Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Tréner nepovedal, kto bude chytať proti Kanade. Prezradil sa sám brankár

Kto bude v bránke? To je v kompetencii Jána Lašáka, povedal po nedeľňajšom tréningu asistent trénera Róbert Petrovický.

12.05.2019 15:44
čiliak rybár hokej MS Foto: ,
Marek Čiliak (vľavo) a Patrik Rybár počas tréningu slovenských hokejistov na MS 2019.
debata (9)

Lenže s majstrom sveta z roku 2002 to je tak, nerád vopred prezrádza, ktorý z gólmanov bude stáť v bránke. Patrik Rybár však otázku, ktorá zväčša smeruje na Lašáka, zodpovedal sám.

„Ako sa chystáte na duel proti Kanade?“ znela novinárska otázka. Rybár nezastieral: „Normálne – ako na USA. Mal som dobrý tréning a mám celý večer na to, aby som sa pripravil,“ povedal.

Pôvodná dohoda znela: Rybár proti USA, Čiliak zasa s Fínskom. Kto na Kanadu, sa dosiaľ nevedelo. Všetci však tušili, že vzhľadom na perfektný výkon Rybára proti USA a jeho skúsenosti so zámorským štýlom, to bude práve on.

„Kanadskú súpisku som ešte nevidel, mám na to celý večer, času dosť,“ prezradil rodák zo Skalice.

Kanada tu má skvelý tím, podľa odborníkov však nie lepší ako Spojené štáty. Rybár si však myslí, že javorové listy budú hrýzť viac.

„Budú ešte lepší, lebo za ten čas si už stihli zvyknúť na ľad. Musíme sa dobre pripraviť a hrať naďalej to, čo sme ukázali v prvých dvoch dueloch,“ ponúkol Rybár logické vysvetlenie.

Reakcie na famózny výkon proti Spojeným štátom nerieši. „Bol to len jeden zápas. Treba to potvrdiť a naďalej chytať rovnako dobre,“ dodal na záver.

TV Pravda: Ako sa Radoslavovi Heclovi pozdával výkon Slovákov proti Američanom? Čo hovorí na tesnú prehru s Fínmi a hetrik Kaapa Kakka? Poslal by do bránky proti Kanade Patrika Rybára alebo Mareka Čiliaka? Pozrite si ďalšie pokračovanie hokejovej relácie Príklep

Video

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #MS 2019 v hokeji #Patrik Rybár #slovenkí hokejisti