Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Deň po... Lašák potláčal slzy: Stále to veľmi bolí. Povedzte, čo máme robiť?

Všetci na ľade. Slovenskí hokejisti zaháňali čierne myšlienky na popoludňajšom tréningu.

16.05.2019 17:26
debata (14)

„Neprebolelo to, strašne to prežívam,“ povedal po tom, ako zišiel z ľadu Ján Lašák.

Bývalý gólman bol vždy emotívny typ, čo na srdci, to na jazyku. Prehru 2:3 s Nemcami prežíval aj deň po stretnutí azda najviac zo všetkých. „Čokoľvek poviem, bude to pre ľudí klišé – veľké klišé. Ale povedzte mi, čo máme robiť?“ pýtal sa novinárov.

Pochopiteľne, že žiadnu odpoveď nedostal.

Chvíľami sa zdalo, že majster sveta z roku 2002 pri myšlienke na krutú prehru pustí aj slzu.

„Je mi ľúto celého tímu – pozrite sa, aká je to bezmocnosť. Aké to musí byť strašné prísť takto o víťazstvo a možno aj postup. Je to ako zlý sen,“ vyznal sa Lašák.

Potom si zaspomínal na smolné zápasy, ktoré Slovákov v uplynulom období postihli. „Na olympiáde to bol jeden gól, vlani na MS sme netrafili proti Česku prázdnu bránku pár sekúnd pred koncom. Neviem, čo už mám na to povedať,“ rozmýšľal.

V posledných dvoch minútach spravili Slováci niekoľko individuálnych chýb. „Boli obrovské. Všetci sme ich spravili. Ale sme na jednej lodi. Nemôžeme sa ľutovať,“ dodal.

TV Pravda: Čo hovorí Radoslav Hecl na zlyhanie proti Nemecku? Prehrali sme si podľa neho zápas sami? Je to mentálnou nezrelosťou tímu? Kto má na prehre najväčší podiel viny? Verí aj naďalej v postup do štvrťfinále? Pozrite si ďalšie vydanie relácie Príklep z dielne TV Pravda.
Video
14 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenskí hokejisti #Ján Lašák #MS 2019 v hokeji