Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kane sa teší na Hossu. White vyzval Jaroša, aby zhodil rukavice

Hokejisti Spojených štátov už zarezávajú v Košiciach a dávajú o sebe vedieť. Pred úvodným zápasom na majstrovstvách sveta 2019 proti Slovensku im nechýba sebavedomie.

10.05.2019 09:44
Christián Jaroš Foto: ,
Christián Jaroš v dueli proti USA rukavice zrejme nezhodí, no teší sa na zaujímavý zápas.
debata

„Máme dobrý tím. Reprezentovať chodím piaty rok a môžem povedať, že toto mužstvo vyzerá zatiaľ najsilnejšie zo všetkých. Nebudem to teda tajiť, prišli sme si po zlato!“ neskrýval typickú suverenitu Američanov útočník Detroitu Dylan Larkin, ako ho cituje hokej.sk.

Spojené štáty priviezli na Slovensko nadupaný káder a o jeho kvalite chcú presvedčiť už v piatok od 20.15. Zverencom Craiga Ramsayho sa postavia v Steel Aréne, ktorá sa zámorským hviezdam páči.

„Hala vyzerá cool. Tribúny sú pomerne strmé a očakávam, že domáci fanúšikovia z toho urobia poriadne hlučný kotol,“ hodil hviezdny Patrick Kane rukavicu slovenským fanúšikom.

Trojnásobný víťaz Stanleyho pohára preukázal výbornú znalosť slovenského kádra, okrem známych hráčov z NHL sa teší aj na jedného muža v obleku. „Viem, že sa sem príde pozrieť i Marián Hossa a teším sa na stretnutie s ním,“ cituje portál slová Kanea na margo slovenskej legendy a bývalého spoluhráča.

Vzájomné väzby medzi Slovákmi a Američanmi fungujú aj obrátene, v rozhovore pre hokej.sk to potvrdil obranca Christián Jaroš.

"Stretol som sa už o spoluhráčmi z Ottawy Colinom Whiteom a Christianom Wolaninom. Obaja tu reprezentujú USA. Za Kanadu je tu od nás Thomas Chabot a pokecal som aj s Markom Stoneom.

Boli to príjemné rozhovory a Colin White ma dokonca podpichol, či v piatok nezhodíme rukavice. Za to je ale suspendácia, tak k tomu asi nedôjde," pousmial sa obranca Ottawy.

VIDEO: Ktoré ulice sa zatvoria v Bratislave, ktoré v Košiciach a kedy? Čo sa zmení v hromadnej doprave a na hlavných dopravných uzloch? Kde parkovať? Ako vyzerá pripravená regulácia dopravy v oboch mestách? Všetko sa dozviete vo videu TV Pravda.
Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #slovenskí hokejisti #Patrick Kane #MS 2019 v hokeji #Christián Jaroš #Dylan Larkin #Colin White #americkí hokejisti