nášmu súperovi, ktorý hrá skrátenú presilovku.

62:49

Bielorusko hrá v plnom počte.

62:38

Kisly sa dostal do veľkej šance, ale opäť nás zachránila konštrukcia bránky! Obrovské šťastie na našej strane, Bielorusko už mohlo dvakrát toto predĺženie rozhodnúť.

62:13

Konštrukcia bránky teraz zachránila Slovensko po rýchlom protiútoku súpera!

61:47

Sily na ľadovej ploche sa však vyrovnali. Opäť tak sledujeme hru tri na tri, potom by mala nasledovať skrátená presilovka Bieloruska.

61:37

Vylúčenie v tíme Slovensko (Hudáček – 2 min., držanie hokejky).

61:00

Slovensko hrá presilovku! Je tu teda formát štyria na troch, uvidíme, či sa nám ju podarí využiť a tak rozhodnúť toto celé stretnutie.

60:49

Vylúčenie v tíme Bielorusko (Malyavko – 2 min., sekanie).

60:49

Špirko bol veľmi nepríjemne faulovaný a ostáva ležať na ľadovej ploche. Snáď to nebude nič vážne a Rasťo sa dá čo najskôr do poriadku. Do šatne mu však museli pomáhať a to nevyzerá veru najlepšie.

60:39

Ďalšie zakončenie smerom na bieloruskú bránku, ale puk končí len na zadnom mantinely. Opäť sa však snažíme o ďalší prechod do útočného pásma.

60:28

Slovensko pokračuje vo svojej aktivite. Bielorusko sa zatiaľ v predĺžení len bráni, gól v jeho sieti už visí na vlásku.

60:10

A mohlo byť hneď rozhodnuté! Lantoši našiel presnou prihrávkou Sukeľa, ktorý sa následne ocitol sám pred brankárom súpera, ale prekonať sa mu ho nepodarilo.

60:01

Začalo sa predĺženie.

Predĺženie sa čoskoro začne, uvidíme formát traja proti trom.

Tretia tretina patrila jednoznačne nášmu tímu, ale gólová smola sa na nás poriadne lepila. Napokon sme to celé zlomili až v závere tretej tretiny, keď sa o vyrovnávajúci gól postaral Puliš. Po tomto góle sme dostali súpera pod veľký tlak a verme, že naň v predĺžení nadviažeme.

60:00

Tretia tretina sa skončila.

59:49

Milan Kytnár sa úspešne presunul pred bieloruského brankára, ale po prihrávke nedokázal presne zakončiť vo veľkej šanci!

59:31

Bielorusi majú v závere tretej tretiny veľké problémy s bránením. Neustále sa tlačíme do súperovho pásma a každá jedna strela je veľmi nebezpečná.

58:49

Po tom vyrovnávajúcom góle sme ešte vystupňovali našu aktivitu, snažíme sa toto stretnutie rozhodnúť ešte v riadnom hracom čase.

58:01

Boli ohlásené posledné dve minúty druhej tretiny.

57:51

Slovensko dalo gól!
Je vyrovnané! Tak konečne nám to tam padlo a zrejme tento zápas poputuje do predĺženia. Výbornú robotu urobil Martin Chovan, ktorý posunul puk na Libora Hudáčka, ktorý oklamal obranu súpera, presnou prihrávkou našiel RADOVANA PULIŠA a ten presne umiestnenou strelou prekonáva bieloruského brankára – 1:1!
Asistencia: Libor Hudáček, Michal Chovan.

57:05

Paulovič rýchlo nakorčuloval pred bieloruskú bránku, ale jeho zakončenie nebolo tak dôrazné, ale aby Milchakov prekvapilo.

56:22

Teraz sa nám však nedarí v prechode do útočného pásma. Uvidíme, či sa nám podarí ešte niečo vymyslieť, z čoho by sme mohli streliť vyrovnávajúci gól.

55:14

K puku sa dostal Libor Hudáček, ale jeho zakončenie smerovalo len nad bránku Bieloruska. Čas na vyrovnanie pre našu reprezentáciu sa kráti.

54:48

Čoraz viac sa už tlačíme pred bránku súpera. Dnes nám však zrejme nie je dopriate streliť gól.

