Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nečakane stopercentní. Kam to Slováci dotiahnu na MS?

Keď slovenskí hokejisti ukončili blok prípravných zápasov na majstrovstvá sveta, nejeden fanúšik uznanlivo kýval hlavou nad ich hrou. Máloktorý však tušil, že ostré súboje v Rige im prinesú toľko radosti.

25.05.2021 11:00
MS Slovensko hokej Foto: ,
Gólová radosť Slovákov.
debata (1)

Aspoň zatiaľ…

Zverenci Craiga Ramsayho vstúpili do turnaja, ktorý možno z hľadiska doterajších výsledkov pokojne označiť za senzačný, skvele.

Po víťazstve nad Bielorusmi (5:2) a Britmi (2:1), ktoré sa mali stať základným predpokladom toho, aby sa vôbec mohli uchádzať o jednu zo štvrťfinálových miesteniek, nečakane obrali o všetky body aj giganta z Ruska (3:1).

Ramsay Dávame do pozornosti Program, výsledky, zaujímavosti. Všetko o MS v hokeji 2021

Šance partie okolo kapitána Mareka Ďalogu na účasť medzi elitnou osmičkou sa tak výrazne zvýšili. Hoci – pred sebou nemajú jediný jednoduchý zápas.

Napokon, posúďte sami: Švajčiarsko, ktoré mnohí označujú za čierneho koňa turnaja. Švédsko, o ktorom hádam aj hokejoví analfabeti vedia, že patrí medzi absolútnu elitu. Dánsko, ktoré v Rige zdolalo práve Švédov. A Česko – pred turnajom údajne jeden z hlavných kandidátov na titul.

Deväť bodov za istých predpokladov môže, ale s veľkou pravdepodobnosťou na postup do štvrťfinále stačiť nebude. Slováci tak nemajú rozhodne nič isté.

My sa vás pýtame – ako to napokon dopadne?

Hlasovať môžete v našej ankete.

clanok sutaz golovka Dávame do pozornosti Zahrajte si gólovku! V hre je viac ako 1 000 €

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenskí hokejisti #Riga #MS v hokeji 2021 #Craig Ramsay