Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lašák sa zastal hokejistov a obul do Cígera: Kouč má za svojimi hráčmi stáť

Mohutná kritika na hlavy slovenských hokejistov po prehrách s Nemeckom (1:5) a Bieloruskom (2:4) na majstrovstvách sveta v ruskom Petrohrade sa prestáva páčiť Jánovi Lašákovi.

12.05.2016 19:10
Ján Lašák Foto:
Ján Lašák.
debata (17)

Skvelý gólman, držiteľ medailového kompletu z majstrovstiev sveta, a stále ešte čerstvý český šampión v drese Liberca, sa na svojom facebookovom profile zastáva hráčov, nie však trénera Zdena Cígera.

„Už mám toho plné zuby…hráči zle, mladý tím, hádajú sa, neskúsení…Do prdele, tak som tréner, tak si stojím za tým, čo si vyberiem. A keď sa prehrá, tak nepíšem, že oni zle, ale MY zle!“ napísal 37-ročný Lašák svoj názor prostredníctvom facebooku.

Doplnil ešte, že už nechce čítať ani jeden kritický názor na hráčov. „Chalani sa snažia… kto ich kritizuje, tak do toho nevidí,“ dodal Lašák.

Ján Lašák bol v uplynulej sezóne jednou z najväčších opôr hokejistov tímu Bílí Tygři Liberec na ceste za majstrovským titulom v Česku. Zároveň ho zvolili za najlepšíeho brankára Tipsport extraligy v sezóne 2015/2016.

Lašák mal v základnej časti uplynulej sezóny 92,04-percentnú úspešnosť zásahov a priemer 2,09 inkasovaného gólu, v play-off 91,84 % a 1,81 gólu. V klube bude pokračovať aj v ďalšom ročníku.

Program a výsledky zápasov na MS nájdete TU

17 debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Lašák #MS 2016 v hokeji