54:08

Stále vie však hroziť aj náš dnešný súper a tak si musíme dávať pozor v zadných radoch. Prípadný druhý gól v našej sieti by už znamenal veľké problémy.

53:46

Ofsajd, v ktorom sa ocitol Sukeľ. Hra sa tak presúva do stredného pásma, čo Bielorusku vyhovuje.

53:24

Po buly v útočnom pásme okamžite pálil na bránku súpera Špirko, ale mieril tesne vedľa. Pomaly sa začína čas krátiť, Slovensko stále prehráva s Bieloruskom 0:1!

52:09

Paulovič to zobral na seba, keď skúsil individuálny prienik. Napokon sa dostal až k zakončeniu na bránku súpera, ale mieril len do miest, kde stál pripravený brankár Bieloruska.

51:46

Bielorusko hrá v plnom počte.

51:10

Čajkovský nahadzoval puk pred bránku súpera, ale opäť tam nikto nestál na úspešný teč. Táto naša presilovka sa už začína krátiť.

50:46

Prvá polovica tejto presilovky však nič zaujímavého neponúkla, súper si stále drží svoj tesný náskok.

49:56

V ideálnom čase tu je presilovka pre naše farby. Slovensko sa ihneď usadilo v útočnom pásme, podarí sa nám aj skórovať?

49:46

Vylúčenie v tíme Bielorusko (Bokun – 2 min., držanie).

48:31

Milchakov po dlhšej dobe musel zasahovať. Tlak Slovenska pomaly narastá, ale gól stále neprichádza.

48:10

Puk je momentálne na našich hokejkách, ale máme čoraz väčšie problémy s prechodom do útočného pásma. Času je ešte pomerne dosť, ale chcelo by to čo najskôr vyrovnať.

47:30

Slovensko sa usadilo v útočnom pásme, Feherváry nebezpečne nahadzoval puk na súperovu bránku, ale nikto z jeho spoluhráčov ho nedokázal úspešne tečovať.

46:40

Reklamná prestávka.

46:12

Kogalev sa z ničoho nič dostával do šance, ale nedokázal našťastie presne zakončiť. Získavame puk na svoje hokejky a už sa pokúšame o prechod do útočného pásma.

45:49

Práve prechod do útočného pásma je teraz z našej strany veľmi nevydarený. Už by to chcelo streliť vyrovnávajúci gól, aby sme boli čo najskôr späť v hre o víťazstvo v tomto zápase.

45:10

Dávid Bondra sa snažil vyviesť puk do útočného pásma, ale ihneď čelil bieloruskej defenzíve a tak puk končí na hokejkách súpera.

44:53

Bielorusko hrá v plnom počte.

43:55

Nádejná pozícia pre Pauloviča! Pekná kombinácia našich pred bránkou súpera, puk sa dostal na spomínaného Pauloviča, ale Milchakov sa stihol včas presunúť a tak aj zasiahnuť.

43:28

Bielorusko sa však dokázalo pomerne rýchlo oslobodiť a tak si musíme pre puk za svoju bránku.

43:05

Slovensko hrá svoju druhú presilovku v tomto zápase. Ideálna šanca na vyrovnanie, podarí sa nám to?

42:53

Vylúčenie v tíme Bielorusko (Kryskin – 2 min., držanie).

42:40

Útočné výpady sa teraz striedajú na oboch stranách. Bielorusko sa však nemá kam ponáhľať, stále vyhráva najtesnejším rozdielom.

42:08

Na malú chvíľu sme sa usadili v súperovom pásme, puk na bieloruskú bránku nahadzoval Špirko, ale nepodarilo sa nám nič zaujímavého z toho vyťažiť.

41:23

Slovensko hrá v plnom počte.

41:10

A dokázali sme aj pohroziť pred bránkou súpera po jeho chybnej rozohrávke. Ani nám sa však nepodarilo zakončiť, ale nazbierali sme aspoň cenné sekundy v súperovom pásme.

40:51

Až teraz sa Bielorusko dostalo do nášho pásma, ale k strele to už nevidelo a slovensko vyváža puk do bezpečia.

40:10

Posledná tretia tretina sa už naplno rozbehla, buly v prospech Bieloruska. Náš súper ešte bude dohrávať presilovku o jedného hráča.

