Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Na Rusov dolieha obrovský tlak. A vy ste kto, soptil na novinára kouč Znarok

Ruskí hokejisti sú na domácom šampionáte pod obrovským tlakom. Za úspech sa bude považovať iba zlatá medaila, akékoľvek zakopnutie prinesie so sebou veľkú dávku kritiky. Tak, ako po úvodnom zápase proti Česku, v ktorom Dacjuk a spol. prehrali 0:3.

09.05.2016 11:48
Oleg Znarok Foto: ,
Nahnevaný tréner Oleg Znarok na ruskej lavičke.
debata (37)

Silné emócie však vyplávali na povrch až po stretnutí "zbornej“ proti Kazachstanu. Rusi duel zvládli, vyhrali 6:4, domácim novinárom sa však nepozdával výkon brankára Sergeja Bobrovského. A trénerovi Olegovi Znarokovi zasa otázky reportérov.

Novinár českého internetového portálu iDNES.cz zverejnil prepis z tlačovej konferencie po zápase Ruska s Kazachstanom, kde si Znarok vymieňal názory s reportérom Alexejom Ševčenkom.

Prepis rozhovoru

Novinár Ševčenko: „Nečakal ste, že bude Bobrovskij tak chytať?“
Kouč Znarok: „Ako ako?“
Novinár Ševčenko: „Púšťa priveľa gólov.“
Kouč Znarok: „Kedy?“
Novinár Ševčenko: „Tretí gól.“
Kouč Znarok: „A vy ste kto? Tréner brankárov? "
Novinár Ševčenko: "Čo to znamená?“
Kouč Znarok: „Vy ste sa ma pýtal a ja som odpovedal, že chytal dobre. Tak sa poďme vymeniť. Ja budem novinár a vy … Kto vy ste? "
Novinár Ševčenko: "Blogger.“
Kouč Znarok: „Áno, blogger. Takže vy pôjdete na lavičku. Potom budete rozhodovať, ako Bobrovskij chytal. Teraz je to na mne – nie na vás! “

Pravdou je, že brankár Columbusu Blue Jackets sa na turnaji zatiaľ trápi. Z malého množstva striel inkasuje veľa gólov. „Pustiť štyri góly je naozaj veľa. Po takomto výkone nemôžem byť spokojný. Ešteže sme vyhrali a môžeme sa tak sústrediť na ďalšieho súpera,“ priznal 27-ročný ruský gólman.

Rusi odohrajú najbližší zápas proti Lotyšsku už v pondelok proti Lotyšsku. A tlak ešte viac umocní oslava víťazstva v II. svetovej vojne. Je tu „Deň Pobedy“.

Pred dvomi rokmi sa takýmito gestami vyhrážali Znarok svojmu švédskemu náprotivkovi...
37 debata chyba
Viac na túto tému: #Oleg Znarok #MS 2016 v hokeji