Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Libor Hudáček: Chceme štvrťfinále. Musíme zvládnuť dva z troch zápasov

Tretia prehra v sérii, druhá po sebe po samostatných nájazdoch bez úspešného zakončenia v rozstrele - slovenskí hokejisti napriek tomu stále myslia na postup do play-off majstrovstiev sveta v Kolíne nad Rýnom.

10.05.2017 23:28
Libor Hudáček Foto: ,
Libor Hudáček.
debata (14)

„Bol to asi náš najlepší výkon na šampionáte,“ vravel do mikrofónu RTVS útočník Libor Hudáček po stredajšej prehre 2:3 po nájazdoch s domácim Nemeckom. „Viedli sme 2:0, ale potom sme robili individuálne chyby a súper nás potrestal. Napriek tomu môžeme stavať na tomto výkone.“

Na zverencov trénera Zdena Cígera čaká po dvoch dňoch voľna jeden z najväčších favoritov na titul Rusko, potom už o necelých 24 hodín po záverečnom klaksóne príde na rad USA a napokon na záver A-skupiny Švédsko.

„Oddýchneme si, vyvetráme hlavy. Čakajú na nás veľmi tri ťažké zápasy. Dúfame, že aspoň v dvoch z nich prekvapíme. Pozeráme sa hore, chceme ísť do štvrťfinále,“ zakončil Libor Hudáček pre RTVS.

Slovensko je v nekompletnej tabuľke „áčka“ na 6. priečke, zo štyroch duelov vyťažilo štyri body. Vedie jedno z prekvapení turnaja Lotyšsko pred rovnako deväťbodovými Spojenými štátmi americkými.

14 debata chyba
Viac na túto tému: #Libor Hudáček #MS v hokeji 2017