40:01

Začala sa tretia tretina.

Oba reprezentačné výbery sú už späť na ľadovej ploche, posledná tretia tretina sa tak čoskoro začne!

Prostredná tretina tohto stretnutia sa už skončila. Čo sa týka diania na ľadovej ploche, tak určite patrila nášmu tímu, ktorý hral veľmi aktívne a mali sme aj viacej príležitostí na strele gólu. Na šance sa však nehrá, ale na presné zásahy a ten dosiahlo práve Bielorusko krátko pred koncom druhej tretiny z hokejky Stefanovicha. Slovensko tak prehráva po dvoch tretinách s Bieloruskom 0:1, pred nami je však ešte celá tretia tretina, ktorá sa začne približne o 19:40.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:33

Bielorusi získavajú v závere druhej tretiny svoju prvú presilovku v tomto zápase. Budeme sa tak musieť ešte brániť, aby sa ten gólový rozdiel nenavýšil.

39:23

Vylúčenie v tíme Slovensko (Koch – 2 min., držanie).

39:01

Prebieha posledná minúta druhej tretiny!

38:19

Nedarí sa nám však získať puk na svoje hokejky. Zrejme tak Bielorusi pôjdu do tretej tretiny s tesným náskokom.

37:29

Nepríjemný moment pre našu reprezentáciu, ktorá hrá jednoznačne aktívnejšie. Tie nevyužité situácie nás tak môžu mrzieť, ale stále je tu priestor vyrovnať ešte v druhej tretine.

36:54

Bielorusko dalo gól!
Nedokázali sme využiť svoje veľké príležitosti a tak prichádza trest! Bielorusi sa dostali do prečíslenia, pred našou bránkou si prebral presnú prihrávku MIKHAIL STEFANOVICH, ktorý na dvakrát presne zakončil a dostáva tak svoj tím do vedenia o jeden gól – 0:1!

36:01

Zakázané uvoľnenie Bieloruska. Súper sa pod tlakom dokázal oslobodiť len takto, pomaly sa blíži záver druhej tretiny a stále teda čakáme na otvárací zásah tohto stretnutia.

35:41

Liška vybojoval puk za bránkou súpera, následne ho prihrával na Sukeľa, ale ten nedokázal strelou z prvej presne zakončiť.

35:09

Ani teraz to tam nepadlo! Prečíslene štyria na dvoch sme nedokázali zakončiť presne, keď Lantoši našiel presnou prihrávkou Špirka, ale tomu nešťastne skĺzol puk po čepeli a tak nezakončil najlepšie!

34:14

O niečo neskôr sa vhadzovalo v našom pásme. Buly sa nám však podarilo vyhrať a tak opäť môžme vyraziť do útoku. Už by to naozaj chcelo gól v bieloruskej si­eti.

33:41

Rýchly prechod Slovenska do útočného pásma, následne vzniklo prečíslenie a otvorený priestor pred bránkou súpera! Snažil sa toho využiť Puliš, ale v rozhodujúcej chvíli nemieril presne.

32:15

Výborná robota od Feherváryho, ktorý išiel pred bránku súpera pri streleckom pokuse Pauloviča, ale presným zákrokom sa prezentuje brankára Bieloruska.

31:54

Už sa pokračuje v hre ďalej, Slovensko získava puk. Musíme sa však prebojovať do útočného pásma z našej tretiny.

31:33

Tak toto je veľmi nepríjemný moment! Lamper ukázal veľkú bojovnosť pred bránkou súpera, ale súperom bol zrazený a padol veľmi nebezpečne tvárou do konštrukcie bránky. Slovenský reprezentant odchádza do šatne a verme, že to nič vážne nebude.

30:21

Veľký dôraz Špirka pred bránkou súpera, slovenský reprezentant aj stihol zakončiť, ale len do miest, kde stál pripravený bieloruský brankár.

29:48

Znova však vidíme nepresnosti na oboch stranách. To určite kazí dojem z hry, pretože sledujeme hokej, ktorý má veľmi rýchly spád.

29:10

Rýchly prechod Slovenska do útočného pásma, ale Buček sa ocitol v ofsajde. Vhadzovať sa teda bude v strednom pásme, opäť sa prejavuje naša väčšia aktivita.

