Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ohlasy: Slováci nehrali zle, chlácholia Česi. Dostali knokaut, píšu Švajčiari

Prečítajte si, ako reagovali zahraničné médiá na prehru Slovenska v treťom vystúpení na majstrovstvách sveta proti Kanade.

16.05.2022 18:46
Adam Húska Foto: ,
Na snímke brankár Adam Húska (Slovensko) po piatom inkasovanom góle v zápase základnej A - skupiny Slovensko - Kanada.
debata

iDnes.cz (ČR): Sympatický výkon, chabá produktivita. Slováci s Kanadou jasne prehrali. Napriek sympatickému výkonu podľahli Slováci súperovi vysoko 1:5 a pripísali si druhú prehru na šampionáte.

iSport.cz (ČR): Dva vlastné góly, nevyužité tutovky. Slovensko s Kanadou padlo 1:5, ale výsledok mätie. Slováci dokázali favorita turnaja v niektorých momentoch prevýšiť, hrali dobre. A pozitívom je aj premiéra iba 17-ročného útočníka Adama Sýkoru.

tsn.ca (Kan.): Kanada prevýšila Slovensko a zvíťazila 5:1. Svoju bilanciu na majstrovstvá sveta vo Fínsku vylepšuje na 3 víťazstvá 0 prehier.

rsi.ch (Švaj.) Kanada knokautuje aj Slovensko. Tím z krajiny javorového listu naťahuje sériu víťazstiev a dosiahol tretí úspech na týchto MS. Po vyrovnanej prvej tretine zlomila Kanada v ďalšom priebehu odpor súpera.

Zápas Slovenska s Kanadou Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Juraj Slafkovský takto ohrozoval kanadského...

IIHF: Hra sa prelievala z jednej strany na druhú, strieľalo sa odvšadiaľ, tímy išli naplno. Brankári si pripísali veľa zákrokov. Kanada nakoniec zdolala Slovensko 5:1 v jednom z najlepších zápasov doterajšieho priebehu MS.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #slovenská hokejová reprezentácia #MS v hokeji 2022