Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Útočník Tatar pred prvým zápasom na MS: Som sklamaný z ľadu

Slovenskí hokejisti absolvovali prvý tréning na šampionáte. Zajtra vstúpia do turnaja zápasom proti Francúzsku.

12.05.2022 14:16
SR Fínsko MS2022 Hokej tréning BAX Foto: ,
Tomáš Tatar sa rozpráva s novinármi.
debata (1)

Slováci trénovali na hlavnej ploche od 13.00 h miestneho času, ihneď po nich vybehli na ľad ich piatkoví súperi z Francúzska.

„Prvý tréning je vždy chaotický aj vzhľadom na to, že sa dáva organizačne veľa vecí dokopy. Som sklamaný z ľadu, ale nechcem hovoriť predčasne, lebo ľad toho zažil dnes veľa, takže verím, že to bude lepšie,“ uviedol Tatar.

slafko dres Čítajte viac Slafkovský má nový klub! Podľa expertov je to istota

Priznal však, že hráči tam nie sú od toho, aby hodnotili úroveň zimných štadiónov, ale prišli hrať hokej. Proti Francúzsku Slováci uspeli v poslednom prípravnom zápase pred MS 2:0.

„Dá sa z tohto zápasu odraziť, osvojili sme si v ňom veľa prvkov. Ale bude to ťažké, korčuľovať vie každý. Čakáme ťažký zápas, ale chceme do turnaja vstúpiť dobre. Ja dúfam, že sa nám to podarí,“ skonštatoval Tatar.

Prvý tréning Slovenska na šampionáte vo Fínsku Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Na snímke uprostred tréner Craig Ramsay, vpravo...

Tridsaťjedenročný krídelník sa v príprave objavoval v útoku spolu s Michalom Krištofom a Róbertom Lantošim, s oboma komunikuje aj mimo ľadu.

Kto, s kým a kedy? Všetko o MS v hokeji 2022

Tatar by mohol na MS viesť reprezentáciu ako kapitán, tréner Craig Ramsay uviedol, že túto otázku rozlúskne realizačný tím na večernom mítingu.

„Už som sa s tým stretol, že som mal povinnosti lídra, ale každý z nás musí priložiť drievko do ohňa. Musíme zabrať úplne všetci,“ uzavrel Tatar.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenská hokejová reprezentácia #Tomáš Tatar #MS v hokeji 2022