Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Cíger: Ak by mi hráči z NHL povedali, že so mnou majú problém, odídem skôr

Ak by aj reprezentačný tréner Zdeno Cíger dostal ponuku na predĺženie spolupráce, neprííjme ju. Práve naopak. "Budem sa venovať rodine, svojej akadémii a užívať si konečne život," povedal v online diskusii s čitateľmi Pravda.sk.

23.05.2017 12:30 , aktualizované: 14:34
Zdeno Cíger Foto: ,
Zdeno Cíger.
debata (40)

Kouč, ktorý viedol slovenský tím na svetovom šampionáte v Kolíne, tvrdí, že konečné 14. miesto odráža realitu v našom hokeji. Na otázku, či do Nemecka nemal zobrať iných hráčov, odpovedal rázne: „Za dva roky pri tíme som vyskúšal všetkých mladých hráčov, čo máme k dispozícii. Iných bohužiaľ nemáme. Len mi prosím nehovorte, že som mal brať hráčov z "osemnástky“."

Vyjadril sa aj k obsiahlemu statusu na sociálnej sieti Facebook, v ktorom jeho priateľka kritizovala vedenie slovenského hokeja za údajné podrazy. „Rozbehla boj, ktorý zdieľame spolu. Osobne na sociálnych sieťach nefungujem, ale vidím, že veci sa vďaka ním šíria veľmi rýchlo. Pri bežných rozhovoroch nemáte šancu povedať všetko, čo máte na duši… Rozhodli sme sa do vecí viac ponoriť, aby sme ich vysvetlili,“ vysvetlil.

40 debata chyba
Viac na túto tému: #Zdeno Cíger #MS v hokeji 2017