28:56

Po dlhšej dobe teraz musel zasahovať aj brankár Košarišťan, ale s ľahkým zákrokom nemohol mať žiadne problémy. Bielorusi však ešte získavajú buly v našom pásme.

28:43

Momentálne je pri puku Bielorusko, ktoré sa snaží o prechod do útočného pásma, ale nedarí sa mu to. Okamžite tak napádame súperovu rozohrávku, aby sme znova mohli pokračovať v nedávnom tlaku.

28:05

Reklamná prestávka.

27:40

Ale teraz sa Bielorusi už z tlaku dostali a okamžite sa pustili do útoku. Naša obrana nechala voľného Demkova, ale ten z prvej nezakončil presne. Musíme si však na podobné situácie dávať pozor.

26:34

Súper sa teraz dokázal oslobodiť len za cenu zakázaného uvoľnenia. Svoj pobyt v útočnom pásme tak ešte budeme môcť predĺžiť, ale chce to z toho vyťažiť viacej.

25:41

Bielorusko pod veľkým tlakom, ale koncovka nášho výberu sa nezlepšuje. Vidíme však viacej zaujímavých príležitostí, strelený gól by nám určite dosť pomohol.

25:10

Stále sa nám darí držať sa v útočnej tretine, ale vysoké napádanie súpera nám nedáva dostatok priestoru na manévrovanie s pukom.

24:48

Opäť veľký závar pred bieloruskou bránkou! Ešte sme dokázali vyťažiť z toho presilovkového tlaku, ale ani v tomto prípade sa puk do siete nedostal. Bielorusi sú však teraz v jednom ohni.

24:36

Bielorusko hrá v plnom počte.

23:57

Veľká šanca pre Slovensko! Michal Chovan pálil z prvej v dobrej pozícii, ale puk len tesne míňa priestor troch žrdí! Bielorusko malo teraz aj poriadny kus šťastia.

23:36

Prvá polovica tejto presilovky je už minulosťou, zatiaľ sa držíme v útočnej tretine, ale nedarí sa nám presnejšie zakončiť.

22:46

Máme tu prvú presilovku v tomto zápase, ktorú pre naše farby vybojoval Dávid Bondra. Ako prvý v nej zakončoval Špirko, ale nemieril presne.

22:36

Vylúčenie v tíme Bielorusko (Belevich – 2 min., podrazenie).

22:31

Slovensko sa usadilo v útočnom pásme, ale zatiaľ sa nám nepodarilo presnou strelou ohroziť brankára súpera. Druhá tretina sa však rozbehla vo veľkom tempe.

21:39

V krátkom slede musel slovenský brankár znova zasahovať. Budeme sa tak musieť ešte brániť v našom pásme, buly po ľavici Košarišťana.

21:10

Teraz však vzniklo prečíslenie na druhej strane, po ktorom zakončoval Kisly, ale tiesnený Rosandičom zakončoval len do brankára Košarišťana.

20:29

Začíname prostrednú tretinu veľmi aktívne, okamžite sme sa usadili v útočnom pásme a snažíme sa zamestnávať brankára Bieloruska.

20:10

Druhá tretina tohto prípravného zápasu sa už naplno rozbehla, buly v prospech slovenského tímu.

20:01

Začala sa druhá tretina.

Oba reprezentačné výbery sú späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa tak čoskoro začne!

V úvodnej tretine sme presný zásah napokon nevideli. Pár zaujímavých momentov bolo na oboch stranách, ale našej reprezentácii sa nedarilo presnejšie zakončiť a Bielorusi si zas vylámali zuby na brankárovi Košarišťanovi. Na úvodný zásah toho stretnutia si tak budeme musieť počkať do druhej tretiny, ktorá sa začne približne o 18:46.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:01

Prebieha posledná minúta prvej tretiny!

18:22

Zmeniť sa to snažil Špirko! Výbornú robotu odviedol útočník Zvolena, ktorý oklamal obrancov súpera a následne pred bránkou aj zakončoval, škoda len, že to nebolo presnejšie.

17:10

Trocha nepresností na oboch stranách. Zatiaľ to teda vyzerá, že sa presného zásahu v prvom dejstve nedočkáme, ale nechajme sa teda ešte prekvapiť.

