Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Po hokeji: Fínky v Jasove, Lotyši na Devíne. Nóri a Švédi? Máte pekné pivo!

Ktorí fanúšikovia ovládli Košice okrem domácich? Najviac prišlo Fínov, Nemcov a aj Britov. Spoznávajú východné Slovensko. V Bratislave je veľa Čechov, Lotyšov a tiež Nórov a Švédov. Spoznávajú okrem pamiatok aj kvalitu slovenského pivo. Pozrite si reportáž o fanúšikoch po hokeji vo videu TV Pravda.

18.05.2019 11:30
debata (5)

Bratislavské pohostinstvá sú plné hokejových fanúšikov a nielen to. Na hrade Devín je momentálne okolo 90 percent návštevníkov tvoria práve tí hokejoví.

V Košiciach ponúkajú jednodenné zájazdy do Dobšinskej ľadovej jaskyne, Vysokých Tatier ale aj návštevu remeselného pivovaru. V Turistickej informačnej kancelárii TV Pravda potvrdili, že veľký záujem je aj o suveníry a upomienkové predmety zo Slovenska. Najviac návštevníkov je z Fínska, Nemecka a v eufórii sú aj fanúšikovia Veľkej Británie.

VIDEO: Pozrite si ako odhadujú počty fanúšikov v košickom informačnom centre, kam chodia Fíni, Nemci či Briti. Ako sa Lotyšom páči na Devíne a čo hovoria Nóri a Švédi na kvalitu slovenského pivo. Viac vo videu TV Pravda.

Video

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #fanúšikovia #Košice #MS v hokeji 2019