Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Aby ste nezostali stáť pred štadiónom. Kolujú falošné vstupenky na MS

Zaplatíte si vstupenku, no zostanete stáť pred bránami štadiónov v Bratislave alebo Košiciach. Žiaľ, aj to vám hrozí počas hokejového šampionátu 2019 na Slovensku.

03.05.2019 11:51
Slovensko, fanúšikovia, Krefeld Foto: ,
Slovenskí fanúšikovia na zápase proti Rusku.
debata

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave upozorňuje fanúšikov, že v obehu sú falošné vstupenky na zápasy. Ide najmä o lístky, ktoré si fanúšikovia nezakúpili u oficiálneho predajcu, ale prostredníctvom rôznych inzertných internetových portálov, prípadne sprostredkovane.

Falošné vstupenky sa vzhľadom a vyhotovením podobajú originálnym, nemajú však všetky potrebné identifikačné znaky. Je vysoká pravdepodobnosť, že na rôzne miesta na štadióne sú predané dve vstupenky.

Ako informovala polícia na svojej webovej stránke, aby sa predišlo problémom pri vstupe na štadión, je potrebné si včas skontrolovať vstupenku. Ich pravosť si možno overiť na ktoromkoľvek predajnom mieste u oficiálneho predajcu.

Ak sa zistí, že ide o falzifikát, treba ihneď kontaktovať políciu. Zistené prípady následne postúpia príslušnému útvaru v pôsobnosti Prezídia Policajného zboru, ktorý sa vecou v súčasnosti zaoberá.

debata chyba
Viac na túto tému: #MS 2019