16:49

Aj naďalej je pri puku Slovensko, dostávame súpera pod tlak, ale nedarí sa nám presne zakončiť. Pomaly sa blíži záver prvej tretiny.

16:28

Ani súper však teraz nič zaujímavého vymyslieť nedokázal, opäť sa tak snažíme o prechod do útočného pásma. Súper nám to však znova poriadne znepríjemňuje.

15:48

Krátku dobu sme kombinovali v útočnej tretine, ale koncovka nám stále nevychádza podľa predstáv. Budeme musieť na nej ešte poriadne popracovať.

15:08

Výborná robota od Sersena, ktorý sa z pozície obrancu natlačil až pred bieloruskú bránku, ale tiesnený už presnejšie zakončiť nedokázal. Získavame však ešte buly v útočnom pásme.

14:49

Po dlhšej dobe sme aj my dokázali zavrieť súpera v jeho pásme, ale k strele sme sa už nedostali. Opäť sa začína hra prelievať z jednej strany na druhú, bez častého prerušovania.

14:06

Bielorusko nás teraz zavrelo v našom obrannom pásme a opäť sa musel mať na pozore brankár Košarišťan. Ten sa veru na nedostatok práce teraz sťažovať nemôže.

13:36

Demkov zľahka nahadzoval puk na našu bránku, ale Košarišťan radšej hru prerušil. Nasleduje reklamná prestávka.

13:06

Ale pozor si teraz musel dať aj brankár Slovenska! Prečíslenie vzniklo aj na druhej strane, presnú prihrávku na hokejku dostal Parfeyevets, ale jeho pokus z prvej Košarišťan úspešne vyráža do bezpečia!

12:27

Sukeľ krásne oklamal obrancov súpera, následne už zakončoval na bránku súpera, ale puk sa medzi tri žrde nevošiel, Bielorusi mal aj kus šťastia, bol by to veľmi pekný gól!

12:05

Ďalšie prečíslenie našej reprezentácie, dobrú prácu ukázal pri napádaní súpera Lantoši, ale pred bránkou súpera sme znova presne zakončiť nedokázali.

11:27

Ešte trval menší nápor slovenskej reprezentácie, ale ani v tomto prípade sme nič zaujímavého vyprodukovať nedokázali. Aktivita je však čoraz viac na našich hokejkách.

11:10

Pekne teraz zapracovala naša štvrtá formácia pred bránkou súpera. Libor Hudáček našiel presnou prihrávkou Bučeka, ale druhý menovaný už nedokázal presnejšie zakončiť.

10:27

Je tu menší nápor súpera, ktorý sme vyriešili len zakázaným uvoľnením. Budeme sa tak musieť ešte brániť v našom obrannom pásme.

10:10

Vzniklo však prečíslenie Bieloruska, po ktorom zakončoval veľmi dobre Litvinov, ale Košarišťan predviedol ďalší istý zákrok a hra je tak prerušená. Buly v našom obrannom pásme.

09:48

Teraz sme Bielorusov zavreli v ich obrannom pásme, ale nepodarilo sa nám už presne zakončiť. Stále však ostávame pri puku, ale musíme sa vrátiť späť do útočného pásma.

09:18

Momentálne je väčšia aktivita na našej strane, ale stále čelíme pevnej defenzíve súpera. Chcelo by to už po dlhšej dobe opäť nejakú zaujímavú príležitosť.

08:43

Pekný rýchly útočný výpad Slovenska. Martin Chovan potiahol puk až do súperovho pásma, následne našiel presnou prihrávkou Dávida Bondru, ktorého zakončenie úspešne kryje Milchakov.

08:26

Chybujú teraz v rozohrávke aj Bielorusi, ktorí sa previnili zakázaným uvoľnením a tak sa opäť dostávame do útočného pásma.

08:10

Sersen pekne nahazdoval puk na bieloruskú bránku, tečovať sa ho snažil Lantoši, ale nepodarilo sa mu to a Milchakov úspešným zákrokom hru prerušuje. Slovensko ešte získava buly v útočnom pásme.

07:14

Hra sa nám vyrovnáva na oboch stranách, začínajú pribúdať aj zaujímavejšie momenty. Milchakov v bránke Bieloruska však dlhšie zasahovať nemusel, súper dobre blokuje všetky naše strelecké pokusy.

