Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slováci dolaďovali detaily. Petrovický: Poznáme slabiny Čechov

Slovenskí hokejisti na sobotňajšom predpoludňajšom rozkorčuľovaní dolaďovali herné kombinácie a situácie, s ktorými by večer chceli uspieť proti prvému súperovi na MS - Českej republike.

05.05.2018 12:32
Craig Ramsay, Róbert Petrovický, Vladimír Országh Foto: ,
Tréner slovenských hokejistov Craig Ramsay s asistentmi Róbertom Petrovickým Vladimírom Országhom počas piatkového tréningu v Kodani.
debata (1)

Tréner Craig Ramsay naordinoval hráčom prípravu vo svižnom tempe. Kouč Slovenska ním chce nadviazať aj na úvod večerného duelu.

„Všetci sme pripravení. V posledných hodinách sme už iba dolaďovali detaily, nech sa to už začne,“ povedal asistent trénera Róbert Petrovický.

Slovákov čaká súper, ktorého poznajú veľmi dobre, rozhodovať preto budú maličkosti. „Musíme robiť to, čo sme trénovali a to, čo chceme použiť. Jazdiť, korčuľovať, dodržiavať to, čo máme. Nedať im šancu ísť do presilovky a situácií, z ktorých by mohli vyťažiť. Vieme o ich slabinách a aj silných stránkach. Musíme oba faktory kontrolovať a pretaviť do našej výhody,“ pokračoval Petrovický.

Na zápas sú k dispozícii všetci hráči, každý z nich je pripravený na sto percent. „Tí, čo mali drobné šrámy sú pripravení, všetci sú v poriadku a nemôžu sa dočkať,“ uzavrel.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenskí hokejisti #Róbert Petrovický #Craig Ramsay