Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bondra mal po góle zmiešané pocity. Aj si poplakal

Príležitosť dostal až v šiestom stretnutí a hneď sa trénerovi Craigovi Ramsaymu odvďačil gólom. Mal z neho obrovskú radosť, ale na striedačke si aj poplakal.

18.05.2019 23:15
Dávid Bondra Foto: ,
Dávid Bondra.
debata

Dávid Bondra si zaspomínal na babku, ktorá pred mesiacom zomrela a premohli ho emócie. Aj v pozápasovej mixzóne na ňom bolo vidieť, že s nimi stále bojuje.

„Nečakal som, že nastúpim. Ešte ráno to bolo otázne. Som rád, že som tu, mohol som si zahrať a podstatné je, že sme vyhrali a ešte žijeme,“ vravel na úvod po víťazstve slovenských hokejistov nad Veľkou Britániou 7:1. Pre mužstvo Craiga Ramsayho to bola tretia výhra na turnaji.

„Som veľmi rád aj za gól. Chcem ho venovať babke, ktorá zomrela pred mesiacom. Na striedačke som si aj poplakal. Navyše má dnes moja mama päťdesiatku, dostala odo mňa takýto darček. Boli to zmiešané emócie,“ priznal.

Triumf Slovákov nad britským nováčikom Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Slovenský a britský fanúšik pred zápasom...

Nemal problém naskočiť do zápasu po dlhej pauze?

„Musíš byť pripravený. Hokej je aj o mentálnej stránke. Musel som to zvládnuť. Naozaj som rád, že som na šampionáte a v mužstve. Aj keby som nedostal šancu, bol by som hrdý, že môžem byť s parádnymi chalanmi. Sme výborná partia,“ prezradil.

Zatiaľ nevie, či bude sledovať nedeľňajší duel Nemecka s USA. Len víťazstvo Nemcov udrží Slovákov v hre o štvrťfinále. „Uvidíme. No budem im držať palce,“ dodal s úsmevom.

VIDEO: Pozrite si ako odhadujú počty fanúšikov v košickom informačnom centre, kam chodia Fíni, Nemci či Briti. Ako sa Lotyšom páči na Devíne a čo hovoria Nóri a Švédi na kvalitu slovenského pivo. Viac vo videu TV Pravda.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #slovenskí hokejisti #Dávid Bondra #MS 2019 v hokeji