06:48

Nebezpečenstvo pred našou bránkou! Obrana opäť rozohrala puk veľmi zle a jeden z Bielorusov sa natlačil pred Košarišťana, nepodarilo sa mu však našťastie presne zakončiť!

06:10

Slovenský brankár teraz musel v krátkom slede zasahovať hneď dvakrát. Bielorusi nás teraz zavreli v našom pásme a tak čelíme náporu súpera.

05:46

Čerešňák teraz chyboval v obrane, keď riskantne rozohral puk a ten skončil na hokejke Demkova. Jeho strela z prvej však nenarobila Košarišťanovi žiadne problémy, Bielorusko však získava buly v útočnom pásme.

05:21

Konečne sa nám podarilo usadiť v útočnom pásme, ale súper dobre bráni priestor pred bránkou a tak sme už dlhšiu dobu nevideli žiadne zakončenie.

04:44

Ďalšie zakázané uvoľnenie. Nedarí sa nám teraz v prechode do útočného pásma, aj keď aktivita stále pretrváva na našej strane.

04:10

Je tu zakázané uvoľnenie z našej strany, keď sa o rýchlu rozohrávku smerom dopredu snažil Dávid Bondra, ale nevyšlo mu to a tak sa hra sťahuje pred brankára Košarišťana.

03:19

Pri puku je momentálne naša reprezentácia, ktorá sa snaží o prechod do útočného pásma. Okamžite však čelíme vysokému napádaniu zo strany súpera.

02:28

Momentálne má hra veľmi rýchly spád, striedajú sa útočné výpady na oboch stranách, ale zatiaľ sa ani jednému celku nedarí v presnej koncovke.

01:49

Aktivita Slovenska pokračuje ďalej, k ďalšiemu zakončeniu sa dostal Líška, ale jeho pokus kryje bieloruský brankár. Získavame tak ešte buly v útočnom pásme.

01:10

Prvá väčšia šanca tohto stretnutia a mala ju naša reprezentácia! Čerešňák získal puk a vzniklo prečíslenia troch proti dvom, k strele sa následne dostal Paulovič, ale pred bránkou súpera nedokázal zakončiť presne!

00:25

Bielorusi sa okamžite nasťahovali do nášho obranného pásma, ale boli sme svedkami len nepresného zakončenia, ktoré skončilo na zadnom mantinely.

00:10

Prvá tretina tohto stretnutia sa už naplno rozbehla, buly v prospech nášho súpera.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

Oba reprezentačné výbery sú už nastúpené na ľadovej ploche, vypočujeme si štátne hymny a stretnutie sa už môže začať. Prajem príjemný športový zážitok!

Prajem príjemný hokejový podvečer! Slovenskú hokejovú reprezentáciu čaká posledný prípravný turnaj pred domácim svetovým šampionátom, po ňom budú už nasledovať prípravné stretnutia. Od štvrtka do soboty sa v Aréne Ondreja Nepelu uskutoční Kaufland Cup, ktorého súčasťou budú okrem našej reprezentácie aj Bielorusko a béčko Ruska. Otváracie stretnutie tohto podujatia sa uskutoční medzi Slovenskom a Bieloruskom. Favoritom by mala byť naša reprezentácia, ale rozhodovať sa samozrejme bude na ľadovej ploche. Zostavy oboch celkov sú už známe a zverejnené, môžte si ich prezrieť. Stretnutie z pozície rozhodcov povedú páni Peter Stano, Miroslav Štefik – Jozef Tvrdoň, Lukáš Kacej – Martin Chudaba. O pár desiatok minút už bude vhodené úvodné buly, tesne pred začiatkom stretnutia sa opäť prihlásime.

Úvodné zostavy:

Slovensko: Košarišťan (Konrád) – Sersen, Ma. Chovan, Čerešňák, Fehérváry, Rosandič, Koch, Štajnoch, Čajkovský – D. Bondra, Špirko, Lantoši – Mi. Chovan, Sukeľ, Paulovič – Liška, Kytnár, Lamper – Puliš, L. Hudáček, Buček

Bielorusko: Milchakov (Karnaukhov) – Antonov, Vorobei, Khoromando, Kryskin, Yevenko, Korobov, Bokun, Znakharenko – Parfeyevets, Drozd, Stefanovich – Demkov, Remezov, Kisly – A. Malyavko, Belevich, S. Malyavko – Litvinov, Karaban, Kogalev

Rozhodca: Peter Stano, Miroslav Štefik – Jozef Tvrdoň, Lukáš Kacej – Martin Chudaba

Vítam všetkých priaznivcov hokeja pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia reprezentácie Slovenska a Bieloruska. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 18:00.

MS v hokeji, ktoré sa uskutočnia na Slovensku sa pomaličky blížia a tak opäť pokračuje príprava reprezentačných výberov. Ďalšou reprezentačnou akciou pre Slovensko bude domáci Kaufland Cup, ktorého sa ešte zúčastnia Bielorusko a béčko Ruska.

Program Kaufland Cupu:
štvrtok 7. februára o 18.00 h SLOVENSKO – Bielorusko
piatok 8. februára o 18.00 h Rusko – Bielorusko
sobota 9. februára o 16.00 h SLOVENSKO – Olympijský tím Rusko

Naposledy sa naša reprezentácia predstavila na Arosa Challenge vo Švajčiarsku ešte v minulom kalendárnom roku. Najprv sme podľahli béčku Ruska 1:2, ale následne sme zdolali vysokým rozdielom Rakúsko 6:1. V domácom prostredí nás tak čaká ďalšia previerka, v tomto zápase s Bieloruskom by sme mali byť favoritom. Uvidíme, ako to napokon celé dopadne.

Nominácia Slovenska na na Kaufland Cup:
Brankári: Andrej KOŠARIŠŤAN (HC Nové Zámky, štarty v reprezentáci­i/góly: 2/0), Branislav KONRÁD (HC Olomouc, ČR, 20/0)

Obrancovia: Michal ČAJKOVSKÝ (Dinamo Moskva, Rus./KHL, 46/5), Peter ČEREŠŇÁK (HC Škoda Plzeň, ČR, 71/8), , Martin FEHÉRVÁRY (HV 71, Švéd., 16/1), Martin CHOVAN (HC 07 Detva, 5/1), Martin ŠTAJNOCH (EC Red Bull Salzburg, Rak., 20/0), Mislav ROSANDIČ (Mountfield HK, ČR, 9/0), Michal SERSEN (Slovan Bratislava, KHL, 112/9), Patrik KOCH (HC Košice, 2/0)

Útočníci: Samuel BUČEK (HK Nitra, 2/1), Libor HUDÁČEK (Bílí Tygři Liberec, ČR, 92/20), Michal CHOVAN (HKM Zvolen, 6/1), Milan KYTNÁR (HKM Zvolen, 11/0), Patrik LAMPER (Slovan Bratislava, KHL, 10/2), Róbert LANTOŠI (HK Nitra, 5/0), Adam LIŠKA (Slovan Bratislava, KHL, 0/0), Matej PAULOVIČ (Mountfield HK, ČR) 16/2, Radovan PULIŠ (HC 07 Detva, 8/2), Matúš SUKEĽ (Slovan Bratislava, KHL, 12/0), Rastislav ŠPIRKO (HKM Zvolen, 40/4), Dávid BONDRA (HK Poprad, 19/4)

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

Slovensko

Slovensko

  • Košarišťan (Konrád)
  • Sersen
  • Ma. Chovan
  • Čerešňák
  • Fehérváry
  • Rosandič
  • Koch
  • Štajnoch
  • Čajkovský
  • D. Bondra
  • Špirko
  • Lantoši
  • Mi. Chovan
  • Sukeľ
  • Paulovič
  • Liška
  • Kytnár
  • Lamper
  • Puliš
  • L. Hudáček
  • Buček
Bielorusko

Bielorusko

  • Milchakov (Karnaukhov)
  • Antonov
  • Vorobei
  • Khoromando
  • Kryskin
  • Yevenko
  • Korobov
  • Bokun
  • Znakharenko
  • Parfeyevets
  • Drozd
  • Stefanovich
  • Demkov
  • Remezov
  • Kisly
  • A. Malyavko
  • Belevich
  • S. Malyavko
  • Litvinov
  • Karaban
  • Kogalev